w8jek Napisano 2 Sierpień 2022 Napisano 2 Sierpień 2022 Zrobiłem krótką animację w stylu amerykańskich kreskówek z lat 30' Może niektórzy z Was kojarzą kanał MójBar.pl, który jest o sztuce barmańskiej i robieniu drinków. Ja jestem ogromnym fanem ich filmów, a po jednym z odcinków, który opowiadał o czasach prohibicji, wpadł mi pomysł na taki "tribute" w stylu starych kreskówek z tego okresu. Nie jest to reklama, ani, żaden post sponsorowany! Narysowałem to w wolnym czasie dla relaksu i żeby poćwiczyć, więc za wszelką krytykę będę wdzięczny! 13 1
blood_brother Napisano 2 Sierpień 2022 Napisano 2 Sierpień 2022 Dla mnie spoko 🙂 Trochę tylko ilość detali w tle odciąga moją uwagę. 1
Mortom Napisano 2 Sierpień 2022 Napisano 2 Sierpień 2022 Że się tak wyrażę: wyszło soczyście i jedwabiście 🙂 👍 Brawo! 2
michalo Napisano 2 Sierpień 2022 Napisano 2 Sierpień 2022 Ale stylówa i kolorki jak z lat.... jak z dawnych lat amerykańskich animacji 😉 Piękne! Plus muza trafione w 10. 1
dm_ Napisano 2 Sierpień 2022 Napisano 2 Sierpień 2022 Świetny klimat, możesz śmiało to wysyłać na ten kanał o którym wspomniałeś, ludzie co go prowadzą na pewno się ucieszą 1
bigworm Napisano 2 Sierpień 2022 Napisano 2 Sierpień 2022 Ale super, w pierwszej chwili myślałem, że to Larry Laffer 🙂 1
w8jek Napisano 2 Sierpień 2022 Autor Napisano 2 Sierpień 2022 1 minutę temu, bigworm napisał: Ale super, w pierwszej chwili myślałem, że to Larry Laffer 🙂 Wtedy musiałoby to się inaczej skończyć 😄 1 1
w8jek Napisano 4 Sierpień 2022 Autor Napisano 4 Sierpień 2022 Dzięki za miłe słowa, dorzucam jeszcze kilka etapów z tego jak powstawała ta animacja: 4
Rekomendowane odpowiedzi