Napisano 28 Czerwiec 20213 l Autor nowe filmiki, trochę AI i dalej cisne budynek w blenderze, SD i Unity
Napisano 26 Sierpień 20213 l Autor PART 2 - jakiś mega prosty shader "wiatru" (mesha liści) + jakieś inne podstawy Unrealu jak malowanie roślinności itd.
Napisano 21 Wrzesień 20213 l Autor Blender, substance painter i Unreal (Unreal bedzie w Part 2) Edytowane 21 Wrzesień 20213 l przez brain
Napisano 21 Wrzesień 20213 l Rewelacyjne masz te wrzutki ! Obecnie wlasnie ucze sie unreala i bede tu zagladal czesto, bo widac profesjonalizm. 🙂
Napisano 21 Wrzesień 20213 l Autor 19 minut temu, Akierek napisał: Rewelacyjne masz te wrzutki ! Obecnie wlasnie ucze sie unreala i bede tu zagladal czesto, bo widac profesjonalizm. 🙂 Hej! Dzięki! Unreala będzie bardzo dużo od teraz na moim kanale (Unity też będzie), więc będziesz miał co oglądać. 😛
Napisano 18 Styczeń 20223 l fajna stylówka, przymierzam się w końcu do ogarnięcia blendera, jakby nie patrzeć w stronę grafiki pociągnęło mnie 3d ;]
Napisano 18 Styczeń 20223 l Autor 3 minuty temu, yarosh napisał: fajna stylówka, przymierzam się w końcu do ogarnięcia blendera, jakby nie patrzeć w stronę grafiki pociągnęło mnie 3d ;] Dzięki i powodzenia z grafiką 3D! 🙂
Napisano 29 Marzec 20222 l Fajne te rzeczy robisz i wygląda to naprawdę dobrze. Sprzedajesz to gdzieś czy sam kanał na yt. Dobrze ci to idzie?
Napisano 31 Marzec 20222 l super rzeczy 😍, zabieram się za blendera od dłuższego czasu, tylko czasu brak właśnie.
Napisano 2 Maj 20222 l Autor W dniu 31.03.2022 o 09:50, yarosh napisał: super rzeczy 😍, zabieram się za blendera od dłuższego czasu, tylko czasu brak właśnie. Dzięki! No, blender mega spoko do takiego 3D modelowania do gierek 😉 , warto się poduczyć! W dniu 29.03.2022 o 20:28, michalo napisał: Fajne te rzeczy robisz i wygląda to naprawdę dobrze. Sprzedajesz to gdzieś czy sam kanał na yt. Dobrze ci to idzie? Dzięki! Mam swój sklep na artstation, gumroad itd. - coś tam czasem wpadnie z tego $$. Co do YT, to ma być bardziej jako reklama i szukanie klientów, niż tworzenie i zarabianie na tych assetach. (Z samego YT za dużo się nie da zarobić - ogromna ilość godzin poświęcona na tworzenie filmików i mały zarobek z reklam.) 🙂 Jak nie mam zleceń, to zawsze mam co robić, mając kanał na YT i swój sklep - nigdy nie ma "zastojów", co jest ważne. Nowy filmik: Edytowane 2 Maj 20222 l przez brain
Napisano 2 Maj 20222 l Autor Już śmiga 😄 ustawiłem na 10:00 i jeszcze było kilka minut przed wtedy (filmik był jeszcze prywatny) 😛 Edytowane 2 Maj 20222 l przez brain
Napisano 2 Maj 20222 l Autor 1 godzinę temu, RaVirr napisał: Kozak, przyda się 😮 Super, cieszę się! 😉