Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,3k
  • Wyświetleń 172,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  KLICEK napisał:
a uzywales ikonki "pokaż pulpit" ?
-> Batou: szybciej nacisnąć WIN+M
Napisano

dziwny topic... :)

zgadzam sie z twierdzeniem, ze pasek zadan jest jedna z lepszych rzeczy w windowsach.

pul.jpg

Napisano

ehehe nie no, wyglada raczej jakby zaciela sie przy goleniu brwi ta brzytwą :D ehehe

Napisano

Prince of Persia jest świetny. A klimatem Warrior Within zanosi się na jeszcze lepszy. No i ta lala ;)

Napisano

Ta lala w gierce juz troche gorzej wyglada.Przeszedlem demko, 400 mega i ledwo jeden maly poziom... Nie moge sie juz doczekac pelnej wersji, swietne rzeczy mozna teraz princem wyczyniac w walce.

Napisano

A co mi tam ja też się pochwale.

masaters.jpg

ale ja nei wiem jak mozna znosić taki syf jak niektórzy z was mają :)

Napisano

Nastąpiła rewolucja. Po reinstalce na pulpicie mam tylko kosz. Do tego sobie zainstalowałem takie cudo ;) Nie zajmuje mi za dużo pamięci, procka też nie, ale fajnie wyglada :) oczywiście jest autoukrywane:

pulpit2xy.jpg

Napisano

Mnie by chyba szlag trafił z dodatkowym paskiem;]

PS: zostało mi miejsca na pulpicie na ... 5 ikonek. Chyba czas zrobić (świąteczny) porządek.

Napisano

od kiedy sciagnalam sobie ta tapetke i skorke do xmms'a to moj pulpit wlasnie tak sie prezentuje :D

zrzut ekranu1.jpg

Napisano

hmm posprzątałem troszkę dla was, przeskalowałem i walnąłem po kompresji, możecie podziwiać piękno pingwina ;]

zrzutekranu36pc.jpg

Napisano

Hehe Salvator posprzątałbyś troche, bo pokazując taki syf w gnomie nie można mówić o pięknie pingwina :).

Napisano

Nie lubię linuxowych pulpitów. Ikonki się wstawiają gdzie chcą.

sikham - trochę trwało zanim znalazłem blendera ;)

Napisano

eee tam. ostatnio sie jakoś zakurzył pulpit, bo wszystko dla ułatwienia na pulpit zacząłem zapisywać. empeck - linux tutaj nie ma nic do rzeczy, gdybym chciał, to mógłbym mieć porządek większy niż na widzie, bo mogę wszystkie ikonki usunąć ;]

sikham - na prawo od którego blendera :D od tego na lewo to faktycznie buble w siatce wyskakują :>

Napisano

Salv, ja mówię z własnego doświadczenia. Jakoś nie potrafiłem się w tym znaleźć.

Napisano

empeck, a o jakim pulpicie mówisz kde, gnome, xfce, enlightenment, window maker, jest ich tysiące i karzdy, który obsługuje ikonki obsługuje je w inny soposób, wiec nie możesz generalizwać jeśli wgrałeś se kiedyś auroxa tylko np czy innego mdk i nic nei przestawaiłeś :)

Napisano

hehe, no dobra, zmusiliście mnie do tego :) w sumie i tak miałem się za to zabrać. Nawet zacząłem słuchać w xmmsie muzy :) taki gustowny :)

cleanntidy4pv.jpg

Napisano

masater - tak jak mówisz, nie inaczej. Jeszcze kiedyś się przestawię, albo chociaż nauczę tego cuda używać. Jestem i tak na dobrej drodze, wywaliłem IE, Outlooka i Office ;) Jak narazie nie widze powodu by się na Lina przesiadać, Win mi starcza.

Salvator - jestem pod wrażeniem ;) No i Moonspell rulez!

Napisano

lol dresie, ty też dołączasz do suwmiarek? :D

edit: masater, dzięki, pokazałeś mi nowy cel w życiu ;] problem w tym, że to co mam jest z Auroxa 9.4 i mi narazie wystarcza, to przedostatnia wersja. KDE nie używam bo źle mi chodzi z auroxem, poza tym żre zasoby. cztery tapety też kosztują troszkę miejsca :D

xmms nie jest stary, tylko skin stary i zwinąłem go, żeby nie zaśmiecał powierzchni roboczej ;]

Napisano

No Salvator to się postarałeś :), teraz zkompiluj kde 3.4, prelink i można jechać :) do tego przestaw się na nowszy odtwarzacz -xmms to staruszek już, nie weim czy jeszcze rozwijany oraz radziłbym firefoxa ściągnać bo firebird też chyba torche stary. i styknie ;)

edit: Salvator: -KDE - czy ja wiem nowe wersje są mało zasoborzerne a po prelinku chodiz wyśmienicie :) co do xmms'a to wejdź na storne projektu i zobacz z kiedy było ostatnie wydanie i co w nim poprawili, ludze nei mają już pomysłów na jego poprawianie i ulepszanie wiec zaczeli od nowa z takim beem-media player etc. a i jescze jedno, zainstaluj porządne distro bo aurox do dobrych się nie zalicza, ale to tak jakbyś miał chwile ;)

Napisano

A oto i moj skromny pulpit.

Moze malo estetyczny, ale lubie go takim jaki jest.

Jak dla mnie bardzo funkcjonalny ;)

www.tkk.pl\~korbol\pulpit.JPG

Napisano

To ja sie podlacze pod Korbola. Rzadko sprzatam, bo dopiero wtedy niczego nie moge znalezc

pulp.jpg

Napisano
  Marcin napisał:
po co ci 4 skróty do maxa 6 ? ;];] czyz by inne *.ini ?
hmm.. jest to sprawa bardzo zagadkowa.. Moze podswiadomie robie sobie namiastke renderfarmy na moim pececie ;)

Tiger1313: hehe, Ty na 800x600 robisz te swoje wypasione pracki? To juz lepiej na tego rubina sie przerzuc :D

Napisano
  Marcin napisał:
po co ci 4 skróty do maxa 6 ? ;];]

poprostu gdyby mial tylko jedna to by ja z polgodziny szukal a tak to ma kazda w innym sektorze pulpitu ijest wieksze prawdopodobienstwo znalezienia:) tylko czemu jest jedna ikona max7:)?(jak dobrze patrze)

pozdro

Napisano

hehe leander, jaka rozdzielczość oryginalna?

btw. a myślałem, że to ja mam syf na tapecie ;p

Napisano
  nielot007 napisał:
tylko czemu jest jedna ikona max7?
Trzeba sie w zyciu kierowac pewnymi zasadami. Pewnego dnia zdecydowalem, ze nie wrzuce wiecej ikonek max7 na pulpit i postaram sie wytrwac w tym postanowieniu!

Salvator napisał:
hehe leander, jaka rozdzielczość oryginalna? btw. a myślałem, że to ja mam syf na tapecie ;p
Rozdzielczosc 1280x960. Z tym syfem to bez przesady; przeciez to "artystyczny nielad" jest :)

sikham napisał:
to sie nazywa porządny pulpit wszystko pod ręką
O.. sluchajmy wszyscy sikhama. Wie co mowi :)

Poza tym syf to ja mialem ze 2 miesiace temu(ponizej), a teraz jak w wojsku, wszystko na swoim miejscu.

pulpit.jpg

Napisano

ta .. to teraz pozamieniaj ikonki na pulpicie od kazdego skrótu zeby powstal jakis obraz ;] ... ciekawe czy potrafisz malowac ikonkami ;]

sie zastanawiam co by bylo jak bys musial system przeinstalowac ;] kopjujesz caly pulpit ? pewnei bys pozniej niczego nei zalazl ;]

Napisano

ja na okoliczność formata kopiuje cały pulpit:) Potem wgrywam zawartość do odpowiedniego katalogu i wszystko jest po staremu ;)

Napisano

tak swoją drogą to można się baardzo dużo dowiedzieć o człowieku widząc jego pulpit, shame on you leander :P

... niestety ja na swoim 1024 nie mogę zrobić aż tak ładnego artystycznego nieładu :) ale kto wie, za 10 lat ułożę sobie z ikonek monroe warhola :)

Napisano
  Salvator napisał:
tak swoją drogą to można się baardzo dużo dowiedzieć o człowieku widząc jego pulpit, shame on you leander :P
Hola, hola! Wypraszam sobie. Mocno odgraniczam wirtualna rzeczywistosc komputera od tego co dzieje sie wokol mnie. Moze fotka mojego pokoju troche ostudzi te smiale diagnozy.

pokoj.jpg

Wszystko jak w zegarku.

Napisano

Taaaaak Leander to mi sie podoba.

Wszystko na swoim miejscu, a nie pochowane gdzies po szafkach tak, ze nic znalezc nie mozna :D