Imperator Napisano 12 Czerwiec 2017 Napisano 12 Czerwiec 2017 bardzo przyjemna aniamcja, dzięki za podrzucenie! :)
agdybybyl Napisano 12 Czerwiec 2017 Napisano 12 Czerwiec 2017 Dokładnie wiem jak wygląda wojna, polityka i biznesowy wyzysk za wszelką ceną... po co mi to znowu pokazują gloryfikując i promując to na pastelowo i niby z przymrużeniem oka.... to nie może być miłe.... tylko głupie...!!! a do tego zakończenie znam już bardzo wcześnie... bo chamstwo to prosty mechanizm i bez niedomówień...:). To jest nakręcanie koła, które cię zgniata.... dałeś się wkręcić...!!!... kręć mocniej....:)))) Nie można pokazać czegoś co jest normalnym międzyludzkim dobrem, szacunkiem i odpowiedzialnością...???
WWWoj Napisano 12 Czerwiec 2017 Autor Napisano 12 Czerwiec 2017 (edytowane) agdybybyl: Widzę,że film poruszył Cię mocno ;) i o to chodzi... Pawelkos: łap: Edytowane 12 Czerwiec 2017 przez WWWoj
osael Napisano 12 Czerwiec 2017 Napisano 12 Czerwiec 2017 WWWoj! Myślałem, że chwalisz się kolejną ukończoną produkcją. Trochę w Twoim stylu. A shorcik bardzo przyjemny, odmóżdżający. Historyjka działa. Trochę jaram się tymi łukami podczas tańca :D
WWWoj Napisano 12 Czerwiec 2017 Autor Napisano 12 Czerwiec 2017 osael: Hehe chciałbym, ale jeszcze mi trochę brakuje do takiego poziomu animowania. Jeżeli skojarzyło Ci się z moimi rzeczami to bardzo miło :) Jakby co moja kolejna produkcja będzie we wrześniu ;).
Ania Napisano 13 Czerwiec 2017 Napisano 13 Czerwiec 2017 sympatyczne i czekam niecierpliwie na wrzesień :)
CzAk1 Napisano 14 Czerwiec 2017 Napisano 14 Czerwiec 2017 Właśnie obejrzałem. Świetne, bardzo lekkie. Duże wyczucie u autora. Takie lubię najbardziej.
Rekomendowane odpowiedzi