Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 23
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Nie no ja cię zabiję ... co z tego ,że czasu nie masz ja też nie. Jesteśmy w podobnej sytuacji bo też gimnazjum.... ja z viperem stoję w miejscu i hugo wie kiedy go skończę ale nie poddaje się od tak... a znając życie to nie wrócisz do tego autka... tak to już jest jak coś a właściwie render tudzież model odłoży się na później.

Nie nooo zabije cię ! model wypas a render se na odpierdziel zrobić... to tak jakbyś ten cały czas poświęcony modelowaniu zmarnował. Oczywiście to czego się nauczyłeś i jest twoje, podobnie satysfakcja z wspaniałego modelu, ale co z tego jak nowak tego nie zrozumie i oceni to co zobaczy? szkoda szkoda ...

PS: Materiały i sam pomysł ok ale ten drugi plan do dupy... o to w sumie chodzi w skrócie :)

Napisano

fajnie w 3 jesteśmy w takiej samej sytuacji

wiem jak to jest bo w tygodniu też jakoś w ogóle nie umiem modelować z myślą że na następny dzień trzeba iść do szkoły :/

a szkoda bo fajny modelik

Napisano

Dziękuję za komentarze. Wziąłem je sobie do serca (przynajmniej tak mi się zdaje :]) i zmieniam otoczenie :) Może nie studio, ale most wywalam i o nim zapominam :)

Proszę już tutaj nie komentować, ja narazie informuję, że jutro usunę ten wątek (dopiero jutro, żeby ktoś wiedział, że wątek cudownie nie znikł :)) i w najbliższym czasie założę nowy z mam nadzieję lepszym renderem :)

Napisano

Ja jednak zdecydował bym sie na ładne studio bo nad sceną żeby była ładna trzeba by posiedzieć pewnie tyle co nad samym samochodem. Szkoda by było taki model zmarnować...

Napisano

Patrząc na tą pracke a na poprzednie twoje pracki to masakra, bardzo duży postęp :)

1 ujęcie bardzo mi się podoba i proszę cię nie rób studia :( bo to się juz robi nudne , ja bym tą scenke rozbudował zrobił jakąś autostradę pod mostem jakieś tam duperele typu znaki czy coś i tło jakieś daj, jest fajnie a może być super :)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności