Hindus Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 no nie żartuj z tym xxxtoolbarem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 ejj no nie moge go wypieprzyć :) nie myśl sobie ze mnie pogieło do reszty :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 nonejm - achhh Lima, masz jeszcze jakieś fajne z nia, bo moje 200 się już znudziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nonejm Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 200?:] niezle... tu jest fajna stronka z tapetkami :http://www.pixelhigh.com/wallpapers.asp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 hindus, napisz o tym na forum http://www.dobreprogramy.pl napewno Ci napisza co i jak zeby sie pozbyc :) Ja sam bym sobie z tym poradzil, ale nie chce mi sie pisac :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 lub ściągnij Tuneup Utilities, jest w nim startup manager, wystarczy, że odznaczysz tego toolbara aby się nie uruchamiał przy starcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 juz lepiej sciagnac hijack this :> Ale na dobreprogramy.pl dokaldnie CI wsio przejrza i bedziesz mial kompa czystego na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 Tuneup Utilities hijack this instalować syf, aby usunąć inny syf :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 A mi na tapete najczęściej lecą prace z CGs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 mintrill, akurat hijackthis to nie syf i sie nie instaluje. :> Do tego ma mnostwo przydatnych opcji i wazy niespelna 500kb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*NicoN_ Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 - Co do syfu, to u mnie po przxejechaniu kompa SpyBotem, Reg HEalerami i takimi TANDetami :) Syf [ a przynajmniej czesc] sama dodaje sie do listy autostartu. Nie istaloja mi sie nowe, po prostu nie moge ich [starych]ostatecznie wykosic z rejestru. Ostatnio mam taki numer - wciskam ctrl+alt+del wyskakoje okno po sekondzie znika, tak samo jest z MSconfigiem :D myslicie ze to przypadkiem... :) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 masz syf jednym slowem jakis :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 nicon też tak miałem z komputerem teścia, nie mogłem zainstalować nawet SP2 do windowsa:D Regedit też się nie uruchamiał, a programy, które miały coś dopisać do rejestru przy pytaniu czy dodać wpis autoamtycznie się anulowały:D Skończyło się na instalacji systemu od nowa:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 Lol. Wystarczy tylko umiejeetnie wlaczyc tryb awaryjny i wylaczyc przywracanie systemu. Dopiero potem nalezy dzialac, a syf znika jak za dotknieciem czarodziejskiej rozdzki :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 o trybie awaryjnym niepomyślałem, ciekwae jakby się zachowywał. Jeszcze kilka razy i sam będę podsyłał teściowi robaki;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 28 Październik 2005 Share Napisano 28 Październik 2005 oto moj pulpit na tym strasznym systemie jakim jest XP (2000 ROX):( ale porzadek i tak musi byc:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 28 Październik 2005 Share Napisano 28 Październik 2005 sliczne auto.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 28 Październik 2005 Share Napisano 28 Październik 2005 Italdesign (Lamborghini) Cala, V10 400KM. szkoda ze tylko prototyp:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 no to ja tez dorzuce swe 3grosze:) i male pytanko http://img322.imageshack.us/img322/7032/pulpit9qb.jpg jak sie nazywa ten programik co wlacza te duze skroty co sa tutaj na gorze ekranu?:) mialem go kiedys ale nie moge sobie przypomnie za cholere:D (oczywiscie chodzi mi do windowsa;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 arturros: objectdock, z tego co pamiętam to freeware. Jest jeszcze Y'z dock, czy jakoś tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 debian, skąd tam debian? przecież to windows;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 Wystarczy tylko umiejeetnie wlaczyc tryb awaryjny (...) Deus nieźle kombinuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Kruk Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 arturros - neverwinter, boshe jakie wspomnienia ;| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 arturros - kiedyś miałem tą tapetkę niedawno nawet jej szukałem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w!e8 Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 w!e8 a co to jest? Toż amigi nie widziałem od lat (teraz to mi się łezka w oku zakręciła) a tak poza tym to mógłbyś mieć normalny nik bo ciężko się to pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w!e8 Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 Bacry chcesz to pisz wie8 ;] nie obraze się :) są dziwniejsze na tym forum i nie tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 Taka najnowsza zmiana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w!e8 Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 świetna tapeta ;] ale ten skin microsoftu to tragedia-designerzy z microsoftu nie znają sie na rzeczy ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 może i tragedia ale jest miły dla oka, nie lubie udziwnień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w!e8 Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 chodzilo mi raczej o to że doprowadza do szalu-przynajmniej mnie, bo nie jest przejrzysty i jest taki ciasny. ja tam wole np okna jakie na macosie są-juz nie chodzi o bajery typu przezroczystosci i pierdoly lecz przestronnosc i intuicyjnosc ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 AGmakonts- fajna tapetka:D tomasz- a co nie lubisz nevera?:D chveti- jak bys jej nadal szukal to trzymaj http://img197.imageshack.us/img197/6420/technicalimperfection9nm.jpg akurat tak sie sklada ze dzisiaj dawalem ja tez jednemu koleszce:D a i mala zmiana u mnie na pulpicie dzieki aspenboy miedzy innymi (dzieki za nazwe programiku:D ) tak juz chyba narazie zostanie bo stary windows juz mi sie znudzil ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 jak sie robi takie paski jak masz po lewej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w!e8 Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 arturros podaj nazwe progu co uzyles czy to talisman czy cos ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tymek Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 jak sie robi takie paski jak masz po lewej :P http://www.objectdock.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Kruk Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 arturros: nie zdałem w drugiej klasie przez neverwinter :P ale giere kocham ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 No to też walne swój pulpit po zaintalowaniu nowego skina z modo :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 hcpiter: najpierw modo teraz windows... co potem? operacja plastyczna?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 Heheheh :p no zobaczymy co dalej będzie, ale bądz spokojny napewno mnie poznasz, może już jako kobietę :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 pulpit i ikony i zamieszanie prawdziwego grafika! ta tapeta wcale mi sie nie podoba ale nie moge znalezc lepszej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w!e8 Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 nie wiem jak ty sobie radzisz z tym okropnym boldem pod ikonkami, lezy i kwiczy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 dupa.jpg ? :D pfff jak się chwali ze ma gg Marcina :P (ach Ci zacni urzytkownicy i ich sekrety :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 ludzie mają za duże monitory i im się w głowach poprzewracało, jpgi trzymać na wierzchu, i to takie jpegi :> hmm to nie wszyscy mają gg Marcina? :> 5 zł i jest wasz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 Salvator a jakie Ty jotpegi ukrywasz :D Cooo... ? :D :P No nie wszyscy-mówie przeciez ze Tylko zacni userzy posiadają taki przywilej :D Tak sie zastanawiam kto ma gg Sansa albo petera :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 7 Listopad 2005 Share Napisano 7 Listopad 2005 oo kome widzę, że wiesz co dobre :D na samej górze BigDick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 7 Listopad 2005 Share Napisano 7 Listopad 2005 o ;] mam własny folder na pulpicie ;] ale z małej litery :> aj kome ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 7 Listopad 2005 Share Napisano 7 Listopad 2005 A to mój aktualny pulpicik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 7 Listopad 2005 Share Napisano 7 Listopad 2005 wie8 - nie wiem jak to wylaczyc :P MaGuu - kim jak kim ale Marcinem.. :P nie no zią, wszyscy musza wiedziec Leru - ojj tak, swiete slowa :D Marcin - przepraszam :* ciesz sie chociaz ze po imieniu a nie ksywą :D yo Salv - 17 :( ---------------------------- podmienilem obrazek niech kazdy zobaczy czy teraz wszystko pasuje :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 7 Listopad 2005 Share Napisano 7 Listopad 2005 Ludzie, skalujcie te pulpity do 700 szerokosci, bo nie dosc ze dlugo sie wczytuje to forum rozpieprza. Albo dawajcie miniaturke z imageshack.us. Prosze was A oto moj pulpit :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi