Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 382
  • Wyświetleń 27k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Napisano
  • Autor

PART 2 - jakiś mega prosty shader "wiatru" (mesha liści) + jakieś inne podstawy Unrealu jak malowanie roślinności itd.

Napisano

Rewelacyjne masz te wrzutki ! Obecnie wlasnie ucze sie unreala i bede tu zagladal czesto, bo widac profesjonalizm. 🙂

Napisano
  • Autor
19 minut temu, Akierek napisał:

Rewelacyjne masz te wrzutki ! Obecnie wlasnie ucze sie unreala i bede tu zagladal czesto, bo widac profesjonalizm. 🙂

Hej! Dzięki! Unreala będzie bardzo dużo od teraz na moim kanale (Unity też będzie), więc będziesz miał co oglądać. 😛

Napisano

fajna stylówka, przymierzam się w końcu do ogarnięcia blendera, jakby nie patrzeć w stronę grafiki pociągnęło mnie 3d  ;]

Napisano
  • Autor
3 minuty temu, yarosh napisał:

fajna stylówka, przymierzam się w końcu do ogarnięcia blendera, jakby nie patrzeć w stronę grafiki pociągnęło mnie 3d  ;]

Dzięki i powodzenia z grafiką 3D! 🙂 

Napisano

Fajne te rzeczy robisz i wygląda to naprawdę dobrze.

Sprzedajesz to gdzieś czy sam kanał na yt. Dobrze ci to idzie?

Napisano

super rzeczy 😍, zabieram się za blendera od dłuższego czasu, tylko czasu brak właśnie.

Napisano
  • Autor
W dniu 31.03.2022 o 09:50, yarosh napisał:

super rzeczy 😍, zabieram się za blendera od dłuższego czasu, tylko czasu brak właśnie.

Dzięki! No, blender mega spoko do takiego 3D modelowania do gierek 😉 , warto się poduczyć!

W dniu 29.03.2022 o 20:28, michalo napisał:

Fajne te rzeczy robisz i wygląda to naprawdę dobrze.

Sprzedajesz to gdzieś czy sam kanał na yt. Dobrze ci to idzie?

Dzięki! Mam swój sklep na artstation, gumroad itd. - coś tam czasem wpadnie z tego $$. Co do YT, to ma być bardziej jako reklama i szukanie klientów, niż tworzenie i zarabianie na tych assetach. (Z samego YT za dużo się nie da zarobić - ogromna ilość godzin poświęcona na tworzenie filmików i mały zarobek z reklam.) 🙂

Jak nie mam zleceń, to zawsze mam co robić, mając kanał na YT i swój sklep - nigdy nie ma "zastojów", co jest ważne.

Nowy filmik: 

Edytowane przez brain

Napisano
  • Autor

Już śmiga 😄 ustawiłem na 10:00 i jeszcze było kilka minut przed wtedy (filmik był jeszcze prywatny) 😛

Edytowane przez brain