redrise Napisano 11 Październik 2015 Napisano 11 Październik 2015 (edytowane) Witam po długiej przerwie:), Oto moja ostatnia personalna praca wypocona po godzinach :) projekt powstawał w bardzo dużych odstępach czasowych więc ciężko powiedzieć ile faktycznie czasu pochłonął ale na pewno za dużo :) wyszło jak wyszło :), na pewno dużo mnie nauczył czego i jak nie robić :) Sama Charlotta zostanie twarzą strony facebookowej, na której będę zamieszczał różnego rodzaju produkty związane z kulturą steampunkowa , będzie to w szczególnosci biżuteria wykonywana w zbrushu i drukowana przez drukarki 3d. (https://www.facebook.com/TheCharlotte) Do wykonania projektu używałem : Zbrush,Mari,,3dsmax(vray,fumefx,hairfarm),PS,AE. Zapraszam serdecznie do oglądania ,komentowania i pytań :) Mały pseudo making of :D jak ktos ma siłe :) [video=youtube_share;5kwq81X5Rgw] Edytowane 11 Październik 2015 przez redrise
Sebazx6r Napisano 11 Październik 2015 Napisano 11 Październik 2015 Jejku znów Ci pogratuluje. Świetna praca :). Ode mnie front.
bartolomeo Napisano 12 Październik 2015 Napisano 12 Październik 2015 mówiłem już że kozacko wyszło :)
Jakub Wydro Napisano 12 Październik 2015 Napisano 12 Październik 2015 Świetna robota! :) postać jak i making off bardzo klimatyczny. Front
Drake Napisano 16 Październik 2015 Napisano 16 Październik 2015 Wielki szacun! a making of mnie urzekł :)
artzgodka Napisano 16 Październik 2015 Napisano 16 Październik 2015 portret super, making off świetny - gratulacje !!!
2013 Napisano 18 Październik 2015 Napisano 18 Październik 2015 Taka trochę Baba ta Charlotte, no ale mizerotka takiego silnika nie uniesie :) Wszystko super! Świetny making off!
redrise Napisano 18 Październik 2015 Autor Napisano 18 Październik 2015 Dzięki bardzo wszystkim za dobre słowa :) zawsze motywuje to do dalszej pracy :D
gryzon Napisano 18 Październik 2015 Napisano 18 Październik 2015 Biję brawo na stojąco :) Jedynie te krótkie włosy.... aaa nie ważne. Masa roboty. Szacun.
redrise Napisano 19 Październik 2015 Autor Napisano 19 Październik 2015 Biję brawo na stojąco :) Jedynie te krótkie włosy.... aaa nie ważne. Masa roboty. Szacun. oj te wlosy to spac nie dawaly 3 razy koncepcje zmienialem zaczynajac od dlugich kreconych ale przekaldanie ich pmiedzy czapka itd mnie zamordowalo i uproscilem , do animacji tez latwiej bo chcialem kiedys cos znia wiecej zorbic :P ale chyba narazie zostanie na polce :)
Rekomendowane odpowiedzi