RaVirr Napisano 27 Czerwiec 2022 Share Napisano 27 Czerwiec 2022 Updejcik, Wracanie do zdrowia pełną parą. Wakacje w kaftanie w jakimś ośrodku na mazurach- czilera, utopia: I powrót na szczyt 😄 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiN Napisano 13 Lipiec 2022 Share Napisano 13 Lipiec 2022 Poznajcie Bogdanka, który z je kolację 😊 5 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 13 Lipiec 2022 Share Napisano 13 Lipiec 2022 Człowiek by zabił za taką kolację 😐 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 13 Lipiec 2022 Share Napisano 13 Lipiec 2022 moj kotek postanowil kiedys, ze opierdoli taka siatke po cytrynach, no cusz 😄 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 13 Lipiec 2022 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2022 kot frankensztajna XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 13 Lipiec 2022 Share Napisano 13 Lipiec 2022 (edytowane) Godzinę temu, JackTheRippy napisał: moj kotek postanowil kiedys, ze opierdoli taka siatke po cytrynach, no cusz 😄 A co się biedakowi stało? 😞 Serio wyjmowali mu reklamówkę z brzucha? 😮 Edytowane 13 Lipiec 2022 przez RaVirr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 13 Lipiec 2022 Share Napisano 13 Lipiec 2022 chodzi mi o taką siatke jak tutaj Zaczela zawijac jelita, musieli rozciac brzuch, jelita i wyjąć. Ale ogolnie przez takie akcje okazalo sie ze kot ma IBD(pierodlona abstrakcja), bo ona ciagle cos wpierdalała. Juz leczone + zdrowa dieta i nie wpierdala nic 😄 Ale był taki moment, ze opierdoliła więcej sznurowadeł od butów niż mój szczeniak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 14 Lipiec 2022 Share Napisano 14 Lipiec 2022 @JackTheRippy fuuuuuuuck współczuję! 😕 aż sam mam fantomowy ból w brzuchu jak na to patrzę, szkoda kota. Ale mina na zdjęciu to taki wkurw, że siatkę wyjęli a dobra była , cytrynowa 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 30 Lipiec 2022 Share Napisano 30 Lipiec 2022 Kiedy czekasz na jedzonko: Kiedy jedzonko to nie kurczak: 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 29 Sierpień 2022 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2022 wakacyjna tajczi 😄 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 29 Sierpień 2022 Share Napisano 29 Sierpień 2022 W dniu 13.07.2022 o 21:55, ZiN napisał: Poznajcie Bogdanka, który z je kolację 😊 zajebisty andrzej:D ja alergik i zwierzatka odpadaja w bloku:( 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 30 Sierpień 2022 Share Napisano 30 Sierpień 2022 (edytowane) A ja mam taką kotkę już miesiąc. Ma na imię Chi-Chi, 5 miesięcy i sika nam do fikusa.. Psina zdążyła się już do niej przyzwyczaić i ignoruje ją choć jak widzi gdzieś kota to zwykle nic jej nie zatrzyma.. A pierwsze 2 tygodnie cały czas się gapiła na kota Kotka też już śmiga na smyczy. Pojętna bestia. Edytowane 30 Sierpień 2022 przez michalo 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 30 Sierpień 2022 Share Napisano 30 Sierpień 2022 @michalo Panie nie widzę obrazków 😕 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 30 Sierpień 2022 Share Napisano 30 Sierpień 2022 17 minut temu, Destroyer napisał: @michalo Panie nie widzę obrazków 😕 TO ŻAŁUJ, STRASZNY SŁODZIAK. A u mnie jak coś wszystko gra 😮 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 30 Sierpień 2022 Share Napisano 30 Sierpień 2022 @Destroyer zerknij teraz. reuplowadowałem przez discorda teraz (było google, może dlatego nie widziałęś?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 30 Sierpień 2022 Share Napisano 30 Sierpień 2022 @michalo sprawdziłem na chromie, firefoxie, vivaldim i edge na desktopie i do tego na mobilce i nigdzie się nie wyświetla, może upc mi blokuje takie linki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 30 Sierpień 2022 Share Napisano 30 Sierpień 2022 @michalo W poście forum sie nie wyświetla - ale jak klikniesz to sie wczytuje się już w osobnym oknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 30 Sierpień 2022 Share Napisano 30 Sierpień 2022 Dobra, zrobiłem jak należało od początku 😛 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 30 Sierpień 2022 Share Napisano 30 Sierpień 2022 @michalo i michalo tak zrobił... i bogowie grafiki widzieli, że to było dobre... 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 30 Sierpień 2022 Share Napisano 30 Sierpień 2022 @michalo już działa, fajna czarnulka 🙂 dopasowana kolorystycznie z psem 😛 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 30 Sierpień 2022 Share Napisano 30 Sierpień 2022 1 godzinę temu, Mortom napisał: @michalo i michalo tak zrobił... i bogowie grafiki widzieli, że to było dobre... 😄 do trzech razy sztuka! 4 minuty temu, Destroyer napisał: @michalo już działa, fajna czarnulka 🙂 dopasowana kolorystycznie z psem 😛 Pomyślałem, że to ich zbliży 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 30 Sierpień 2022 Share Napisano 30 Sierpień 2022 @michalo wiesz ja nie chce się czepiać... ale TY strasznie dziewczęce nogi masz... nie krytykuję, po prostu chciałem to zauważyć 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 30 Sierpień 2022 Share Napisano 30 Sierpień 2022 3 minutes ago, Mortom said: @michalo wiesz ja nie chce się czepiać... ale TY strasznie dziewczęce nogi masz... nie krytykuję, po prostu chciałem to zauważyć 🙂 😄 pewnie lata treningów i poświęceń żeby ktoś w końcu zauważył i skomplementował 😄 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 30 Sierpień 2022 Share Napisano 30 Sierpień 2022 Skakanie w gumy i skakanka dały wspanialy efekt. Najlepsza jest reakcja ludzi jak w szortach zjezdzam na ruchomych schodach. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 6 Wrzesień 2022 Share Napisano 6 Wrzesień 2022 VID_20220906_1646310.mp4 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 12 Wrzesień 2022 Share Napisano 12 Wrzesień 2022 Kot się chyba zadomowił, za to sunia byłą smutna, ale jużjest ok. Biedronka i Czarny Kot 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 12 Wrzesień 2022 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2022 piekna 😄 piekne 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 12 Wrzesień 2022 Share Napisano 12 Wrzesień 2022 Czarny kot wygląda jak nietoperz 😄 Oba potworne słodziaki! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiN Napisano 16 Wrzesień 2022 Share Napisano 16 Wrzesień 2022 "Hurra! Kupili orzeszki" - Bogdan już zaciera rączki 😄 1 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Jamroz Napisano 16 Wrzesień 2022 Share Napisano 16 Wrzesień 2022 Co do jedzenia - rosół ugotowany 😛 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Jamroz Napisano 16 Wrzesień 2022 Share Napisano 16 Wrzesień 2022 2 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diabelt222 Napisano 16 Wrzesień 2022 Share Napisano 16 Wrzesień 2022 Dzika pani kot 6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArnoldSzczesliwy Napisano 17 Wrzesień 2022 Share Napisano 17 Wrzesień 2022 córa 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 17 Wrzesień 2022 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2022 cudzik 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 20 Wrzesień 2022 Share Napisano 20 Wrzesień 2022 Dumne kocisko 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 20 Wrzesień 2022 Share Napisano 20 Wrzesień 2022 Taki trochę chonker 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 20 Wrzesień 2022 Share Napisano 20 Wrzesień 2022 aaa jeszcze jak 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Jamroz Napisano 20 Wrzesień 2022 Share Napisano 20 Wrzesień 2022 Zimny łokieć 7 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 20 Wrzesień 2022 Share Napisano 20 Wrzesień 2022 Kurde, koty to mają życie... Chciałbym po śmierci odrodzić się właśnie jako kot jakiegoś grafika 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 20 Wrzesień 2022 Share Napisano 20 Wrzesień 2022 4 hours ago, michalo said: Kurde, koty to mają życie... Chciałbym po śmierci odrodzić się właśnie jako kot jakiegoś grafika To samo dzisiaj mówiłem do partnerki, co chwila podsyła mi zdjęcia jak jej kot się tylko przewala z boku na bok i robi kocią jogę ja poduszkach czy w pudełkach 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 21 Wrzesień 2022 Share Napisano 21 Wrzesień 2022 trio 😄 8 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 22 Wrzesień 2022 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2022 JESIENIARA 9 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 7 Październik 2022 Share Napisano 7 Październik 2022 Zgadnijcie co za szkodnik wyłącza mi co jakiś czas kompa.. Dobrze, że zbrush chociaż pyta się czy zapisać plik, bo niektóre inne apki tego nie robią tylko "Adieu". 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 7 Październik 2022 Autor Share Napisano 7 Październik 2022 piekny szkodnik 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 7 Październik 2022 Autor Share Napisano 7 Październik 2022 dobra namowiles, wrzucam swoja bo DAWNO NIE BYLO stary jeszcze 5 min pls xD 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 7 Październik 2022 Share Napisano 7 Październik 2022 (edytowane) 4 hours ago, michalo said: Zgadnijcie co za szkodnik wyłącza mi co jakiś czas kompa.. Dobrze, że zbrush chociaż pyta się czy zapisać plik, bo niektóre inne apki tego nie robią tylko "Adieu". O też widzę Fractal design meshify 🙂 Ale jak mnie koty wkurwiały jak mi tak komputer wyłączały co chwilę do tego jeszcze obudowę drapały jak krzyczałem kuuuuurwa! i uciekały w popłochu z obudowy 🙂 Moja rada, najebać kamieni na obudowę i spokój 🙂 przepływ powietrza mniejszy ale jak znajdziesz jakieś duże to między nimi trochę przepływu będzie 😛 Edytowane 7 Październik 2022 przez Destroyer 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 16 Październik 2022 Share Napisano 16 Październik 2022 Co prawda nie mój pet ale wczoraj pomacałem Emilie ^^ Brachypelma emilia - taka słodka, małą łagodna kruszyneczka 🙂 nawet się przez chwilę zastanawiałęm czy sobie nie kupić takiego, cena młodego to tylko kilkadziesiąt zł i więcej by poszło na terratium niż na pajączka 🙂 I innych ciekawych rzeczy to był pajonk kakaowa ruraka z kremem i duża żelka o samku coli 🙂 Strasznie przez to zgłodniałem i nawet nie chcę liczyć ile kalorii tego dnia opierdzieliłem a dzisiaj kontynuuje ten trend 😄 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 16 Październik 2022 Autor Share Napisano 16 Październik 2022 ty zabij to zanim zlozy jaja XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 16 Październik 2022 Share Napisano 16 Październik 2022 40 minutes ago, KLICEK said: ty zabij to zanim zlozy jaja XD Nie mów tak! Pajonki som fajne 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 17 Październik 2022 Share Napisano 17 Październik 2022 11 godzin temu, Destroyer napisał: Nie mów tak! Pajonki som fajne dokładnie, też lubię i nazywam je opiekunami domu jak stara krzyczy, ze jakiś wlazł 😉 W dniu 7.10.2022 o 14:19, Destroyer napisał: O też widzę Fractal design meshify Nom fractal, całkiem ładna. Ogólnie nie widziałem, że koty to taki szkodne i ciekawskie stworzenia. Wszędzie wlezie, wszędzie zajrzy. Wsystko to jej sprawa. A jak chcesz pogłaskać to spier***. Chyba, że śpiąca to wtedy głaskaj pan ile chcesz. Z moją sunią nigdy nie miałem takich przygód. No poza ucieczkami na spacerach i ganianiem się za nią zęby zapiąć z powrotem na smycz jak była mała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi