Napisano 6 Listopad 20159 l Rozmowa z młodym artystą koncepcyjnym i ilustratorem, który doświadczenie zdobywał u takich gigantów jak Ubisoft, Sony, Sega, czy Century Fox. Pełna treść: Darek Zabrocki - Spotkania z Twórcami
Napisano 16 Listopad 20159 l Autor Można się już rejestrować pod tym adresem: http://www.wit.edu.pl/spotkania-z-tworcami/
Napisano 17 Listopad 20159 l Troche spozniles sie z info, komplet, sprawdzilem przedwczoraj na stronie psg
Napisano 19 Listopad 20159 l Autor Nic straconego. Uwaga. Jest 5 wejściówek dla Max3D.pl jeszcze. Jeśli ktoś z Was jest zainsteresowany i na pewno może się wtedy pojawić niech tutaj napisze: "Chętnie wezmę udział w spotkaniu". Pierwsze 5 osób dostanie wejściówkę.
Napisano 20 Listopad 20159 l Moze mala zmiana tytulu watku bo ktos moze tu. Nie zagladac i przeoczy szanse na wejsciowke.
Napisano 23 Listopad 20159 l Chciałbym kiedyś w życiu osiągnąć tyle co Darek osiągnął już w tym momencie ;)
Napisano 25 Listopad 20159 l Dziekujęmy za udział wszystkim uczestnikom na miejscu oraz online. Jeśli macie jakieś pytania do Darka albo do mnie, zapraszam do dyskusji.
Napisano 25 Listopad 20159 l Czesc, kope lat! Dzieki wszystkim ktorzy przybyli i ktorzy ogladali :) Przez maxa i przez YT. w razie jakichkolwiek pytan prosze smialo pisac na: [email protected] Pozdrawiam -
Napisano 26 Listopad 20159 l Autor @DaRoz i @Artur: dzięki! Ogólnie nie wiem czy będą jakieś pytania bo sprzedałeś naprawdę*sporo ciekawych informacji - jak się promować, jak wygląda rekrutacja. Osobiscie chyba niedoceniałem LinkedIn. IT na Linkedinie zawsze było mocne natomiast nie sądziłem, że grafików też tam się łowi.
Napisano 26 Listopad 20159 l Po co notatki? Nie lepiej obejrzeć całość? ...aha, no tak, link :-) Proszę bardzo:
Napisano 26 Listopad 20159 l A bo niedosłysze i nie wszystkie informacje bylem w stanie zdobyc. Ale to milo z Twojej strony za link, dzieki za uprzejmosc :-)
Napisano 21 Grudzień 20159 l tak naprawdę Darek powiedział słowo klucz i tajemnicę swojego dużego sukcesu w tym wywiadzie : "nie jestem graczem" brać notesy i notować, jak chce się coś osiągnąć to trzeba się temu poświęcić to tyle jeżeli chodzi o dzisiejszą mądrą myśl ;]