Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,3k
  • Wyświetleń 167,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ejj no nie moge go wypieprzyć :) nie myśl sobie ze mnie pogieło do reszty :]

Napisano

200?:] niezle... tu jest fajna stronka z tapetkami :http://www.pixelhigh.com/wallpapers.asp

Napisano

lub ściągnij Tuneup Utilities, jest w nim startup manager, wystarczy, że odznaczysz tego toolbara aby się nie uruchamiał przy starcie

Napisano

juz lepiej sciagnac hijack this :> Ale na dobreprogramy.pl dokaldnie CI wsio przejrza i bedziesz mial kompa czystego na 100%

Napisano

mintrill, akurat hijackthis to nie syf i sie nie instaluje. :> Do tego ma mnostwo przydatnych opcji i wazy niespelna 500kb.

Napisano

- Co do syfu, to u mnie po przxejechaniu kompa SpyBotem, Reg HEalerami i takimi TANDetami :) Syf [ a przynajmniej czesc] sama dodaje sie do listy autostartu. Nie istaloja mi sie nowe, po prostu nie moge ich [starych]ostatecznie wykosic z rejestru.

Ostatnio mam taki numer - wciskam ctrl+alt+del wyskakoje okno po sekondzie znika, tak samo jest z MSconfigiem :D myslicie ze to przypadkiem... :) ?

Napisano

nicon też tak miałem z komputerem teścia, nie mogłem zainstalować nawet SP2 do windowsa:D Regedit też się nie uruchamiał, a programy, które miały coś dopisać do rejestru przy pytaniu czy dodać wpis autoamtycznie się anulowały:D Skończyło się na instalacji systemu od nowa:D

Napisano

Lol. Wystarczy tylko umiejeetnie wlaczyc tryb awaryjny i wylaczyc przywracanie systemu. Dopiero potem nalezy dzialac, a syf znika jak za dotknieciem czarodziejskiej rozdzki :>

Napisano

o trybie awaryjnym niepomyślałem, ciekwae jakby się zachowywał. Jeszcze kilka razy i sam będę podsyłał teściowi robaki;)

Napisano

oto moj pulpit na tym strasznym systemie jakim jest XP (2000 ROX):(

ale porzadek i tak musi byc:]

desk1fy.th.jpg

Napisano

arturros: objectdock, z tego co pamiętam to freeware. Jest jeszcze Y'z dock, czy jakoś tak.

Napisano

Wystarczy tylko umiejeetnie wlaczyc tryb awaryjny (...)

Deus nieźle kombinuje...

Napisano

arturros - kiedyś miałem tą tapetkę niedawno nawet jej szukałem :D

Napisano

w!e8 a co to jest? Toż amigi nie widziałem od lat (teraz to mi się łezka w oku zakręciła)

a tak poza tym to mógłbyś mieć normalny nik bo ciężko się to pisze.

Napisano

Bacry chcesz to pisz wie8 ;]

nie obraze się :)

są dziwniejsze na tym forum i nie tylko

Napisano

świetna tapeta ;]

ale ten skin microsoftu to tragedia-designerzy z microsoftu nie znają sie na rzeczy ;p

Napisano

chodzilo mi raczej o to że doprowadza do szalu-przynajmniej mnie, bo nie jest przejrzysty i jest taki ciasny.

ja tam wole np okna jakie na macosie są-juz nie chodzi o bajery typu przezroczystosci i pierdoly lecz przestronnosc i intuicyjnosc ;]

Napisano

AGmakonts- fajna tapetka:D

tomasz- a co nie lubisz nevera?:D

chveti- jak bys jej nadal szukal to trzymaj

http://img197.imageshack.us/img197/6420/technicalimperfection9nm.jpg

akurat tak sie sklada ze dzisiaj dawalem ja tez jednemu koleszce:D

a i mala zmiana u mnie na pulpicie dzieki aspenboy miedzy innymi (dzieki za nazwe programiku:D ) tak juz chyba narazie zostanie bo stary windows juz mi sie znudzil ;/

pulpit24uy.jpg

Napisano

arturros podaj nazwe progu co uzyles

czy to talisman czy cos ?

Napisano

Heheheh :p no zobaczymy co dalej będzie, ale bądz spokojny napewno mnie poznasz, może już jako kobietę :p

Napisano

pulpit i ikony i zamieszanie prawdziwego grafika!

pulpit.jpg

ta tapeta wcale mi sie nie podoba ale nie moge znalezc lepszej

Napisano

nie wiem jak ty sobie radzisz z tym okropnym boldem pod ikonkami, lezy i kwiczy :P

Napisano

dupa.jpg ? :D

pfff jak się chwali ze ma gg Marcina :P (ach Ci zacni urzytkownicy i ich sekrety :P )

Napisano

ludzie mają za duże monitory i im się w głowach poprzewracało, jpgi trzymać na wierzchu, i to takie jpegi :>

hmm to nie wszyscy mają gg Marcina? :> 5 zł i jest wasz ;]

Napisano

Salvator a jakie Ty jotpegi ukrywasz :D Cooo... ? :D :P

No nie wszyscy-mówie przeciez ze Tylko zacni userzy posiadają taki przywilej :D Tak sie zastanawiam kto ma gg Sansa albo petera :P

Napisano

oo kome widzę, że wiesz co dobre :D na samej górze BigDick

Napisano

wie8 - nie wiem jak to wylaczyc :P

MaGuu - kim jak kim ale Marcinem.. :P nie no zią, wszyscy musza wiedziec

Leru - ojj tak, swiete slowa :D

Marcin - przepraszam :* ciesz sie chociaz ze po imieniu a nie ksywą :D yo

Salv - 17 :(

----------------------------

podmienilem obrazek niech kazdy zobaczy czy teraz wszystko pasuje :)

pozdr

Napisano

Ludzie, skalujcie te pulpity do 700 szerokosci, bo nie dosc ze dlugo sie wczytuje to forum rozpieprza. Albo dawajcie miniaturke z imageshack.us. Prosze was

A oto moj pulpit :)

pulpit3bw.th.jpg