Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano
52 minutes ago, Rafal Wojtunik said:

Jak chcecie oryginalnych filmów, to chodźcie na nie do kina i namawiajcie do tego innych.

Sam bym na to nie wpadl ze powinienem ogladac filmy jakie mi sie podobaja a nie ogladac tych ktore mi sie nie podobaja. Dobry pomysl!

58 minutes ago, Rafal Wojtunik said:

jeśli uważacie, że wasze córka nie powinny oglądać ciemnoskórej syrenki, bo przecież taka nigdy nie mogłaby wyewoluować w morskich głębinach (nauka), albo boli was orientacja postaci trzecioplanowej, zasugerowana tak, że przegapisz jak mrugniesz okiem; jeśli predator może być czarny tylko jako aktor w kostiumie i pod warunkiem że nie będzie tego widać na ekranie to...cóż. Tak, jest na to nazwa.

No, niezwykle mnie bolal czarny aktor. Zwlaszcza w dwojce Predatora gdzie Danny Glover byl glownym bohaterem 🤣. Mialem psyche potem bo nie wiedzialem komu kibicowac - jak wygra policjant to czarny wygra, a jak wygra Predator to wygra czarny w kostiumie... Do dzis dyskutujemy na zjezdzie KKK dorocznym o tym.

Na sile sie starasz dopasowac nas do tych swoich progresywnych szufladek. Wez juz powiedz ze jestesmy Hitlerami i miejmy to za soba.

Edytowane przez Nezumi

• Odpowiedzi 1,6k
  • Wyświetleń 63,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Twórcze_Ślady.mp3   Szept_Cyfrowych_Snów.mp3   Nuta_Max3d.mp3   Nocne_Konwersacje.mp3    

• EthicallyChallenged
    EthicallyChallenged

no bez kitu, to nawet nie jest żart, jest obraźliwy nie tylko dla Chrześcijan, taki jest denny. Już ja potrafię lepiej, paczcie: Dlaczego Muhammad nie mógł grać w koszykówkę? Bo zawsze siedział w kozi

Posted Images

Napisano
  • Autor
8 hours ago, Nezumi said:

No, niezwykle mnie bolal czarny aktor. Zwlaszcza w dwojce Predatora gdzie Danny Glover byl glownym bohaterem 🤣. Mialem psyche potem bo nie wiedzialem komu kibicowac - jak wygra policjant to czarny wygra, a jak wygra Predator to wygra czarny w kostiumie... Do dzis dyskutujemy na zjezdzie KKK dorocznym o tym.

Znam aż za dobrze takie dylematy. Już kilka miesięcy temu na mojej grupie White Supercist Purity wypowiedział się trans i powiedział, że jak tylko nauka by to umożliwiła to urodziłby jak najwięcej białych dzieci bo trzeba zatrzymać zalew innych ras i to mocno skonfundowało wszystkich bo może jednak ocenialiśmy go źle przez pryzmat całej grupy a dobry chłop i dobrze myśli :) Co jakiś czas wracam myślami do tamtej sytuacji, daje do myślenia

Albo w innej grupie Siła Patriarchatu przy temacie aborcji pojawił się pewien paradoks bo jak najbardziej jesteśmy za zabijaniem życia poczętego czy nie ale przeciw dawaniu kobietom jakiegokolwiek wyboru czy praw a wszystkie zaproponowane rozwiązania są pewnym kompromisem i nie są w pełni satysfakcjonujące, trudny temat.

Za to nasza grupa rasistów jest bardzo otwarta i przyjmujemy każdego niezależnie od koloru skóry czy wyznania jeśli tylko jak my jest rasistą i myślę, że to jest piękne, że coś nas tak łączy ❤️ :)

61gawy.jpg

wspaniałe community

2025-04-26-10-05-11-9gag-racist-group-me

Ja to ten z łukiem naturalnie :)

Napisano
9 godzin temu, Rafal Wojtunik napisał:

to...cóż. Tak, jest na to nazwa.

ooo zabrzmiało groźnie, przepraszamy panie komisarzu, już nie będziemy, tylko błagamy nie nazywaj nas tym strasznym słowem, które budzi lęk w sercach wszystkich białasów. Już nie będziemy, już uwierzymy w ewolucję umelaninowanej syrenki i pobiegniemy do kina na Śnieżkę i wypożyczymy Ghostbusters 2016 tylko błagamy nie nazywaj nas rasistami 😭

To nie jest tak, że ludziom przeszkadzają niebiali aktorzy i aktorki. Wygodnie z Twojej strony jest poprzestać na takim wniosku, ale to nie tak. Po prostu ludzie się powoli orientują, że Hollywoodzkim producentom przeszkadzają biali aktorzy i aktorki. Dla Ciebie może to subtelna i trudna do dostrzeżenia różnica, ale dla innych zasadnicza.