blood_brother Napisano 5 Lipiec 2022 Share Napisano 5 Lipiec 2022 Czy to Twardowski w końcu wrócił? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArnoldSzczesliwy Napisano 22 Lipiec 2022 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2022 spedzik wampir 30 minut z kuli 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 22 Lipiec 2022 Share Napisano 22 Lipiec 2022 @ArnoldSzczesliwy to wy razem w jednym teamie z @KLICEK? Spoksik sculpcik👍🙂 Trochę smutny, skonfundowany i golutki... no jakieś szorty ze szmatexu przydały by się do lepszego samopoczucia 😄 Z twarzy trochę mi tego pana przypomina: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArnoldSzczesliwy Napisano 22 Lipiec 2022 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2022 (edytowane) @Mortom taa, jestem w drużynie potwora Marcina Klicka Edytowane 22 Lipiec 2022 przez ArnoldSzczesliwy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 22 Lipiec 2022 Share Napisano 22 Lipiec 2022 kurcza... same tuzy polskiego gamedev'u tutaj 🙂 👍😍🤯 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 23 Lipiec 2022 Share Napisano 23 Lipiec 2022 fajny napaćkany stworek 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 23 Lipiec 2022 Share Napisano 23 Lipiec 2022 Fajny! Czy to monsterclay? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArnoldSzczesliwy Napisano 23 Lipiec 2022 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2022 tak monster clay 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 23 Lipiec 2022 Share Napisano 23 Lipiec 2022 Godzinę temu, ArnoldSzczesliwy napisał: A więc tak... w koncu kupiłem gline i zaczynam rzeźbić. Odpowiem odrazu na pytanie, czy zbrush przekłada sie na gline? Tak sobie bym powiedzial XD No nic nie ma co płakać. Obiecuje, że za rok będzie nick arnold the sculptor pozdro trochę brushe musisz poustawiać, bo dość poszarpany ten "model" 😛 Poza tym 👍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArnoldSzczesliwy Napisano 23 Lipiec 2022 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2022 brush to póki co nóż do smarowania masła, ale ogarne coś lepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArnoldSzczesliwy Napisano 11 Wrzesień 2022 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2022 speedzik z promisedlanda 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 11 Wrzesień 2022 Share Napisano 11 Wrzesień 2022 piekny 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thirdeye Napisano 11 Wrzesień 2022 Share Napisano 11 Wrzesień 2022 Nice i gratki wygranej? Mialem nadzieje, ze zapostujesz gdzies w normalnym rozmiarze bo widzialem tylko rozmazana miniaturke 😛 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArnoldSzczesliwy Napisano 12 Wrzesień 2022 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2022 dzieki, ta udalo sie figurecke wygrac. Pochwale sie bo ladna i fajna pamiątka 😄 7 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArnoldSzczesliwy Napisano 2 Listopad 2022 Autor Share Napisano 2 Listopad 2022 Żeby nie było, ze tylko ujowe speedy robie 😄 https://www.artstation.com/artwork/EaPlq8 Big dzieki dla Klicora bo pomóg bardzo 🙂 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 2 Listopad 2022 Share Napisano 2 Listopad 2022 (edytowane) Bardzo fajne. A kiedy ten painkiller wychodzi? 🙂 Jak długo taką postać się robi? 🙂 Edytowane 2 Listopad 2022 przez Destroyer 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 2 Listopad 2022 Share Napisano 2 Listopad 2022 miodnie w opór 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArnoldSzczesliwy Napisano 2 Listopad 2022 Autor Share Napisano 2 Listopad 2022 22 minutes ago, Destroyer said: Bardzo fajne. A kiedy ten painkiller wychodzi? 🙂 Jak długo taką postać się robi? 🙂 Dziekowa ziomy, ta postac robilem 2 miechy poza godzinami , a kiedy wychodzi ten painkiler nie mam pojecia 😄 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 2 Listopad 2022 Share Napisano 2 Listopad 2022 27 minut temu, ArnoldSzczesliwy napisał: a kiedy wychodzi ten painkiler nie mam pojecia 😄 szkoda, bo takiego kowboja to ja już bym teraz cimcirimci 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 2 Listopad 2022 Share Napisano 2 Listopad 2022 1 hour ago, ArnoldSzczesliwy said: Dziekowa ziomy, ta postac robilem 2 miechy poza godzinami , a kiedy wychodzi ten painkiler nie mam pojecia 😄 Ja to poza godzinami? Nie rozumiem. Co to oznacza? Znalazłeś rozdarcie w zasłonie rzeczywistości gdzie między jedną godziną a drugą jest jeszcze trochę upchnietego czasu miedzywymiarowego do wykorzystania? 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArnoldSzczesliwy Napisano 2 Listopad 2022 Autor Share Napisano 2 Listopad 2022 (edytowane) poza godzinami pracy na etacie 😄 legancko przy kompie 14 h dziennie se siedzisz Edytowane 2 Listopad 2022 przez ArnoldSzczesliwy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 2 Listopad 2022 Share Napisano 2 Listopad 2022 jest gitesik 🙂 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 2 Listopad 2022 Share Napisano 2 Listopad 2022 Ale miazga! Piękne to - mięsiste takie, jak prawdziwe 🙂 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 2 Listopad 2022 Share Napisano 2 Listopad 2022 Lepszy niz ten Klickowy szkielet, graty 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArnoldSzczesliwy Napisano 5 Listopad 2022 Autor Share Napisano 5 Listopad 2022 spedzix 