Napisano 24 Listopad 20159 l Film Disneya, który premierę będzie miał w lutym 2016. Zobaczcie koniecznie zwiastun. Film w Polsce wyświetlany będzie pod tytułem Zwierzogród. Pełna treść: Zootopia ze stajni Disney
Napisano 24 Listopad 20159 l Rewelacja! Technicznie i wizualnie uczta. Jeśli chodzi o humor to skonałem :) Jakbym widział siebie w ZUS.
Napisano 24 Listopad 20159 l Zgadzam się z tym :) Musiało minąć trochę czasu nim Disney zrobił dobrą robotę przynajmniej w tym trailerze. Oby pełna wersja mnie nie zawiodła, bo planuję zabrać najmłodszą rodzinę do kina :)
Napisano 24 Listopad 20159 l Rany polskie urzędy jak z życia wzięte :) mam tylko nadzieję ze nasi twórcy dabingu jeszcze wyostrza dowcip
Napisano 27 Listopad 20159 l Scenariusz klasa. Nie ma slabej nawet jednej sekundy. Szacun, dobry team zebrali.
Napisano 27 Listopad 20159 l Dla mnie to są mistrzowie ponad mistrzami. Ta mimika jest żywcem wyjęta z kreskówki. Na futro i detale patrzyłem chyba z 30 minut, ciągle stopując. Dla mnie to już jest hit.
Napisano 27 Listopad 20159 l Rzadko co na mnie robi wrażenie ze świata filmowego. To akurat zrobiło :) Naprawdę świetnie wykonane.