Napisano 2 Sierpień 20222 l Zrobiłem krótką animację w stylu amerykańskich kreskówek z lat 30' Może niektórzy z Was kojarzą kanał MójBar.pl, który jest o sztuce barmańskiej i robieniu drinków. Ja jestem ogromnym fanem ich filmów, a po jednym z odcinków, który opowiadał o czasach prohibicji, wpadł mi pomysł na taki "tribute" w stylu starych kreskówek z tego okresu. Nie jest to reklama, ani, żaden post sponsorowany! Narysowałem to w wolnym czasie dla relaksu i żeby poćwiczyć, więc za wszelką krytykę będę wdzięczny!
Napisano 2 Sierpień 20222 l Ale stylówa i kolorki jak z lat.... jak z dawnych lat amerykańskich animacji 😉 Piękne! Plus muza trafione w 10.
Napisano 2 Sierpień 20222 l Świetny klimat, możesz śmiało to wysyłać na ten kanał o którym wspomniałeś, ludzie co go prowadzą na pewno się ucieszą
Napisano 2 Sierpień 20222 l Autor 1 minutę temu, bigworm napisał: Ale super, w pierwszej chwili myślałem, że to Larry Laffer 🙂 Wtedy musiałoby to się inaczej skończyć 😄
Napisano 4 Sierpień 20222 l Autor Dzięki za miłe słowa, dorzucam jeszcze kilka etapów z tego jak powstawała ta animacja: