boowa Napisano 16 Kwiecień 2003 Share Napisano 16 Kwiecień 2003 to dla zachęty zobacz jak inni sobie radzą z twórczością Feng Zhu :) powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 16 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2003 haha....widzialem to :P..ale ja nie jestem tym innym :P:P...to sa profesjonalisci...i wiedza co robia..a jak juz pisalem to jest moj PIERWSZY model...wiec ine czepiiajcie sie :(:(:(:(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 16 Kwiecień 2003 Share Napisano 16 Kwiecień 2003 hmm bys musial troszku popracowac nad palcami rzucaaj sie w oczy[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 16 Kwiecień 2003 Share Napisano 16 Kwiecień 2003 Oj Pablo nie przesadzaj - z tego co widzę po twojej pracy to różnica między wami jest taka, że ci \"inni\" kasują za to kupę szmalu a ty robisz to dla siebie :) ...a poziom zbliżony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 16 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2003 Boowa no dzieki :)))..staram sie jak moge... Eden-gdybys czytal to co pisze to bys wiedzial ze palce sa w pcozatkowej fazie !!! ehhhhh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 16 Kwiecień 2003 Share Napisano 16 Kwiecień 2003 sorki niezauwarzylem[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 16 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2003 no i update...qrde z tymi palcami mam ;problem...musze jescze nad nimi popracowac :(...a teraz dodalem to cos oplatajace jego ramie\":]...i chyba troche odejde od glownego rysunku....z reszta zobaczy sie jescze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 16 Kwiecień 2003 Share Napisano 16 Kwiecień 2003 ręka jest superandzka ale troskzu jak sie przyjzec palce ma mało roemne hmm chodz z drugiej strony to błotniak i mało co ma foremne hehe i bardzo dobry pomysł jest tyh zył , lub kabelków wkoło reki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrielwigierski Napisano 16 Kwiecień 2003 Share Napisano 16 Kwiecień 2003 Jak bedziesz mial probelmy ponawijaj tych smeici tych kabelkow (flaczkow) na to ramie. Ladnie to zamaskuje i nikt nei zauwazy:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 16 Kwiecień 2003 Share Napisano 16 Kwiecień 2003 Originally posted by Pablo haha....widzialem to :P..ale ja nie jestem tym innym :P:P...to sa profesjonalisci...i wiedza co robia..a jak juz pisalem to jest moj PIERWSZY model...wiec ine czepiiajcie sie :(:(:(:(( Nie obraź się Pablo... Model bardzo fajny... Ale jeśli to jest twój pierwszy model to ja jestem świnka morska... Chociażby przedział czasowy twoich prac na twojej stronie... 2001-2003... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeZik Napisano 16 Kwiecień 2003 Share Napisano 16 Kwiecień 2003 Ty jakbys czytał posty to byś wiedział że to jest jego pierwsz ograniczona postac a nie model!! ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 16 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2003 Gotham....Nezik dobrze napisal...nie jest to moj pierwszy model...lecz jest to moja PIerwsza postac....i mowie calkem powznie [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeZik Napisano 16 Kwiecień 2003 Share Napisano 16 Kwiecień 2003 jush sie nie moge doczekac jak bedzie ta postac skonczona :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 16 Kwiecień 2003 Share Napisano 16 Kwiecień 2003 ....oj Pablo.....widzisz jakie utrapienie sprawiaja forumowicze jak cos szybko i sprawnie idzie?? ja go nie mam na szczescie:( Podoba mi sie twoja praca....[wow] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 16 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2003 dzieki Tomek za mile slowa :]...teraz daje Wam render z troche innego ujecia...nic nie dorabialem...w tym rederze widac jak zle palce sa zrobione..daltego musze je poprawic i potem biore sie za druga reke:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharp Napisano 16 Kwiecień 2003 Share Napisano 16 Kwiecień 2003 Noo....są troche za długie i zbyt powyginane ale i tak jest cool:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 16 Kwiecień 2003 Share Napisano 16 Kwiecień 2003 Pablo Masta mój [rotfl2] takie 2 kosmetyczne uwagi :P 1. te gródki w tych miejscach dają złudną myśle myśł (przypadek) że są kolanami tego pana...mógbyś je spłaszczyć troszke... 2. ta symetryczność :) mógłbyś przemieścić tą rureczke gdzieś inndziej...przedłużyć ją i dać jej koniec w innym miejscu... Ale i tak jest wypasik :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 16 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2003 hmm..dzieki za obrazek i komentarz..co do rurki...to przesune ja :)..a co do tych niby kolan..hmm to tak naprawde ich nie ma bo zostaly kopletnie pochlonone przez to blotko i zneatrualizowane...wiec jednak tak zsotanie:)))) pzodro[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 16 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2003 no wiec udpate...zrobilem te rurki..i troche pobawilem sie dlonmi...ale i tak to jesce nie to :(((..na dzis juz koniec..czas haśśśki :))..jutro dopiero po poludniu update...gdyz wyjedzam...ehhh pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conq Napisano 17 Kwiecień 2003 Share Napisano 17 Kwiecień 2003 Pablo muszę ci powiedzieć, że to co widzę to materiał na pierwsze miejsce w konkursie. Super pomysł, super wykonanie i najbardziej według mnie, to ujęcie kamery. Wybrałeś moim skromnym zdaniem najlepszy widok (czuć tą perspektywę). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 17 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2003 dzieki za mily komentarz...ale niestety tak pewnie nie bedzie...jak bede przynamniej w pierwszej dzieisatce to sie bede bardzo cieszyl:)))...a nad postacia jescze wiele poprawek... podzdro[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boms Napisano 17 Kwiecień 2003 Share Napisano 17 Kwiecień 2003 Pablo, jesli masz problemy z reka, to zrob ja najpierw ODDZIELNIE, a pozniej przeskalujesz, obrocisz dolaczysz i zweldujesz wierzcholki... w koncu reka powinna byc dosc szczegolowa, jesli bedziesz prezentowac swoja postac w takim widoku... pozdroofki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 17 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2003 Boms no i jednak tak zrobie...dzieki za dobra rade..niedlugo wrzuce nowa dlon:) pzodro[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 17 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2003 za rada Bomsa robie od nowa reke....oto jej poczatki P.S. jescze te paznokcie musze poprawic... pozdro[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 17 Kwiecień 2003 Share Napisano 17 Kwiecień 2003 Wiesz co Pablo?... nie sueruj sie ludzkimi dłońmi - ta jest zbyt ludzka a temu monstrum potrzeba wystających knykci, długich palcy i szponów... przynajmniej w-g mnie :D pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 17 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2003 no ale podstawe ludzkich dloni ma..wiec tak dlatego zaczynam...a pozniej dopiero wezme sie za sczegoly..nie boj zaby :D:D pozdro[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAIN Napisano 17 Kwiecień 2003 Share Napisano 17 Kwiecień 2003 A propo dłoni to mógłbyś zrobic zwisające kawałki oderwanego mięsa:D:D A poza tym to świetny model! Powodzenia!!!! KAIN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 17 Kwiecień 2003 Share Napisano 17 Kwiecień 2003 Hehe widze ze nie tylko jestes maszyna od postow lecz rowniez w modelowaniu:) Bardzo fajny modelik[wow] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 17 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2003 Originally posted by KAIN A propo dłoni to mógłbyś zrobic zwisające kawałki oderwanego mięsa:D:D A poza tym to świetny model! Powodzenia!!!! KAIN hmmm co do tych zwisow...to raczej nie zrobie...bo ten koles sie nie rozklada tylko jest pochlaniany przez to blotko...i na rysunku tego nie ma.. pozdro[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 17 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2003 oto poczatki drugiego ramienia...muse jescze go troche bardziej zaokragolic... pzodro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 17 Kwiecień 2003 Share Napisano 17 Kwiecień 2003 Może się czepiam, Pablo, ale przeszkadza mi coś w Twojej postaci. Odbieram ją ogólnie z zachwytem ale głowa, moim zdaniem, mogłaby być wysunięta do przodu. On krzyczy, coś go boli, niewątpliwie to postać przeżywająca emocje... a wówczas(nawet zwierzak) trochę się garbi, zmienia się jego (pionowa) geometria ciała.... Jeszcze lawa... Ta zastygła już, powiedzmy u podnóża jest zaokrąglona. Powodzenia[mruga] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 17 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2003 no wiec...Pazzi:)))...dziekuje za komentarz...ale musze Cie sprostwac:P heh...mianowicie ja dopiero zaczynam modelowac ta postac..i jak skoncze wsyzstkie czesci ciala dopeiro zaczne ukaldac to szystko jak na rysunku...a co do tego blotka i na dole co sa te strzeppienia to tez to poprawie..bo narazie tak tylko dalem aby stalo :] pozdrowienia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeZik Napisano 18 Kwiecień 2003 Share Napisano 18 Kwiecień 2003 Wiesz jush nawet sie ta klatka nie rzuca w oczki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 18 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2003 update.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 18 Kwiecień 2003 Share Napisano 18 Kwiecień 2003 No pięknie :D Pablo zaczyna szaleć :) hehehe.... bardzo mi się ta rączka podoba - możesz dorzucić siatkę tej rączki? pozdrawiam[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 18 Kwiecień 2003 Share Napisano 18 Kwiecień 2003 jeszcze nad palcami popracuj zeby nie byly takie kanciaste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 18 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2003 heh Boowa...ale Ty szybki jestes z tymi komentarzami..ledwo cowrzuce udpate juz Boowa leci :D heh pzodro[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 18 Kwiecień 2003 Share Napisano 18 Kwiecień 2003 No ładne ładne :) mam nadzieję, że popracujesz nad tym aby tą rąsie bardziej uorganicznić bo narazie jest taka \"sztywnie\" mechaniczna.... ale jestem pod wrażeniem.... pozdrawiam[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 18 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2003 no na razie chce wymodelowac cala reke i dlon a dopiero pozniej te miejsca gdzie jest kanciate zaokraglic:) dzieki pozdro[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 18 Kwiecień 2003 Share Napisano 18 Kwiecień 2003 no super.podoba mi sie... skaczyrz reke i za texsturki sie wezmiesz pewnie co[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 18 Kwiecień 2003 Share Napisano 18 Kwiecień 2003 ....ja widze oprocz tego co juz zostalo powiedziane, ze glowia sprawia wrazenie, ze jest na slupku nie na szyi-jakos brak jej \"polaczenia\" z reszta ciala....:)ale moze tak powinno byc?[wow] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 18 Kwiecień 2003 Share Napisano 18 Kwiecień 2003 lol nie wiedzialem że to tak będize wyglądać! nie spodizewałem sie :) nio spoko... a i fajny ten pomysł z viwe image file! :) aj ile to można sie nauczyć :) dzięki :) chyba sie nei obrazisz jak będe też tak robić? [lol2] mam jeszcze jedno pytanie masterze... jak sie w maxie outzoomuje obraski w takich okienkach? bo zoom tio ja umiem ale za ** nei moge odzoomować.... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 18 Kwiecień 2003 Share Napisano 18 Kwiecień 2003 co to jest to cs poly? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 18 Kwiecień 2003 Share Napisano 18 Kwiecień 2003 No piknie pablo piknie...jeszcze tylko rączka..:P małe poprawki i będzie Cudeńko :P Pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 18 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2003 no wiec po kolei: Tomek-glowe dopiero pozniej ustawie w odpowiedniej pozie i poprawie szyje Scorpi-hmmm jesli masz myszke z kolkiem to koliem zoomojesz lub odzoomojesz:) Dawid-jest to skrypt dzieki ktoremu moge extrudowac poligony po linie narysowanej wczesniej...tak wlasnie robilem wlosy pozdro[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 18 Kwiecień 2003 Share Napisano 18 Kwiecień 2003 maszynki z kółkiem nie mam :( ale dawid już mi pomógł :) ctrl i prawy przycisk zoom ctrl i lewy outzoom, albo odwrotnie? jakoś tak.. nie wiem który to prawy a lewy bo używam tableta :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szupryt Napisano 18 Kwiecień 2003 Share Napisano 18 Kwiecień 2003 No widze ze idziesz caly czas do przodu :) duzo sie podczas robienia tej pracki pewnie nauczyles :P nie no ladnie wyglada i ta prawa reke widze dokladnie modelujesz, zebys tak wszystko ladnie modelowal :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anibal Napisano 18 Kwiecień 2003 Share Napisano 18 Kwiecień 2003 A jednak skrypcik się przydał... fajna sprawa co [piwo] A tak pozatym to niezłe postępy zrobiłeś podczas tej bitwy, i jakby to brano tylko pod uwage to napewno być wygrał:) Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 19 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2003 dzieki za komentarze....dzisiaj prawodpodnie bedzie update...ale nie wiem bo wiecie sa swieta itd....troche mam roboty w chacie.... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 19 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2003 no i update....skonczylem dlon...tylko ona ma takie ksztaltyyt jak widac...nie jest za bardzo oryginalna tlyko taka foremna...ale wkoncu taka jest na rysunku i ona jest bardziej juz w formie mutanckiej heh...pozniej dojdzie tam texturka z bumpem wiec lepiej bedzie wygladac...teraz jescze muse tylko dac male poprawki..gdziniegdzie pozakaroglac i poprawic to blotko i biore sie za texturowanie....ehhhh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi