Jump to content

Featured Replies

• Replies 27
  • Views 14.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Troche spozniles sie z info, komplet, sprawdzilem przedwczoraj na stronie psg

• Author

Nic straconego. Uwaga. Jest 5 wejściówek dla Max3D.pl jeszcze. Jeśli ktoś z Was jest zainsteresowany i na pewno może się wtedy pojawić niech tutaj napisze: "Chętnie wezmę udział w spotkaniu". Pierwsze 5 osób dostanie wejściówkę.

Moze mala zmiana tytulu watku bo ktos moze tu. Nie zagladac i przeoczy szanse na wejsciowke.

Chciałbym kiedyś w życiu osiągnąć tyle co Darek osiągnął już w tym momencie ;)

Dziekujęmy za udział wszystkim uczestnikom na miejscu oraz online. Jeśli macie jakieś pytania do Darka albo do mnie, zapraszam do dyskusji.

Czesc, kope lat!

Dzieki wszystkim ktorzy przybyli i ktorzy ogladali :) Przez maxa i przez YT. w razie jakichkolwiek pytan prosze smialo pisac na:

[email protected]

Pozdrawiam

-

• Author

@DaRoz i @Artur: dzięki!

Ogólnie nie wiem czy będą jakieś pytania bo sprzedałeś naprawdę*sporo ciekawych informacji - jak się promować, jak wygląda rekrutacja. Osobiscie chyba niedoceniałem LinkedIn. IT na Linkedinie zawsze było mocne natomiast nie sądziłem, że grafików też tam się łowi.

Znajdzie sie moze dobra duszyszka z notatkami z spotkania?

Po co notatki? Nie lepiej obejrzeć całość? ...aha, no tak, link :-) Proszę bardzo:

A bo niedosłysze i nie wszystkie informacje bylem w stanie zdobyc. Ale to milo z Twojej strony za link, dzieki za uprzejmosc :-)

tak naprawdę Darek powiedział słowo klucz i tajemnicę swojego dużego sukcesu w tym wywiadzie : "nie jestem graczem"

brać notesy i notować, jak chce się coś osiągnąć to trzeba się temu poświęcić

to tyle jeżeli chodzi o dzisiejszą mądrą myśl ;]