Napisano 29 Marzec 20177 l http://innerchainsgame.com Production: ORKA (orkafilm.pl) Read by Tomasz Orion Wróblewski Written by Krzysztof Azarewicz
Napisano 29 Marzec 20177 l podobala mi sie czarownica i kadry na industrialne konstrukcje. Lektor kojarzy mi sie z dziennikarzami angielskiej wersji Russia Today i szczesliwie glowa odfiltrowala to co mowi. Ta czesc na minus. Zdecydowanie glosowalbym na 1min wersje z dopracowanymi elementami. edit: jakby porownac to do zwiastuna Spider Mana, to ma sie wrazenie, ze ten trailer trwa 4.5godziny
Napisano 29 Marzec 20177 l Wizualnie bardzo fajnie ale muszę się zgodzić z olafem co do lektora, bardzo ciężko się go słucha i łatwo przestać zwracać na niego uwagę, i do tego za bardzo to wszystko jest przegadane. Wydaje mi się, że nawet gdyby wziąć jakiegoś amerykańskiego seniora z voicebunny czy czegoś podobnego i dać mniej tekstu to dużo lepiej by to wszystko siedziało. Albo wersja bez żadnej narracji, tylko sama muzyka i tajemnica :) Edytowane 29 Marzec 20177 l przez Imperator
Napisano 29 Marzec 20177 l Albo wersja bez żadnej narracji, tylko sama muzyka i tajemnica :) o zgadzam sie, visuale swietnie sprzedaja nastroj.
Napisano 29 Marzec 20177 l Będzie jakiś ciekawy protagonista i jego historia ? czy raczej całość będzie się opierała na eksploracji otoczenia ? Ten wykreowany świat idealnie nadaje się do tego aby opowiedzieć mocną historię ;)
Napisano 29 Marzec 20177 l Slabiutko z jakoscia, i wieje nudą. Oczekiwalo by się więcej od tylu zaangażowanych w projekt ludzi, i niebylejakiego studia.
Napisano 29 Marzec 20177 l E no, przecież to Orion z Behemotha czyta. Dobry lektor do tych mrocznych klimatów.
Napisano 29 Marzec 20177 l Swoja droga sama gra wyglada znacznie lepiej niż trailer, co w sumie czesto sie nie zdarza (:
Napisano 29 Marzec 20177 l Największe osiągnięcie cywilizacyjne.... przedłużenie dzieciństwa do 40 roku życia....!!!.....:)))
Napisano 29 Marzec 20177 l Problem z lektorem jest taki, ze zwyczajnie slychac, ze to nie jego jezyk. Zainwestowal bym w native speakera bo jesli to razi mnie jako Polaka to sobie wyobrazam jak to brzmi dla kogos dla kogo Angielski jest pierwszym jezykiem. Jedna sprawa to wrzeszczec w Behemocie a zupelnie inna spokojnie czytac tekst. Wybaczcie jak obrazam fanow - nie taki mam zamiar. Sam kiedys sluchalem death i black metalu, ale mi przeszlo ;) Filmik kojarzy mi sie z Katedra, nie wiem dlaczego. Fajne enviro, wyglada jak Ameryka po kilku latach prezydentury Trumpa. Nie no - na serio fajna. Nie bede sciemnial, ze jakos bardzo mi sie ten cinematic podoba - ale za to gameplay juz tak. A w koncu o to chodzi w grach. Duzo slabiej jest kiedy cinematic jest genialny a gameplay slaby ;) Powodzenia z giera! Bo chyba to przy tej gierze pracujesz, Monio?