Dr. eA Napisano 1 Kwiecień 2003 Share Napisano 1 Kwiecień 2003 Zapewne nie uda mi sie dokonczyc tej pracy chociazby dlatego ze jestem cienki i ze jeszcze nigdy zadnej nie ukonczylem:) Tematem, mam nadzieje trefnym bedzie kobitka, prawie naga, wygladajaca troche jak ladacznica, bladej karnacji niczym powstala z grobu. Powiedzmy polaczenie wiedzmy i wampirzycy:) Zamieszczam obrazek jak miej wiecej to widze. PS: moja praca nie bedzie dokladna kopia rysunku. [Edited on 9-4-2003 by Tesaurus] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. eA Napisano 1 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2003 I od razu to co dzisiaj zrobilem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. eA Napisano 1 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2003 mam jeszcze troszeczke nowszy model z hdri ale nie chce mi sie teraz czekac az sie zrenderuje. umieszcze go jutro. tymczasem czekam na opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkos Napisano 2 Kwiecień 2003 Share Napisano 2 Kwiecień 2003 fajowy reference. przypomina mi troche styl hevy metal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 2 Kwiecień 2003 Share Napisano 2 Kwiecień 2003 Powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. eA Napisano 2 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2003 Dzisiaj tylko render, wlasciwie to bez prawie zadnych zmian. Pozatym cienie jakos nie najlepiej wyszly. adamkos: no wlasnie chcialbym taki efekt uzyskac. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Jak widac w mojej pracy, postac bedzie pokazywala zemby w calej okazalosci. Gotham: nie dziekuje:) PS: co zmienic zeby uzyskac efekt bardziej kobiecy? Teraz ta twarz wydaje mi sie taka jakas bezplciowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarCon Napisano 2 Kwiecień 2003 Share Napisano 2 Kwiecień 2003 Cześć !!! mam pytanie rysunek jest twój czy może z internetu jak twój to super a tak wogóle to powodzenia !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. eA Napisano 2 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2003 Chcialbym zeby byl moj:) Niestety to praca pana Esteban MAROTO. Ja sie tylko wzoruje. Prosilbym o jakies opinie i odpowiedz na moje pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azazel Napisano 2 Kwiecień 2003 Share Napisano 2 Kwiecień 2003 co do tej facjaty .... to co to ma byc ?? bo napewno nie ta szmula z pierwszego lanu ... morze cos przegapilem ?? i zmieniles palny ?? ale ja osobisei radze ci do samej facjaty wziasci sobie jakies osobne referencje super modelki .. i wtedy modelowac ... bo tera to [hmmm] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. eA Napisano 2 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2003 Problem w tym ze glowa byla robiona z referencji kobiety tylko efekt jakis marny. No ale przynajmiej wiem ze musze to poprawic. Narazie zaglebie sie w warunki produkcji zyta na swiecie:| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 3 Kwiecień 2003 Share Napisano 3 Kwiecień 2003 Ciekawa pomysłowosc :) Mam nadziej ze wyjdzie ci to czego sie spodziewasz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 3 Kwiecień 2003 Share Napisano 3 Kwiecień 2003 hmmm no wiec....jak patrze na to glowe...to wiecie co mi ona przypomina?...postac z filmu Tomka B. Katedra...ten ksztalt itd.... P.S. Ta otwarta buzia tak pozostanie czy tam bedzie jescze moze dziura? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. eA Napisano 3 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2003 Nie no, chyba jesne ze bedzie wieksza tylko zrobie to pod koniec, bo dodanie tam vertexow moze mi utrudnic prace. Postaram sie dzisiaj skonczyc glowe. Moge jeszcze dodac ze poprawilem jej ksztalt. Co do katedry to chyba powinienem odebrac to jako komplement?:) Jak juz zrobie zemby to bede chcial zrobic sline (gdzies w galerii byl taki \"klaun\", wiem ze jest tez na raphie tylko teraz nie moge znalezc) miedzy zebami. Edit: a cala postac bedzie stac na stosie czaszek jako czesci podloza. [Edited on 3-4-2003 by aNdREa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 3 Kwiecień 2003 Share Napisano 3 Kwiecień 2003 Originally posted by aNdREa PS: co zmienic zeby uzyskac efekt bardziej kobiecy? Teraz ta twarz wydaje mi sie taka jakas bezplciowa. Oj, z kobietami to jest gra kruczków... W tym przypadku zdało by się jakieś czoło i kości policzkowe ;) (na razie idziesz w dobrym kierunku... Ale aby kobieta wyglądała przekonująco...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. eA Napisano 3 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2003 Chyba po czesci udalo mi sie osiagnac zamierzony efekt. Jezeli starczy mi czasu (i checi) cos jeszcze pozmieniam. Narazie trzeba zrobic kolejne kroki bo zastalem sie przy tej twarzy. Edit: zapomnialem o otworze gebowym. W takim razie jeszcze podlobie. [Edited on 3-4-2003 by aNdREa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azazel Napisano 3 Kwiecień 2003 Share Napisano 3 Kwiecień 2003 ja powiem tak ... na model facjaty potzrba mi 5h ( to sporo wiem ) ale na model facjaty kobiety poswiecam 2x tyle czsu .. dlaczego ?? bo trudno jest zrobic morde ktora jest fajna i atrakcyjna a co warzne kobieca !! a wiec nie wiem ile pswieciles na to facjate ale posiwc drugie tyle a bedzie spoko . pozd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. eA Napisano 3 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2003 Jesli bardzo chcesz wiedziec to jakos tak... 4x tyle ile poswiecasz na zwykla facjate:) To moja....3 twarz ktora robie wiec nie ma sie co dziwic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 3 Kwiecień 2003 Share Napisano 3 Kwiecień 2003 Z tymi czasami to się nie zgadzam... Facet ma zmarszczki itd. a kobity w 99% są gładziuteńkie... Więc u mnie czas jest identyczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 3 Kwiecień 2003 Share Napisano 3 Kwiecień 2003 no oczywiscie ze to byl komplement :):)...i widze ze po ostatnim renderze glowa juz przybiera postac kobieca tak 3mac :)..a co do czasu modelowania glowy...to wszystko zalezy od umiejetnosci i poruszaniu sie po programie ..wiec po co sie klocic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 4 Kwiecień 2003 Share Napisano 4 Kwiecień 2003 Dobre podobaja mi sie jej oczy yy znaczy sie oczodoły hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 4 Kwiecień 2003 Share Napisano 4 Kwiecień 2003 ciut jak kosmita wygloda :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharp Napisano 4 Kwiecień 2003 Share Napisano 4 Kwiecień 2003 A ona bedzie tak krzyczeć? Na rysunku wygląga na spokojniejszą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 4 Kwiecień 2003 Share Napisano 4 Kwiecień 2003 mnie sie wydaje ze ta twarz za bardzo sie zwerza przy podbrudku prez to jest zludzenie ze to kosmita:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teluumen Napisano 4 Kwiecień 2003 Share Napisano 4 Kwiecień 2003 Scream jak po twarzy strzelil... Po pierwsze mozesz znalezc sobie kolezanke (ktora jest zazwyczaj ciezko przekonac) by dala sobie zrobic kilka zdjec polnago, albo przedreptac sie na www.fineart.sk i tam szukac natchnienia... Co prawdy tamte dziewczyny sa tzw. codziennoscia, ale jak poszukasz to i znajdziesz cos ludzkiego i atrakcyjnego... Powodzenia... jak narazie idziemy w strone zaglady i represji ze strony plci pieknej... Powodzienia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. eA Napisano 4 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2003 Dzieki za komentarze. Ogolnie to chyba dochodze do wniosku ze ta twarz zostawie sobie na zrobienie jakiegos upiora:) a zaczne od nowa. Najgorsze jest to ze referencji facetow mam od groma a kobiet kilka i to slabe. Z 2 strony moge zrezygnowac z tego projektu i dokonczyc tego upiora. Jak myslicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 5 Kwiecień 2003 Share Napisano 5 Kwiecień 2003 a gdzie sie lepiej czujesz? przy robieniu kobitki czy upiorow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. eA Napisano 5 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2003 wspomnialem ze nigdy nie ukonczylem zadnej postaci wiec trudno mi powiedziec. Postaram sie popracowac jeszcze nad tym projektem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. eA Napisano 5 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2003 Jutro rano update, wrzucilem render na noc. Teraz tylko zapowiedz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 6 Kwiecień 2003 Share Napisano 6 Kwiecień 2003 (...)\"wrzucilem render na noc...\" to co to za render ze az cala noc bedzie renderowac?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. eA Napisano 6 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2003 Nie no, bez przesady. Render trwa jakies 2 godziny, po prostu wlaczylem i poszedlem spac (polecam program: Czasowy Wylacznik Komputera:)). Oto i moje wypociny. Glowa ukonczona i mam nadzieje nigdy juz jej nie bede musial updae\'towac (jeszcze wlosy oczywiscie), oraz wczesna helmo-korony. Przy tym projekcie musze sporo improwizowac bo art nie jest zbyt czytelny. Pozatym zrezygnowalem z otwartej geby (ktora zreszta wyjela mi 1 dzien z mojego zycia) i chyba tak jak jest teraz bardziej przypomina pania z 1 postu. Czekam na komentarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharp Napisano 6 Kwiecień 2003 Share Napisano 6 Kwiecień 2003 A chcesz tak zostawic to lączenie pośrodku? Popracuj nad tym to glówka bedzie wygladac o niebo lepiej:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. eA Napisano 6 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2003 Nie bierzcie mnie znowu za takiego lamera. Wiadomo ze glowa jest w 2 czesciach, to samo helmik. Laczyc bede dopiero przed teksturowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. eA Napisano 6 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2003 I jeszcze taki maly update na szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 6 Kwiecień 2003 Share Napisano 6 Kwiecień 2003 a skad wiedziales ze bedzie renderowac 2 h i ustawiles tak ten program?? a co do glowki...to teraz Ona mi przypomina troche chinke...za bardzo skosne oczy... czy maja tak byc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. eA Napisano 6 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2003 Rzeczywiscie oczy troszke zmienie. Co do wylacznika komputera to ustawiam zawsze czas z zapasem. Patrze ile mu zajmuje zrobienie kilku kwadratow (Brazil) i ustawiam timer na czuja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 6 Kwiecień 2003 Share Napisano 6 Kwiecień 2003 oki czaje:]...a uszy bedzie miala ta postac?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. eA Napisano 6 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2003 Nie widze sensu ich robienia z 2 powodow: 1: uszy ukryte sa pod kaskiem wiec tylko wydluza czas renderingu 2: nigdy mi nie wychodza:) aktualnie mecze sie z piersiami, nie myslalem ze to bedzie takie trudne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 6 Kwiecień 2003 Share Napisano 6 Kwiecień 2003 czesc! Andrea wypowiadasz sie na moim battlu, to ja tez musze :D. Mysle ze ten chelm wyglada jak czepek czy cos :). Dodaj mu grubosci, wieksze wrazenie glebi :). Tak mi sie wydaje, ale ja sie w sumi enie znam :cool: i tak dalej trzymaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. eA Napisano 6 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2003 Tradycyjnie update. Dzisiaj modelowanie piersi o maly wlos nie odbilo sie na reszcie kompa. Czasem dobrze jest miec silne nerwy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 6 Kwiecień 2003 Share Napisano 6 Kwiecień 2003 no i oplacalo sie dlugo modelowac te piersi :):):)[spox] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. eA Napisano 6 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2003 Ty Pablo, szybki jestes z odpisywaniem postow:) Zeby zadowolic publike to za 20 minut bedzie update z dodanym niewielkim ale za to jak waznym szczegolem[mruga] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. eA Napisano 6 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2003 No i obiecany update. Obiecuje ze nastepnym razem bede troche wiecej zmienial przed updatem ale nie moglem sie powstrzymac :D Czy te czachy moga byc jako naramienniki czy zrobic takie jak w oryginale? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 7 Kwiecień 2003 Share Napisano 7 Kwiecień 2003 no fakt znamienny to szczegol :)))))) buehehe (sprosny smiech) :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 7 Kwiecień 2003 Share Napisano 7 Kwiecień 2003 NO │adnie ladnie ale te sutki beda tak widocznie czy jak▒ zbroje je narzucusz na to ?? bowiesz tak jakos dziko zyby tak biega│a po polu walki hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 7 Kwiecień 2003 Share Napisano 7 Kwiecień 2003 heh sid, czemu nie :) wiesz jakby wzrosly morale? :D:cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 7 Kwiecień 2003 Share Napisano 7 Kwiecień 2003 co do tych sutek...to wydaja mi sie troche krzywe...oraz bym je tyroche powiekszyl :D:D ( jesli juz maja byc widoczne:D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. eA Napisano 7 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2003 Krzywe? Jak odpale maxa to sprawdze ale nie wydaje mi sie. W kazdym razie nie kazda kobieta jest idealna:) Tym bardziej ta co niedawno z grobu powstala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 7 Kwiecień 2003 Share Napisano 7 Kwiecień 2003 [piwo]poczatek nie zapowiadal takiego rozwoju[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. eA Napisano 7 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2003 Potrzebuje czytelnych rzutow dloni, bylbym zobowiazany. Tomek: dzieki za slowa uznania, niedlogo bede mial okazje napisac to samo u Ciebie[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 7 Kwiecień 2003 Share Napisano 7 Kwiecień 2003 Postep w pracach jest niesamowity!!! Moja Bitwahttp://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=3279 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi