chojraq Napisano 18 Listopad 2004 Share Napisano 18 Listopad 2004 doh!! sporo ... ja mam 9 :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 18 Listopad 2004 Share Napisano 18 Listopad 2004 Drżyjcie... tak wygląda mój jak jest zaśmiecony :) http://www.rkgalery.com/pulpit.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 18 Listopad 2004 Share Napisano 18 Listopad 2004 RK -> fajna tapeta ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 18 Listopad 2004 Share Napisano 18 Listopad 2004 No masz... efekt 4 dni renderingu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 18 Listopad 2004 Share Napisano 18 Listopad 2004 a uzywales ikonki "pokaż pulpit" ? -> Batou: szybciej nacisnąć WIN+M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 18 Listopad 2004 Share Napisano 18 Listopad 2004 ale jak drugi raz nacisne to okienka nie wracaja spowrotem :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 18 Listopad 2004 Share Napisano 18 Listopad 2004 dziwny topic... :) zgadzam sie z twierdzeniem, ze pasek zadan jest jedna z lepszych rzeczy w windowsach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 18 Listopad 2004 Share Napisano 18 Listopad 2004 Drakul co to za pani zrobila komus hadzia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 18 Listopad 2004 Share Napisano 18 Listopad 2004 ehehe nie no, wyglada raczej jakby zaciela sie przy goleniu brwi ta brzytwą :D ehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 18 Listopad 2004 Share Napisano 18 Listopad 2004 no fajny topik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 18 Listopad 2004 Share Napisano 18 Listopad 2004 empeck fajna tapeta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 19 Listopad 2004 Share Napisano 19 Listopad 2004 Prince of Persia jest świetny. A klimatem Warrior Within zanosi się na jeszcze lepszy. No i ta lala ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki Luki Napisano 19 Listopad 2004 Share Napisano 19 Listopad 2004 Ta lala w gierce juz troche gorzej wyglada.Przeszedlem demko, 400 mega i ledwo jeden maly poziom... Nie moge sie juz doczekac pelnej wersji, swietne rzeczy mozna teraz princem wyczyniac w walce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 13 Grudzień 2004 Share Napisano 13 Grudzień 2004 Eeee ... aaaa ... patrzajta :P ( nie bijcie ;) ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masater Napisano 14 Grudzień 2004 Share Napisano 14 Grudzień 2004 A co mi tam ja też się pochwale. ale ja nei wiem jak mozna znosić taki syf jak niektórzy z was mają :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 19 Grudzień 2004 Share Napisano 19 Grudzień 2004 Nastąpiła rewolucja. Po reinstalce na pulpicie mam tylko kosz. Do tego sobie zainstalowałem takie cudo ;) Nie zajmuje mi za dużo pamięci, procka też nie, ale fajnie wyglada :) oczywiście jest autoukrywane: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 19 Grudzień 2004 Share Napisano 19 Grudzień 2004 no to mistrzu powieC co to jest i gdzie to dostac ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 19 Grudzień 2004 Share Napisano 19 Grudzień 2004 A tutaj: http://www.desktopsidebar.com/ Proszę bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 19 Grudzień 2004 Share Napisano 19 Grudzień 2004 Mnie by chyba szlag trafił z dodatkowym paskiem;] PS: zostało mi miejsca na pulpicie na ... 5 ikonek. Chyba czas zrobić (świąteczny) porządek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gogo_20 Napisano 20 Grudzień 2004 Share Napisano 20 Grudzień 2004 od kiedy sciagnalam sobie ta tapetke i skorke do xmms'a to moj pulpit wlasnie tak sie prezentuje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 20 Grudzień 2004 Share Napisano 20 Grudzień 2004 ja tam niewiem jak można mieć taki porządek to niehigieniczne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 20 Grudzień 2004 Share Napisano 20 Grudzień 2004 hmm posprzątałem troszkę dla was, przeskalowałem i walnąłem po kompresji, możecie podziwiać piękno pingwina ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 20 Grudzień 2004 Share Napisano 20 Grudzień 2004 co w tym pieknego syf jak wszędzie indziej albo i gorszy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 20 Grudzień 2004 Share Napisano 20 Grudzień 2004 ... the answer is out there ;] chaos ... taaa to brzmi dumnie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 20 Grudzień 2004 Share Napisano 20 Grudzień 2004 zwał jak zwał :) ale zobacz co sie dzieje na prawo od blendera :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masater Napisano 20 Grudzień 2004 Share Napisano 20 Grudzień 2004 Hehe Salvator posprzątałbyś troche, bo pokazując taki syf w gnomie nie można mówić o pięknie pingwina :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 20 Grudzień 2004 Share Napisano 20 Grudzień 2004 Nie lubię linuxowych pulpitów. Ikonki się wstawiają gdzie chcą. sikham - trochę trwało zanim znalazłem blendera ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 20 Grudzień 2004 Share Napisano 20 Grudzień 2004 eee tam. ostatnio sie jakoś zakurzył pulpit, bo wszystko dla ułatwienia na pulpit zacząłem zapisywać. empeck - linux tutaj nie ma nic do rzeczy, gdybym chciał, to mógłbym mieć porządek większy niż na widzie, bo mogę wszystkie ikonki usunąć ;] sikham - na prawo od którego blendera :D od tego na lewo to faktycznie buble w siatce wyskakują :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 20 Grudzień 2004 Share Napisano 20 Grudzień 2004 Salv, ja mówię z własnego doświadczenia. Jakoś nie potrafiłem się w tym znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masater Napisano 20 Grudzień 2004 Share Napisano 20 Grudzień 2004 empeck, a o jakim pulpicie mówisz kde, gnome, xfce, enlightenment, window maker, jest ich tysiące i karzdy, który obsługuje ikonki obsługuje je w inny soposób, wiec nie możesz generalizwać jeśli wgrałeś se kiedyś auroxa tylko np czy innego mdk i nic nei przestawaiłeś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 20 Grudzień 2004 Share Napisano 20 Grudzień 2004 hehe, no dobra, zmusiliście mnie do tego :) w sumie i tak miałem się za to zabrać. Nawet zacząłem słuchać w xmmsie muzy :) taki gustowny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 20 Grudzień 2004 Share Napisano 20 Grudzień 2004 masater - tak jak mówisz, nie inaczej. Jeszcze kiedyś się przestawię, albo chociaż nauczę tego cuda używać. Jestem i tak na dobrej drodze, wywaliłem IE, Outlooka i Office ;) Jak narazie nie widze powodu by się na Lina przesiadać, Win mi starcza. Salvator - jestem pod wrażeniem ;) No i Moonspell rulez! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 20 Grudzień 2004 Share Napisano 20 Grudzień 2004 ta czcionka mi sie bardzo nie podoba ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 20 Grudzień 2004 Share Napisano 20 Grudzień 2004 lol dresie, ty też dołączasz do suwmiarek? :D edit: masater, dzięki, pokazałeś mi nowy cel w życiu ;] problem w tym, że to co mam jest z Auroxa 9.4 i mi narazie wystarcza, to przedostatnia wersja. KDE nie używam bo źle mi chodzi z auroxem, poza tym żre zasoby. cztery tapety też kosztują troszkę miejsca :D xmms nie jest stary, tylko skin stary i zwinąłem go, żeby nie zaśmiecał powierzchni roboczej ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masater Napisano 20 Grudzień 2004 Share Napisano 20 Grudzień 2004 No Salvator to się postarałeś :), teraz zkompiluj kde 3.4, prelink i można jechać :) do tego przestaw się na nowszy odtwarzacz -xmms to staruszek już, nie weim czy jeszcze rozwijany oraz radziłbym firefoxa ściągnać bo firebird też chyba torche stary. i styknie ;) edit: Salvator: -KDE - czy ja wiem nowe wersje są mało zasoborzerne a po prelinku chodiz wyśmienicie :) co do xmms'a to wejdź na storne projektu i zobacz z kiedy było ostatnie wydanie i co w nim poprawili, ludze nei mają już pomysłów na jego poprawianie i ulepszanie wiec zaczeli od nowa z takim beem-media player etc. a i jescze jedno, zainstaluj porządne distro bo aurox do dobrych się nie zalicza, ale to tak jakbyś miał chwile ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korbol Napisano 20 Grudzień 2004 Share Napisano 20 Grudzień 2004 A oto i moj skromny pulpit. Moze malo estetyczny, ale lubie go takim jaki jest. Jak dla mnie bardzo funkcjonalny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 20 Grudzień 2004 Share Napisano 20 Grudzień 2004 To ja sie podlacze pod Korbola. Rzadko sprzatam, bo dopiero wtedy niczego nie moge znalezc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 20 Grudzień 2004 Share Napisano 20 Grudzień 2004 po co ci 4 skróty do maxa 6 ? ;];] czyz by inne *.ini ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 20 Grudzień 2004 Share Napisano 20 Grudzień 2004 taki pulpit pozwala mi nie myslec o pracy na urlopie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 20 Grudzień 2004 Share Napisano 20 Grudzień 2004 po co ci 4 skróty do maxa 6 ? ;];] czyz by inne *.ini ?hmm.. jest to sprawa bardzo zagadkowa.. Moze podswiadomie robie sobie namiastke renderfarmy na moim pececie ;) Tiger1313: hehe, Ty na 800x600 robisz te swoje wypasione pracki? To juz lepiej na tego rubina sie przerzuc :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 20 Grudzień 2004 Share Napisano 20 Grudzień 2004 masakra :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 20 Grudzień 2004 Share Napisano 20 Grudzień 2004 to sie nazywa porządny pulpit wszystko pod ręką :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Grudzień 2004 Share Napisano 21 Grudzień 2004 po co ci 4 skróty do maxa 6 ? ;];] poprostu gdyby mial tylko jedna to by ja z polgodziny szukal a tak to ma kazda w innym sektorze pulpitu ijest wieksze prawdopodobienstwo znalezienia:) tylko czemu jest jedna ikona max7:)?(jak dobrze patrze) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 21 Grudzień 2004 Share Napisano 21 Grudzień 2004 hehe leander, jaka rozdzielczość oryginalna? btw. a myślałem, że to ja mam syf na tapecie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 21 Grudzień 2004 Share Napisano 21 Grudzień 2004 tylko czemu jest jedna ikona max7?Trzeba sie w zyciu kierowac pewnymi zasadami. Pewnego dnia zdecydowalem, ze nie wrzuce wiecej ikonek max7 na pulpit i postaram sie wytrwac w tym postanowieniu! hehe leander, jaka rozdzielczość oryginalna? btw. a myślałem, że to ja mam syf na tapecie ;pRozdzielczosc 1280x960. Z tym syfem to bez przesady; przeciez to "artystyczny nielad" jest :) to sie nazywa porządny pulpit wszystko pod ręką O.. sluchajmy wszyscy sikhama. Wie co mowi :) Poza tym syf to ja mialem ze 2 miesiace temu(ponizej), a teraz jak w wojsku, wszystko na swoim miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 21 Grudzień 2004 Share Napisano 21 Grudzień 2004 ta .. to teraz pozamieniaj ikonki na pulpicie od kazdego skrótu zeby powstal jakis obraz ;] ... ciekawe czy potrafisz malowac ikonkami ;] sie zastanawiam co by bylo jak bys musial system przeinstalowac ;] kopjujesz caly pulpit ? pewnei bys pozniej niczego nei zalazl ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 21 Grudzień 2004 Share Napisano 21 Grudzień 2004 ja na okoliczność formata kopiuje cały pulpit:) Potem wgrywam zawartość do odpowiedniego katalogu i wszystko jest po staremu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 21 Grudzień 2004 Share Napisano 21 Grudzień 2004 tak swoją drogą to można się baardzo dużo dowiedzieć o człowieku widząc jego pulpit, shame on you leander :P ... niestety ja na swoim 1024 nie mogę zrobić aż tak ładnego artystycznego nieładu :) ale kto wie, za 10 lat ułożę sobie z ikonek monroe warhola :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 21 Grudzień 2004 Share Napisano 21 Grudzień 2004 tak swoją drogą to można się baardzo dużo dowiedzieć o człowieku widząc jego pulpit, shame on you leander :PHola, hola! Wypraszam sobie. Mocno odgraniczam wirtualna rzeczywistosc komputera od tego co dzieje sie wokol mnie. Moze fotka mojego pokoju troche ostudzi te smiale diagnozy. Wszystko jak w zegarku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korbol Napisano 22 Grudzień 2004 Share Napisano 22 Grudzień 2004 Taaaaak Leander to mi sie podoba. Wszystko na swoim miejscu, a nie pochowane gdzies po szafkach tak, ze nic znalezc nie mozna :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi