adek Napisano 24 Listopad 2015 Share Napisano 24 Listopad 2015 Film Disneya, który premierę będzie miał w lutym 2016. Zobaczcie koniecznie zwiastun. Film w Polsce wyświetlany będzie pod tytułem Zwierzogród. Pełna treść: Zootopia ze stajni Disney Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 24 Listopad 2015 Share Napisano 24 Listopad 2015 Rewelacja! Technicznie i wizualnie uczta. Jeśli chodzi o humor to skonałem :) Jakbym widział siebie w ZUS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 24 Listopad 2015 Share Napisano 24 Listopad 2015 Zgadzam się z tym :) Musiało minąć trochę czasu nim Disney zrobił dobrą robotę przynajmniej w tym trailerze. Oby pełna wersja mnie nie zawiodła, bo planuję zabrać najmłodszą rodzinę do kina :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skalpel3d Napisano 24 Listopad 2015 Share Napisano 24 Listopad 2015 Rany polskie urzędy jak z życia wzięte :) mam tylko nadzieję ze nasi twórcy dabingu jeszcze wyostrza dowcip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nathanielxd Napisano 27 Listopad 2015 Share Napisano 27 Listopad 2015 jest też polski zwiastun: :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 27 Listopad 2015 Share Napisano 27 Listopad 2015 Scenariusz klasa. Nie ma slabej nawet jednej sekundy. Szacun, dobry team zebrali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qnaman Napisano 27 Listopad 2015 Share Napisano 27 Listopad 2015 Dla mnie to są mistrzowie ponad mistrzami. Ta mimika jest żywcem wyjęta z kreskówki. Na futro i detale patrzyłem chyba z 30 minut, ciągle stopując. Dla mnie to już jest hit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osael Napisano 27 Listopad 2015 Share Napisano 27 Listopad 2015 PRO PRO PRO :-) Przeklatkuję cały film jak Inside Out! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 27 Listopad 2015 Share Napisano 27 Listopad 2015 Rzadko co na mnie robi wrażenie ze świata filmowego. To akurat zrobiło :) Naprawdę świetnie wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi