Barkor Napisano 1 Maj 2003 Share Napisano 1 Maj 2003 supeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr [wow][wow][wow][wow][wow][wow][wow][wow][wow] mi tro przypomina dajmosa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 1 Maj 2003 Share Napisano 1 Maj 2003 no, no nie było mnie tu 2 tygodnie a tu takie postępy. bardzo ładnie, ale popraw teksturke na elementach z kości. wuidze że ta bitwa będzie zacięta, bardzo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pabloos_ Napisano 1 Maj 2003 Share Napisano 1 Maj 2003 Say na kościach jeszcze nie ma textury chyba :D http://www.bmezine.com - Conq tu znajdziesz wszystkie możliwe dziarki... może sie przydać, powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 1 Maj 2003 Share Napisano 1 Maj 2003 o rzesz Ty qrde....[boje się] normalnie pakuje manatki !! :D.... brak mi slow.. pzodr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 1 Maj 2003 Share Napisano 1 Maj 2003 a ja próbując zachować zdrowy rozsądek...(próbując...) będe się nadal czepiał...:D skórke troszeczke musisz przyciemnić..delikatnie żeby nie było takich mocnych contrastów...a i ten zielony jakoś dziwnie zachodzi na czaszke i powiększa jej realną wielkość...(czy coś takiego)...dziwnie to wygląda poprostu :D ale i tak to wszystko wymiata...:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andy Napisano 1 Maj 2003 Share Napisano 1 Maj 2003 O żesz ty qrde!! Tylko tak trzymaj!!! ale wg mnie lepiej wyglądał łysy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharp Napisano 1 Maj 2003 Share Napisano 1 Maj 2003 Piękne jak cholera!!!!!!!!!!![piwo] Ten klimat...EXTRA!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 1 Maj 2003 Share Napisano 1 Maj 2003 Oooo jaa piernicze , wow , nie moge wymiekam , superrr , powaga wypasik na maxa i sluz w rzeczy samej teraz widac , i jest dobry heh jak zrobiłes sluz ?? nie nno wymiekam superr :) kurede BiG wrazenie :) wymiatasz z pola walki reszte hehe ja sie chowam hehehe ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 1 Maj 2003 Share Napisano 1 Maj 2003 wiesz co, jezeli chodzi o poze ostateczną to sie zastanawiam czy jest to poza odpowiednia dla goscia z takim pancerzem :) , ale chyba moze byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conq Napisano 1 Maj 2003 Autor Share Napisano 1 Maj 2003 Bardzo wam dziękuje za te miłe słowa :) Ciesze się, że zwracacie uwagę na różne bugi czy nieprawidłowości. Właśnie na tym mi najbardziej zależy. Dzięki tej bitwie ucze się wielu rzeczy i mam pewną mobilizację aby strugać cokolwiek w 3d, bo bez niej nic bym nie robił w maxie :D Sid, te błyski na skórze to materiał Anitropic ze Spec level na 500, glossines 2, anisotropy 100, orientation 50, specular color 20, orientation 100, bumpem 35 i reflection na 20 :) Wiesz David, po głębszym rozmyslaniu doszedłem do wniosku że tamta poza bardzije pasuje do ninja\'y :) Będe musiał wymyslić jakąś gotycką dynamiczną, ale tak aby kojarzyła się z undeadem. Dzisiaj rozpoczynam prace nad mieczem, a tymczasem to co wcześniej planowałem dać na ciało:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 1 Maj 2003 Share Napisano 1 Maj 2003 hehe, albo samuraja ;) ja mysle ze umiesc go w takiej pozie gotowosci, lekko obnizony na nogach, i z mieczem w gornym bloku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pabloos_ Napisano 1 Maj 2003 Share Napisano 1 Maj 2003 DZIARY !!!!!!!!!!!!! COOOOOOL :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 1 Maj 2003 Share Napisano 1 Maj 2003 np cos takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conq Napisano 1 Maj 2003 Autor Share Napisano 1 Maj 2003 Fajna poza :) Powiedziałbym nawet, że bardzo poserowa :D Ale mnie chodzi o coś bardziej spontanicznego, tzn. powiedzmy, że idzie sobie taki typowy turysta po jakiś katakumbach i robi sobie zdjęcia tu i tam. Aż tu nagle słyszy łańcuchy, jakieś ciężkie stapanie. Cyc sobie zdaje sprawę że ktoś za nim stoi. Obraca się, a tu miecz już w połowie drogi od szyi, na wpół zgięty gość, lekko przechylony. Ofiara jest tak spękana, że ze strachu nacisnęła przycisk aparatu. I efekt wychodzi bardzo motion [rotfl] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gab3d Napisano 1 Maj 2003 Share Napisano 1 Maj 2003 Pracka jest swietttna :o A co do posta wyzej :D Wiem ze sie czepiam ale tak dla szopki powiem ze w tym bloku jest masa bledow :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 2 Maj 2003 Share Napisano 2 Maj 2003 A ty bałeś się texturowania :). Widać niepotzrebnie :) bo jest cudowne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boms Napisano 2 Maj 2003 Share Napisano 2 Maj 2003 e... e... e... :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltar Napisano 3 Maj 2003 Share Napisano 3 Maj 2003 powiem tyle co przedmuwca ee...eee....eee :P szok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 3 Maj 2003 Share Napisano 3 Maj 2003 NO teraz to jestes na podium bracie , postarałęs sie wiesz oco mi chodzi , ja juz obstawiając wygrane patrze na twoją bitwe hehehe , ja pewniak jestem hihihi , no ale tak ogólnie to super wypasik i wigóle ten sluz to sobie spisalem hehe bo bardfzo mis ie podoba , ile ty masz swiateł w koło tego kolesia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conq Napisano 3 Maj 2003 Autor Share Napisano 3 Maj 2003 Uhh, chyba jedno. Nie wiem, nie mogę sprawdzić bo ostatnio nie chce mi się max uruchamiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conq Napisano 3 Maj 2003 Autor Share Napisano 3 Maj 2003 Uff, udało mi się rozwiązać problem :) Dzisiaj dokańczam dwuręcznego i jak zdażę to walnę dziś w nocy upada :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharp Napisano 3 Maj 2003 Share Napisano 3 Maj 2003 To chyba będę mieć nieprzespaną noc:D, heheee..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conq Napisano 4 Maj 2003 Autor Share Napisano 4 Maj 2003 oto mieczyk, dwuręczny :) sorx, że jednak nie otexturowany, ale ostatnio mało co mi się chce :) Aha, model nie jest jeszcze skończony, pracuję nad rękojeścią i klingą [mruga] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 4 Maj 2003 Share Napisano 4 Maj 2003 ladny ten mieczyk:)..tylko czy nie za cienka ta rekojesc?? pzodr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezz Napisano 4 Maj 2003 Share Napisano 4 Maj 2003 heja proponuje miecz bardziej masywny bo ten wyglada jak srebrny ceremonialny.. poprostu nie pasuje do postaci. osobiscie wolalbym zoaczyc tu szerokie , dlugie ostrze z wielkoma wycienciami , bajerami no i potezna rzezbiona rekojesc . http://www.medievalweaponart.com/ http://www.swords-online.com/ jesli idzie o poze to proponuje bardziej prosta. bez zadnych wygibasow. pozdrawiam , swietna pracka sie zapowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 4 Maj 2003 Share Napisano 4 Maj 2003 Nezz Super stornki hehe , fajniaste Conq co do miecza porób cos z nim jeszcze , moze na jadenym koncu das zmu takie zebiska , jak piła do ciennie , albo przy ostrzy takie mozesz zrobic , jak by komus w bebechy włądował to potem jak wyjmuje to z flakami i takie tam , oooo taki byłby lepszy hehehe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felav Napisano 4 Maj 2003 Share Napisano 4 Maj 2003 Daj mu moze jakies takie ornamenty jak na zbroi SiD masz racje jakies miesko na tym mieczu tez dobrze by wygladalo;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conq Napisano 4 Maj 2003 Autor Share Napisano 4 Maj 2003 Wow, z tymi bebechami to mnie zaskoczyłeś Sid :) Bo wcześniej planowałem zrobić ujęcie jak ma zaraz uciąć głowę, ale qrcze chyba walnę kadr jak jest już po sprawie :D Aa, ornamety też będą ma się rozumieć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conq Napisano 4 Maj 2003 Autor Share Napisano 4 Maj 2003 Postanowiłem odłożyć na pewien czas miecz i kontynuję texturowanie. Tym razem czachy, bo już nic innego nie pozostało (poza 2 alienkami:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharp Napisano 4 Maj 2003 Share Napisano 4 Maj 2003 tak na pierwszy rzut oka nie rozpoznałem że to może być ta czacha z ramion:D...nie wiem, może to sprawa oświetlenia ale napewno dużo lepiej będzie to wyglądać razem z postacią...a tak wogóle to ładnie to obeksturowałeś, uzywałeś unwrapa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 5 Maj 2003 Share Napisano 5 Maj 2003 O kurde podoba mi si enakłąd textury hehe ciesze sie tez ze podoba wam sie mój pomysł z flakami i takami i takiemi tam , no myslałem ze jak trupy to juz na maxa w maxie , niech sie scielą , truposze no nie ? i krew na miczu z delikatnymi mały mi polaciami splywającego miesa wygladało by uroczo hehe mozna by jeszcze tego kolesia lekko krwią pochalapac co dało by efekt odpryskiwanej krwi z ciałą trupa btóry zosatł pozbaiony głowy lub wnetrznosci co wy na to ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 5 Maj 2003 Share Napisano 5 Maj 2003 czesc! Widze ze b.duze postepy. Super texturki, ale w moim odczuciu powinny byc bardziej subtelne. Np. textura ciala jest podobna kolorystycznie do zbroi i nie moge odroznic na pierwszy rzut oka skory od zbroi. Chyba lepiej by to wygladalo:jasna skora, ciemna zbroja :). Ale to moje zdnaie, mozesz sie z nim nie zgodzic. Jakby nie bylo, jeden z lepszych modeli w bitwie. Pytanko: Masz tablet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 6 Maj 2003 Share Napisano 6 Maj 2003 Wiesz co?... tekstury są fajne ale faktycznie się za mocno zlewają... może to kwestia oświetlenia ale mam wrażenie, że jeśli dodatkowo zastosujesz blurowanie lub motion to zleja się w plamę. Natomiast miecz ładny ale zbyt finezyjny jak dla takiego monstrum. Brak mu klimatu..... aha i jeszcze popatrz sobie na ten oteksturowany naramiennik... nie przypomina Ci za bardzo konaru albo kawałka spruchniałego drewna? pozdrawiam[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conq Napisano 6 Maj 2003 Autor Share Napisano 6 Maj 2003 Ciężko mi idą te miecze :( Chyba się jednak zdecyduję na coś wielkiego, warhammerowego lub warcraftowego. Może dam topór, bo bardziej kojarzy mi się z siłą i okrucieństwem. Bowa, ta czacha jest obłożona zaschniętą gliną :) Może jak dam inne oświetlenie i trochę pokombijnuję z jasnością texturki to będzie lepiej widać. Sid, muszę ci powiedzieć, że twoje pomysły mnie bardzo inspirują :D[piwo] Postaram się wyrobić z \"krwawym fraczkiem\", a jak nie to dam go przynajmniej na oręż. Ostatni update, przed finałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharp Napisano 6 Maj 2003 Share Napisano 6 Maj 2003 nie no...człowieku...powala. Brak mi liter w klawiaturze:), dosłownie perfekcja,miodzio. Realizm i textury na maxa świtne! Gratuluję, dla mnie niczego nie trzeba zmieniać! ! ! Ale i tak będę walczyć do ostatniego dnia, nie poddam się, hehe:) !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 6 Maj 2003 Share Napisano 6 Maj 2003 nie... no.... eeeeeeeeeee...... aaaAAAAA....[boje się] Szok.... nie moge doczekać się końcowego renderu...... pozdrawiam[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikim Napisano 7 Maj 2003 Share Napisano 7 Maj 2003 yhh ehhh [boje się]składam broń...... zaczne modelowac samochod chyba[dresik] moje gratulacje .......[piwo][piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 7 Maj 2003 Share Napisano 7 Maj 2003 dolaczam sie do IKIMA.... Z CZYM JA DO LUDZI !! :(:(:( brak mi slow... pzodr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 7 Maj 2003 Share Napisano 7 Maj 2003 OOOO JA!!! W PIPE JEŻA!!!!!!! MAMSIU BOJE SIE TEGO PANA [boje się][boje się] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moann Napisano 7 Maj 2003 Share Napisano 7 Maj 2003 Mam nadzieje że to nie jest autoportret...bo jeżeli jest..yyy...to ja Cie zawsze bardzo lubiłem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 7 Maj 2003 Share Napisano 7 Maj 2003 to ja już sam nie wiem......:D:D:D....kucze musze sie brać do roboty bo kucze nie mam szans narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharp Napisano 7 Maj 2003 Share Napisano 7 Maj 2003 To co wyżej razy 10:) i takie pytanko: Jak uzyskałeś tą teksturę na zbroi nóg? Używałeś może composita?Albo photoshopa...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 7 Maj 2003 Share Napisano 7 Maj 2003 Moge prosic o autograf z dedykacja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 7 Maj 2003 Share Napisano 7 Maj 2003 Mam uprzejmą przyjemnośc wreczyc panu za te prace \"6+\" i gratulować wygranej , jestemsy wszystcy pod zajebistym wrazeniem i sledzimy panskie postepy od samego początku.... Gratuluje zajecia 1 miejsca Stary to jest imponujące i zajebiscie fascynująco-wciągające , zwala z nóg i robi wrazenia murtowane Bravo człowieku jak dojdzie zakrwawiona bron biała i pare flaków to ja , chyba normlanie to odpadne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 7 Maj 2003 Share Napisano 7 Maj 2003 NIECH WYGRA NAJLEPSZY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kroopson Napisano 8 Maj 2003 Share Napisano 8 Maj 2003 to ja się idę zająć chodowlą buraków bo widzę że w 3d nie mam czego szukać :| Pracka jest ULTRAWYPASIONA - zrenderuj ją jakoś tak żeby można było wrzucić na tapetkę windy...[boje się] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pabloos_ Napisano 8 Maj 2003 Share Napisano 8 Maj 2003 przypominają mi sie posty w stylu: \"... ale zjebie sobie model texturami... \" HEHEHEHEHEHEHEHE CONQUER jestes wielki !!!!!!!!!!!! Pracuj dalej, czekam na update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 8 Maj 2003 Share Napisano 8 Maj 2003 :)nic dodac nic ujac do poprzednikow......:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 8 Maj 2003 Share Napisano 8 Maj 2003 pzryznam sie z poczatku to nie zapowiadalo sie na taki dobry model. kawal swietnej roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 8 Maj 2003 Share Napisano 8 Maj 2003 super zajebiscie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi