Napisano 18 Listopad 200420 l Drżyjcie... tak wygląda mój jak jest zaśmiecony :) http://www.rkgalery.com/pulpit.jpg
Napisano 18 Listopad 200420 l dziwny topic... :) zgadzam sie z twierdzeniem, ze pasek zadan jest jedna z lepszych rzeczy w windowsach.
Napisano 18 Listopad 200420 l ehehe nie no, wyglada raczej jakby zaciela sie przy goleniu brwi ta brzytwą :D ehehe
Napisano 19 Listopad 200420 l Prince of Persia jest świetny. A klimatem Warrior Within zanosi się na jeszcze lepszy. No i ta lala ;)
Napisano 19 Listopad 200420 l Ta lala w gierce juz troche gorzej wyglada.Przeszedlem demko, 400 mega i ledwo jeden maly poziom... Nie moge sie juz doczekac pelnej wersji, swietne rzeczy mozna teraz princem wyczyniac w walce.
Napisano 14 Grudzień 200420 l A co mi tam ja też się pochwale. ale ja nei wiem jak mozna znosić taki syf jak niektórzy z was mają :)
Napisano 19 Grudzień 200420 l Nastąpiła rewolucja. Po reinstalce na pulpicie mam tylko kosz. Do tego sobie zainstalowałem takie cudo ;) Nie zajmuje mi za dużo pamięci, procka też nie, ale fajnie wyglada :) oczywiście jest autoukrywane:
Napisano 19 Grudzień 200420 l Mnie by chyba szlag trafił z dodatkowym paskiem;] PS: zostało mi miejsca na pulpicie na ... 5 ikonek. Chyba czas zrobić (świąteczny) porządek.
Napisano 20 Grudzień 200420 l od kiedy sciagnalam sobie ta tapetke i skorke do xmms'a to moj pulpit wlasnie tak sie prezentuje :D
Napisano 20 Grudzień 200420 l hmm posprzątałem troszkę dla was, przeskalowałem i walnąłem po kompresji, możecie podziwiać piękno pingwina ;]
Napisano 20 Grudzień 200420 l Hehe Salvator posprzątałbyś troche, bo pokazując taki syf w gnomie nie można mówić o pięknie pingwina :).
Napisano 20 Grudzień 200420 l Nie lubię linuxowych pulpitów. Ikonki się wstawiają gdzie chcą. sikham - trochę trwało zanim znalazłem blendera ;)
Napisano 20 Grudzień 200420 l eee tam. ostatnio sie jakoś zakurzył pulpit, bo wszystko dla ułatwienia na pulpit zacząłem zapisywać. empeck - linux tutaj nie ma nic do rzeczy, gdybym chciał, to mógłbym mieć porządek większy niż na widzie, bo mogę wszystkie ikonki usunąć ;] sikham - na prawo od którego blendera :D od tego na lewo to faktycznie buble w siatce wyskakują :>
Napisano 20 Grudzień 200420 l Salv, ja mówię z własnego doświadczenia. Jakoś nie potrafiłem się w tym znaleźć.
Napisano 20 Grudzień 200420 l empeck, a o jakim pulpicie mówisz kde, gnome, xfce, enlightenment, window maker, jest ich tysiące i karzdy, który obsługuje ikonki obsługuje je w inny soposób, wiec nie możesz generalizwać jeśli wgrałeś se kiedyś auroxa tylko np czy innego mdk i nic nei przestawaiłeś :)
Napisano 20 Grudzień 200420 l hehe, no dobra, zmusiliście mnie do tego :) w sumie i tak miałem się za to zabrać. Nawet zacząłem słuchać w xmmsie muzy :) taki gustowny :)
Napisano 20 Grudzień 200420 l masater - tak jak mówisz, nie inaczej. Jeszcze kiedyś się przestawię, albo chociaż nauczę tego cuda używać. Jestem i tak na dobrej drodze, wywaliłem IE, Outlooka i Office ;) Jak narazie nie widze powodu by się na Lina przesiadać, Win mi starcza. Salvator - jestem pod wrażeniem ;) No i Moonspell rulez!
Napisano 20 Grudzień 200420 l lol dresie, ty też dołączasz do suwmiarek? :D edit: masater, dzięki, pokazałeś mi nowy cel w życiu ;] problem w tym, że to co mam jest z Auroxa 9.4 i mi narazie wystarcza, to przedostatnia wersja. KDE nie używam bo źle mi chodzi z auroxem, poza tym żre zasoby. cztery tapety też kosztują troszkę miejsca :D xmms nie jest stary, tylko skin stary i zwinąłem go, żeby nie zaśmiecał powierzchni roboczej ;]
Napisano 20 Grudzień 200420 l No Salvator to się postarałeś :), teraz zkompiluj kde 3.4, prelink i można jechać :) do tego przestaw się na nowszy odtwarzacz -xmms to staruszek już, nie weim czy jeszcze rozwijany oraz radziłbym firefoxa ściągnać bo firebird też chyba torche stary. i styknie ;) edit: Salvator: -KDE - czy ja wiem nowe wersje są mało zasoborzerne a po prelinku chodiz wyśmienicie :) co do xmms'a to wejdź na storne projektu i zobacz z kiedy było ostatnie wydanie i co w nim poprawili, ludze nei mają już pomysłów na jego poprawianie i ulepszanie wiec zaczeli od nowa z takim beem-media player etc. a i jescze jedno, zainstaluj porządne distro bo aurox do dobrych się nie zalicza, ale to tak jakbyś miał chwile ;)
Napisano 20 Grudzień 200420 l A oto i moj skromny pulpit. Moze malo estetyczny, ale lubie go takim jaki jest. Jak dla mnie bardzo funkcjonalny ;)
Napisano 20 Grudzień 200420 l To ja sie podlacze pod Korbola. Rzadko sprzatam, bo dopiero wtedy niczego nie moge znalezc
Napisano 20 Grudzień 200420 l po co ci 4 skróty do maxa 6 ? ;];] czyz by inne *.ini ?hmm.. jest to sprawa bardzo zagadkowa.. Moze podswiadomie robie sobie namiastke renderfarmy na moim pececie ;) Tiger1313: hehe, Ty na 800x600 robisz te swoje wypasione pracki? To juz lepiej na tego rubina sie przerzuc :D
Napisano 21 Grudzień 200420 l po co ci 4 skróty do maxa 6 ? ;];] poprostu gdyby mial tylko jedna to by ja z polgodziny szukal a tak to ma kazda w innym sektorze pulpitu ijest wieksze prawdopodobienstwo znalezienia:) tylko czemu jest jedna ikona max7:)?(jak dobrze patrze) pozdro
Napisano 21 Grudzień 200420 l hehe leander, jaka rozdzielczość oryginalna? btw. a myślałem, że to ja mam syf na tapecie ;p
Napisano 21 Grudzień 200420 l tylko czemu jest jedna ikona max7?Trzeba sie w zyciu kierowac pewnymi zasadami. Pewnego dnia zdecydowalem, ze nie wrzuce wiecej ikonek max7 na pulpit i postaram sie wytrwac w tym postanowieniu! hehe leander, jaka rozdzielczość oryginalna? btw. a myślałem, że to ja mam syf na tapecie ;pRozdzielczosc 1280x960. Z tym syfem to bez przesady; przeciez to "artystyczny nielad" jest :) to sie nazywa porządny pulpit wszystko pod ręką O.. sluchajmy wszyscy sikhama. Wie co mowi :) Poza tym syf to ja mialem ze 2 miesiace temu(ponizej), a teraz jak w wojsku, wszystko na swoim miejscu.
Napisano 21 Grudzień 200420 l ta .. to teraz pozamieniaj ikonki na pulpicie od kazdego skrótu zeby powstal jakis obraz ;] ... ciekawe czy potrafisz malowac ikonkami ;] sie zastanawiam co by bylo jak bys musial system przeinstalowac ;] kopjujesz caly pulpit ? pewnei bys pozniej niczego nei zalazl ;]
Napisano 21 Grudzień 200420 l ja na okoliczność formata kopiuje cały pulpit:) Potem wgrywam zawartość do odpowiedniego katalogu i wszystko jest po staremu ;)
Napisano 21 Grudzień 200420 l tak swoją drogą to można się baardzo dużo dowiedzieć o człowieku widząc jego pulpit, shame on you leander :P ... niestety ja na swoim 1024 nie mogę zrobić aż tak ładnego artystycznego nieładu :) ale kto wie, za 10 lat ułożę sobie z ikonek monroe warhola :)
Napisano 21 Grudzień 200420 l tak swoją drogą to można się baardzo dużo dowiedzieć o człowieku widząc jego pulpit, shame on you leander :PHola, hola! Wypraszam sobie. Mocno odgraniczam wirtualna rzeczywistosc komputera od tego co dzieje sie wokol mnie. Moze fotka mojego pokoju troche ostudzi te smiale diagnozy. Wszystko jak w zegarku.
Napisano 22 Grudzień 200420 l Taaaaak Leander to mi sie podoba. Wszystko na swoim miejscu, a nie pochowane gdzies po szafkach tak, ze nic znalezc nie mozna :D