Napisano 12 Czerwiec 20177 l Dokładnie wiem jak wygląda wojna, polityka i biznesowy wyzysk za wszelką ceną... po co mi to znowu pokazują gloryfikując i promując to na pastelowo i niby z przymrużeniem oka.... to nie może być miłe.... tylko głupie...!!! a do tego zakończenie znam już bardzo wcześnie... bo chamstwo to prosty mechanizm i bez niedomówień...:). To jest nakręcanie koła, które cię zgniata.... dałeś się wkręcić...!!!... kręć mocniej....:)))) Nie można pokazać czegoś co jest normalnym międzyludzkim dobrem, szacunkiem i odpowiedzialnością...???
Napisano 12 Czerwiec 20177 l Autor agdybybyl: Widzę,że film poruszył Cię mocno ;) i o to chodzi... Pawelkos: łap: Edytowane 12 Czerwiec 20177 l przez WWWoj
Napisano 12 Czerwiec 20177 l WWWoj! Myślałem, że chwalisz się kolejną ukończoną produkcją. Trochę w Twoim stylu. A shorcik bardzo przyjemny, odmóżdżający. Historyjka działa. Trochę jaram się tymi łukami podczas tańca :D
Napisano 12 Czerwiec 20177 l Autor osael: Hehe chciałbym, ale jeszcze mi trochę brakuje do takiego poziomu animowania. Jeżeli skojarzyło Ci się z moimi rzeczami to bardzo miło :) Jakby co moja kolejna produkcja będzie we wrześniu ;).
Napisano 14 Czerwiec 20177 l Właśnie obejrzałem. Świetne, bardzo lekkie. Duże wyczucie u autora. Takie lubię najbardziej.