Huter Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 Tera ja :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 [OT] CoD2 sUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUx ;]!! [/OT] Dawno Ci nikt mordy nie obił ;] pogadaj z Plastiq'iem on Ci pożyczy sweterek i wyjdź na Mokotów ;D [+] Falcom , KaZaa Lite nie ma reklam , po co Ci zwykła ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 chveti - ojojoj, nie nie mój panie, Kazy przestałem używać jak miałem 7 lat ;P Zgaduj Dalej co jest za Tajemniczymi Blurami :D a po 2.... To popieram, sUx to Redneck Rampage :D:D CoD 2 is God... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 e tam ja zupełnie nie rozumiem jak mozna miec pirackie oprogramowanie, brzydze się wami:P a racja cod 2 sux Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 No weź przestań, ja kupiłem sobie Photoshopa, 3dsmaxa do tego finalRendera i V-Ray'a... i jestemn w 100% legalny :D oczywiście do tego Orgialnego Windowsa z oprogramowaniem Office oraz do wszystkich Aplikacji ściąganych z internetu kupuje Licencje :)) A tak wogole to na Drugie mam Bill... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*NicoN_ Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 .ja nie zarabiam, a musze mieć skandś programiki... :] Strzy nie wywalą paru tysięcy na moje "zabawy" ...:] CoD 2 Suxx :d Nie wiem co wy w nim wydzicie, z kosoli prosto wyjęte g... . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 jednym słowem prawe wszyscy macie burdel na pulpicie 8-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 . CoD 2 Suxx :d Nie wiem co wy w nim wydzicie, z kosoli prosto wyjęte g... . z Konsol ??!! widzać że wiesz i jesteś świadom tego co mówisz :D:D:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nevariel Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 jednym słowem prawe wszyscy macie burdel na pulpicie 8-) tylko nie burdel wypraszam sobie ;) [/url] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 fajna tapetka, podzielisz sie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 Jak wszyscy to wszyscy. Żeby niebyło że zaśmiecam to paseczek z boku uaktywniłem :-) http://img309.imageshack.us/img309/3791/pulpit27vr.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nevariel Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 fajna tapetka, podzielisz sie? http://browse.deviantart.com/wallpaper/horror/?type=browse&offset=48 powinno być po prawej stronie [ Featured Prints ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sqarpi Napisano 8 Luty 2006 Share Napisano 8 Luty 2006 No to i ja sie podziele... http://img302.imageshack.us/my.php?image=clipboard010gw.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 Jezusie, ale wy macie czyste pulpity. :/ Ja mam pół pulpitu zajęte ikonami, a przed instalacją planuje zapełnic cały. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 mniejsza o pulpit. przeraża mnie że ludzie coraz częściej używaja IE. zgrozo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 Gdyby tylko zasmakowali Płonącego Liska... Ja już nie mogę życ bez kart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sqarpi Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 mniejsza o pulpit. przeraża mnie że ludzie coraz częściej używaja IE. zgrozo! Jesli chodzi o mojego screena to juz sie tlumacze , jak widac mam tez opere a nie byle uzywana wtedy poniewaz co chwilke mnie z niej wywalalo (jakies bledy i akurat IE byl pod reka). A co do IE do wiem ze jest jak Carlsberg - everyone's invited. :D. Juz sie poprawilem i przeinstalowalem Opere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 dawno mnie tu nie było :) mój pulpit po formacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tymek Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 Xeav, Ty to dopiero masz kapitał w ikonach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 A co do IE do wiem ze jest jak Carlsberg - everyone's invited. :D. Juz sie poprawilem i przeinstalowalem Opere. Ja bym powiedział że jak Dog in the fog - IE jest fe ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 i wszystko jasne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 Xeav, Ty to dopiero masz kapitał w ikonach :D to wszystko 30-dniowe triale, które dawno przestały działać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tymek Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 to wszystko 30-dniowe triale, które dawno przestały działać :) Ale tapeta fajna. Japończycy są jednak lekko skrzywieni :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 14 Luty 2006 Share Napisano 14 Luty 2006 Mój najnowszy pulpit: Shania Twain Klicek i Jaras; a'propos elfki: tu macie ładną młodą buzię. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meetal Napisano 14 Luty 2006 Share Napisano 14 Luty 2006 Moj pulpit =) Lekko go posprzątałem hehe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 14 Luty 2006 Share Napisano 14 Luty 2006 Moj pulpit =) Lekko go posprzątałem hehe... hehe, poszedleś po najmniejszej linii oporu i zrobileś folder "śmieci z pulpitu". To się nie liczy... takie sprzątanie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 15 Luty 2006 Share Napisano 15 Luty 2006 No, nie zapominajmy o folderze "Agatka"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*NicoN_ Napisano 15 Luty 2006 Share Napisano 15 Luty 2006 http://img112.imageshack.us/my.php?image=pulpit2zt.jpg Skromnie bo niedawno po formacie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 15 Luty 2006 Share Napisano 15 Luty 2006 Nicon: monitorek LCD 17". zgadłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 15 Luty 2006 Share Napisano 15 Luty 2006 a to mój zaśmiecony deskop http://img127.imageshack.us/img127/5933/deskop3im.jpg aż sie prosi o formata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meetal Napisano 15 Luty 2006 Share Napisano 15 Luty 2006 Agatka to moja mała siostrzyczka :P Trzyma tam jakies swoje empetrójki a w tym katalogu 'smiecie z pulpitu' dużo nie ma =) głownie dokumenty i zjecia ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 15 Luty 2006 Share Napisano 15 Luty 2006 *NicoN_ Josie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*NicoN_ Napisano 15 Luty 2006 Share Napisano 15 Luty 2006 tweety, nie zgadłeś niestety xD mam CRT LG17'- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 Ok, to jeszcze raz ja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcisz Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 posprzatalem :P pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 Barcisz nawet ładnie shaczyles wygląd. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 to jeszcze moj smietnik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcisz Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 witam _Kreska_ tak ogladaam sobie Twoj pulpit... i nagle zonk :D czemu masz 2 takie same skroty na pulpicie ;p obok siebie ?:D pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 hehe, Shogun 3D fajna masz tapetke:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 Dalibyście tą tapetkę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 o to Ci chodzi?? http://features.cgsociety.org/gallerycrits/138528/138528_1139840464.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 hehe, no fakt Barcisz, dobrze zes wypatrzyl, ale nie tak obok siebie znowu bo jeszcze tam miedzy nie cos wlazlo. ale za to jaki porzdek mam w domu :, zadnych podwójnych :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 Shogun sobie tapetke ładna ustawł. Wogóle fajna ta pracka. Koleśka ma fajowe spodnie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 Uwierzycie jak napisze : specjalnie dla was posprzątałem ?? ;)) A jednak .. jeszcze z godzinę temu było tyle miejsca na pulpicie, że jak coś ściągałem to się „pojawiało” za zasięgiem monitora :D większość pokasowałem.. i przybyło mi około 1,5GB na dysku i 50% widoczności tła… którego i tak prawie nigdy nie ma ;) (proszę nie bić :) ) PS ma ktoś fajne taperki w 1600/1200 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 o to Ci chodzi?? http://features.cgsociety.org/gallerycrits/138528/138528_1139840464.jpg Dzięki wielkie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 :) Dziękuję. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcisz Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 krzyhhh jak ty sie tam lapiesz w ikonkach :O ja tam nic a nic nie widze :O [+] ja tez dziekuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 lol myslalem ze to gra w kuleczki tak to w miniaturce wyglada :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 17 Luty 2006 Share Napisano 17 Luty 2006 hehe fakt… jak gra :) łapałem się w tym mniej więcej .. do czasu aż usunąłem połowę.. :) ale mało używam tego co jest na pulpicie... . pulpit to u mnie miejsce zrzutu z neta . No i czasami szkoda usuwać… i wtedy tyle się tego nazbiera ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 17 Luty 2006 Share Napisano 17 Luty 2006 No i mój skromny pulpit i jskromny Windows bez zbędnych fajerwerków-i tak juz dość zamula.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi