Napisano 22 Lipiec 20222 l @ArnoldSzczesliwy to wy razem w jednym teamie z @KLICEK? Spoksik sculpcik👍🙂 Trochę smutny, skonfundowany i golutki... no jakieś szorty ze szmatexu przydały by się do lepszego samopoczucia 😄 Z twarzy trochę mi tego pana przypomina:
Napisano 22 Lipiec 20222 l Autor @Mortom taa, jestem w drużynie potwora Marcina Klicka Edytowane 22 Lipiec 20222 l przez ArnoldSzczesliwy
Napisano 23 Lipiec 20222 l Godzinę temu, ArnoldSzczesliwy napisał: A więc tak... w koncu kupiłem gline i zaczynam rzeźbić. Odpowiem odrazu na pytanie, czy zbrush przekłada sie na gline? Tak sobie bym powiedzial XD No nic nie ma co płakać. Obiecuje, że za rok będzie nick arnold the sculptor pozdro trochę brushe musisz poustawiać, bo dość poszarpany ten "model" 😛 Poza tym 👍
Napisano 11 Wrzesień 20222 l Nice i gratki wygranej? Mialem nadzieje, ze zapostujesz gdzies w normalnym rozmiarze bo widzialem tylko rozmazana miniaturke 😛
Napisano 12 Wrzesień 20222 l Autor dzieki, ta udalo sie figurecke wygrac. Pochwale sie bo ladna i fajna pamiątka 😄
Napisano 2 Listopad 20222 l Autor Żeby nie było, ze tylko ujowe speedy robie 😄 https://www.artstation.com/artwork/EaPlq8 Big dzieki dla Klicora bo pomóg bardzo 🙂
Napisano 2 Listopad 20222 l Bardzo fajne. A kiedy ten painkiller wychodzi? 🙂 Jak długo taką postać się robi? 🙂 Edytowane 2 Listopad 20222 l przez Destroyer
Napisano 2 Listopad 20222 l Autor 22 minutes ago, Destroyer said: Bardzo fajne. A kiedy ten painkiller wychodzi? 🙂 Jak długo taką postać się robi? 🙂 Dziekowa ziomy, ta postac robilem 2 miechy poza godzinami , a kiedy wychodzi ten painkiler nie mam pojecia 😄
Napisano 2 Listopad 20222 l 27 minut temu, ArnoldSzczesliwy napisał: a kiedy wychodzi ten painkiler nie mam pojecia 😄 szkoda, bo takiego kowboja to ja już bym teraz cimcirimci 😞
Napisano 2 Listopad 20222 l 1 hour ago, ArnoldSzczesliwy said: Dziekowa ziomy, ta postac robilem 2 miechy poza godzinami , a kiedy wychodzi ten painkiler nie mam pojecia 😄 Ja to poza godzinami? Nie rozumiem. Co to oznacza? Znalazłeś rozdarcie w zasłonie rzeczywistości gdzie między jedną godziną a drugą jest jeszcze trochę upchnietego czasu miedzywymiarowego do wykorzystania? 🙂
Napisano 2 Listopad 20222 l Autor poza godzinami pracy na etacie 😄 legancko przy kompie 14 h dziennie se siedzisz Edytowane 2 Listopad 20222 l przez ArnoldSzczesliwy
Napisano 5 Listopad 20222 l Spoksik potworasek! Choć trochę robi wrażenie jak by naparzał pompeczki. Albo mi sie tak wydaje 😛
Napisano 5 Listopad 20222 l Autor ta ogolnie poze chciałem troche agresywniejsza zrobić jakby miał skoczyć na typa stojącego przed nim ale musze sie jeszcze pobawić bo nie siedzi
Napisano 5 Listopad 20222 l Kluczem chyba będą przednie łapki i pochylenie sylwetki jeszcze w dół i podniesienie łebka w górę z zaznaczeniem że potworek uważnie śledzi "cel". CHYBA! albo tak jeszcze Edytowane 5 Listopad 20222 l przez Mortom
Napisano 11 Listopad 20222 l Autor marmo 😄 zrobilem sobie na szybko scenke bo nie chce mi sie reimportować wszystkiego w unrealu a w marmosecie samo sie to robi Edytowane 11 Listopad 20222 l przez ArnoldSzczesliwy
Napisano 12 Listopad 20222 l Hello there Nom siemka obiadku 😄 Edytowane 12 Listopad 20222 l przez Mortom
Napisano 12 Listopad 20222 l Autor kolejny dzien meczenia i tak o #365dnipersonale Edytowane 12 Listopad 20222 l przez ArnoldSzczesliwy
Napisano 13 Listopad 20222 l Ballchin guy! Welcome back my old ugly frend! 😄 A tak serio fajnie idzie 🙂 👍 Jest obleśnie i horrorowato 👍
Napisano 14 Listopad 20222 l Autor dzieki ziomki. next day , do konca nie wiem jeszcze co chce osiagnac wiec sie bawie Edytowane 14 Listopad 20222 l przez ArnoldSzczesliwy
Napisano 14 Listopad 20222 l Kozak jest. Masz już wybrany konkretny kierunek czy jeszcze szukasz? POZWOLĘ SOBIE COŚ ZASUGEROWAĆ Chodzi mi konkretnie o tył, myślałeś o tym by pójść tam w trochę "twardszą" stronę? Np. coś jak skorupa tego przystojniaka: Imo mogłoby fajnie przełamać organiczność całokształtu Edytowane 14 Listopad 20222 l przez RaVirr
Napisano 14 Listopad 20222 l Autor @RaVirr tak rozkminiałem nawet skalistą faktura na dupie 😄 coś pokminie dziekowa szybki rendzik i do spania Edytowane 15 Listopad 20222 l przez ArnoldSzczesliwy
Napisano 19 Listopad 20222 l Autor dzieks dobra zaczalem detal detlikatnie , bede konczyl po urlopie pozdro 600
Napisano 27 Listopad 20222 l Autor byl pająk, byl ptak to tera zolw XD a na czym skoncze to nie wiem... zobaczymy w którą strone mi sie odklei pozdro Edytowane 27 Listopad 20222 l przez ArnoldSzczesliwy
Napisano 30 Listopad 20222 l Ciężko cokolwiek konkretnego powiedzieć, dla mnie kosmiczny poziom, bardzo mi się podoba mi się design 😮 Czekam na teksturki i inne takie takie