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 5 Listopad 2022 Share Napisano 5 Listopad 2022 Spoksik potworasek! Choć trochę robi wrażenie jak by naparzał pompeczki. Albo mi sie tak wydaje 😛 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArnoldSzczesliwy Napisano 5 Listopad 2022 Autor Share Napisano 5 Listopad 2022 ta ogolnie poze chciałem troche agresywniejsza zrobić jakby miał skoczyć na typa stojącego przed nim ale musze sie jeszcze pobawić bo nie siedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 5 Listopad 2022 Share Napisano 5 Listopad 2022 (edytowane) Kluczem chyba będą przednie łapki i pochylenie sylwetki jeszcze w dół i podniesienie łebka w górę z zaznaczeniem że potworek uważnie śledzi "cel". CHYBA! albo tak jeszcze Edytowane 5 Listopad 2022 przez Mortom 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArnoldSzczesliwy Napisano 5 Listopad 2022 Autor Share Napisano 5 Listopad 2022 cos kombinuje jeszcze z proporcjami 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArnoldSzczesliwy Napisano 9 Listopad 2022 Autor Share Napisano 9 Listopad 2022 proporcje w miare juz mi siedza, zaczynam czyscic typiare 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 10 Listopad 2022 Share Napisano 10 Listopad 2022 Niezła "dupeczka" 😜 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArnoldSzczesliwy Napisano 11 Listopad 2022 Autor Share Napisano 11 Listopad 2022 szukam dalyj 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 11 Listopad 2022 Share Napisano 11 Listopad 2022 Też unreal bo cieniowanie takie jakby lepsze chyba, że pathtracer 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArnoldSzczesliwy Napisano 11 Listopad 2022 Autor Share Napisano 11 Listopad 2022 (edytowane) marmo 😄 zrobilem sobie na szybko scenke bo nie chce mi sie reimportować wszystkiego w unrealu a w marmosecie samo sie to robi Edytowane 11 Listopad 2022 przez ArnoldSzczesliwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 12 Listopad 2022 Share Napisano 12 Listopad 2022 (edytowane) Hello there Nom siemka obiadku 😄 Edytowane 12 Listopad 2022 przez Mortom 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArnoldSzczesliwy Napisano 12 Listopad 2022 Autor Share Napisano 12 Listopad 2022 (edytowane) kolejny dzien meczenia i tak o #365dnipersonale Edytowane 12 Listopad 2022 przez ArnoldSzczesliwy 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 13 Listopad 2022 Share Napisano 13 Listopad 2022 Ballchin guy! Welcome back my old ugly frend! 😄 A tak serio fajnie idzie 🙂 👍 Jest obleśnie i horrorowato 👍 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArnoldSzczesliwy Napisano 13 Listopad 2022 Autor Share Napisano 13 Listopad 2022 dzieks mortom powoli w detlik wjezdzam 6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 14 Listopad 2022 Share Napisano 14 Listopad 2022 Super anatomia! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 14 Listopad 2022 Share Napisano 14 Listopad 2022 jezd pieknie 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 14 Listopad 2022 Share Napisano 14 Listopad 2022 (edytowane) NOM SUPER! Edytowane 14 Listopad 2022 przez Mortom 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArnoldSzczesliwy Napisano 14 Listopad 2022 Autor Share Napisano 14 Listopad 2022 (edytowane) dzieki ziomki. next day , do konca nie wiem jeszcze co chce osiagnac wiec sie bawie Edytowane 14 Listopad 2022 przez ArnoldSzczesliwy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 14 Listopad 2022 Share Napisano 14 Listopad 2022 (edytowane) Kozak jest. Masz już wybrany konkretny kierunek czy jeszcze szukasz? POZWOLĘ SOBIE COŚ ZASUGEROWAĆ Chodzi mi konkretnie o tył, myślałeś o tym by pójść tam w trochę "twardszą" stronę? Np. coś jak skorupa tego przystojniaka: Imo mogłoby fajnie przełamać organiczność całokształtu Edytowane 14 Listopad 2022 przez RaVirr 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArnoldSzczesliwy Napisano 14 Listopad 2022 Autor Share Napisano 14 Listopad 2022 (edytowane) @RaVirr tak rozkminiałem nawet skalistą faktura na dupie 😄 coś pokminie dziekowa szybki rendzik i do spania Edytowane 15 Listopad 2022 przez ArnoldSzczesliwy 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 19 Listopad 2022 Share Napisano 19 Listopad 2022 fajne rzeczy robisz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 19 Listopad 2022 Share Napisano 19 Listopad 2022 Oż ty kochaniutki, idzie subcio! 👍 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArnoldSzczesliwy Napisano 19 Listopad 2022 Autor Share Napisano 19 Listopad 2022 dzieks dobra zaczalem detal detlikatnie , bede konczyl po urlopie pozdro 600 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArnoldSzczesliwy Napisano 27 Listopad 2022 Autor Share Napisano 27 Listopad 2022 (edytowane) byl pająk, byl ptak to tera zolw XD a na czym skoncze to nie wiem... zobaczymy w którą strone mi sie odklei pozdro Edytowane 27 Listopad 2022 przez ArnoldSzczesliwy 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArnoldSzczesliwy Napisano 30 Listopad 2022 Autor Share Napisano 30 Listopad 2022 hajpolasek skonczony 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 30 Listopad 2022 Share Napisano 30 Listopad 2022 Ciężko cokolwiek konkretnego powiedzieć, dla mnie kosmiczny poziom, bardzo mi się podoba mi się design 😮 Czekam na teksturki i inne takie takie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi