Napisano 24 Październik 200519 l ejj no nie moge go wypieprzyć :) nie myśl sobie ze mnie pogieło do reszty :]
Napisano 24 Październik 200519 l nonejm - achhh Lima, masz jeszcze jakieś fajne z nia, bo moje 200 się już znudziło
Napisano 24 Październik 200519 l 200?:] niezle... tu jest fajna stronka z tapetkami :http://www.pixelhigh.com/wallpapers.asp
Napisano 24 Październik 200519 l hindus, napisz o tym na forum http://www.dobreprogramy.pl napewno Ci napisza co i jak zeby sie pozbyc :) Ja sam bym sobie z tym poradzil, ale nie chce mi sie pisac :P
Napisano 24 Październik 200519 l lub ściągnij Tuneup Utilities, jest w nim startup manager, wystarczy, że odznaczysz tego toolbara aby się nie uruchamiał przy starcie
Napisano 24 Październik 200519 l juz lepiej sciagnac hijack this :> Ale na dobreprogramy.pl dokaldnie CI wsio przejrza i bedziesz mial kompa czystego na 100%
Napisano 25 Październik 200519 l mintrill, akurat hijackthis to nie syf i sie nie instaluje. :> Do tego ma mnostwo przydatnych opcji i wazy niespelna 500kb.
Napisano 26 Październik 200519 l - Co do syfu, to u mnie po przxejechaniu kompa SpyBotem, Reg HEalerami i takimi TANDetami :) Syf [ a przynajmniej czesc] sama dodaje sie do listy autostartu. Nie istaloja mi sie nowe, po prostu nie moge ich [starych]ostatecznie wykosic z rejestru. Ostatnio mam taki numer - wciskam ctrl+alt+del wyskakoje okno po sekondzie znika, tak samo jest z MSconfigiem :D myslicie ze to przypadkiem... :) ?
Napisano 26 Październik 200519 l nicon też tak miałem z komputerem teścia, nie mogłem zainstalować nawet SP2 do windowsa:D Regedit też się nie uruchamiał, a programy, które miały coś dopisać do rejestru przy pytaniu czy dodać wpis autoamtycznie się anulowały:D Skończyło się na instalacji systemu od nowa:D
Napisano 26 Październik 200519 l Lol. Wystarczy tylko umiejeetnie wlaczyc tryb awaryjny i wylaczyc przywracanie systemu. Dopiero potem nalezy dzialac, a syf znika jak za dotknieciem czarodziejskiej rozdzki :>
Napisano 27 Październik 200519 l o trybie awaryjnym niepomyślałem, ciekwae jakby się zachowywał. Jeszcze kilka razy i sam będę podsyłał teściowi robaki;)
Napisano 28 Październik 200519 l oto moj pulpit na tym strasznym systemie jakim jest XP (2000 ROX):( ale porzadek i tak musi byc:]
Napisano 28 Październik 200519 l Italdesign (Lamborghini) Cala, V10 400KM. szkoda ze tylko prototyp:(
Napisano 30 Październik 200519 l no to ja tez dorzuce swe 3grosze:) i male pytanko http://img322.imageshack.us/img322/7032/pulpit9qb.jpg jak sie nazywa ten programik co wlacza te duze skroty co sa tutaj na gorze ekranu?:) mialem go kiedys ale nie moge sobie przypomnie za cholere:D (oczywiscie chodzi mi do windowsa;)
Napisano 30 Październik 200519 l arturros: objectdock, z tego co pamiętam to freeware. Jest jeszcze Y'z dock, czy jakoś tak.
Napisano 30 Październik 200519 l Wystarczy tylko umiejeetnie wlaczyc tryb awaryjny (...) Deus nieźle kombinuje...
Napisano 31 Październik 200519 l w!e8 a co to jest? Toż amigi nie widziałem od lat (teraz to mi się łezka w oku zakręciła) a tak poza tym to mógłbyś mieć normalny nik bo ciężko się to pisze.
Napisano 31 Październik 200519 l Bacry chcesz to pisz wie8 ;] nie obraze się :) są dziwniejsze na tym forum i nie tylko
Napisano 31 Październik 200519 l świetna tapeta ;] ale ten skin microsoftu to tragedia-designerzy z microsoftu nie znają sie na rzeczy ;p
Napisano 31 Październik 200519 l chodzilo mi raczej o to że doprowadza do szalu-przynajmniej mnie, bo nie jest przejrzysty i jest taki ciasny. ja tam wole np okna jakie na macosie są-juz nie chodzi o bajery typu przezroczystosci i pierdoly lecz przestronnosc i intuicyjnosc ;]
Napisano 31 Październik 200519 l AGmakonts- fajna tapetka:D tomasz- a co nie lubisz nevera?:D chveti- jak bys jej nadal szukal to trzymaj http://img197.imageshack.us/img197/6420/technicalimperfection9nm.jpg akurat tak sie sklada ze dzisiaj dawalem ja tez jednemu koleszce:D a i mala zmiana u mnie na pulpicie dzieki aspenboy miedzy innymi (dzieki za nazwe programiku:D ) tak juz chyba narazie zostanie bo stary windows juz mi sie znudzil ;/
Napisano 31 Październik 200519 l jak sie robi takie paski jak masz po lewej :P http://www.objectdock.com
Napisano 31 Październik 200519 l arturros: nie zdałem w drugiej klasie przez neverwinter :P ale giere kocham !
Napisano 2 Listopad 200519 l hcpiter: najpierw modo teraz windows... co potem? operacja plastyczna?? :D
Napisano 2 Listopad 200519 l Heheheh :p no zobaczymy co dalej będzie, ale bądz spokojny napewno mnie poznasz, może już jako kobietę :p
Napisano 6 Listopad 200519 l pulpit i ikony i zamieszanie prawdziwego grafika! ta tapeta wcale mi sie nie podoba ale nie moge znalezc lepszej
Napisano 6 Listopad 200519 l nie wiem jak ty sobie radzisz z tym okropnym boldem pod ikonkami, lezy i kwiczy :P
Napisano 6 Listopad 200519 l dupa.jpg ? :D pfff jak się chwali ze ma gg Marcina :P (ach Ci zacni urzytkownicy i ich sekrety :P )
Napisano 6 Listopad 200519 l ludzie mają za duże monitory i im się w głowach poprzewracało, jpgi trzymać na wierzchu, i to takie jpegi :> hmm to nie wszyscy mają gg Marcina? :> 5 zł i jest wasz ;]
Napisano 6 Listopad 200519 l Salvator a jakie Ty jotpegi ukrywasz :D Cooo... ? :D :P No nie wszyscy-mówie przeciez ze Tylko zacni userzy posiadają taki przywilej :D Tak sie zastanawiam kto ma gg Sansa albo petera :P
Napisano 7 Listopad 200519 l wie8 - nie wiem jak to wylaczyc :P MaGuu - kim jak kim ale Marcinem.. :P nie no zią, wszyscy musza wiedziec Leru - ojj tak, swiete slowa :D Marcin - przepraszam :* ciesz sie chociaz ze po imieniu a nie ksywą :D yo Salv - 17 :( ---------------------------- podmienilem obrazek niech kazdy zobaczy czy teraz wszystko pasuje :) pozdr
Napisano 7 Listopad 200519 l Ludzie, skalujcie te pulpity do 700 szerokosci, bo nie dosc ze dlugo sie wczytuje to forum rozpieprza. Albo dawajcie miniaturke z imageshack.us. Prosze was A oto moj pulpit :)