NeZik Napisano 19 Kwiecień 2003 Share Napisano 19 Kwiecień 2003 Hmm pewnie to jeszcze poprawisz ale moim zdaniem prawa ręka jest za dusha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 19 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2003 przyjrzyj sie rysunkowi....wszystko jest tak jak na rysunku...dobre sa proporcje:P pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andy Napisano 19 Kwiecień 2003 Share Napisano 19 Kwiecień 2003 NA twoim miejscy poprawiłbym dłonie. Poza tym spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 19 Kwiecień 2003 Share Napisano 19 Kwiecień 2003 Pablo seryjnie ta rąsia jest za duża...i za długa...zobaczysz że lepiej będzie wyglądać...:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 19 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2003 Phantom chodzi Ci o prawa czy lewa? a co do dloni to narazie zostawie tak jak jest...i dam texturke i wtedy zobaczymy jak to wyjdzie a jak zle to poprawie modeling Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andy Napisano 19 Kwiecień 2003 Share Napisano 19 Kwiecień 2003 Szczególnie prawa, chociasz lewa jest trochę zbyt kanciata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 19 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2003 poprawi sie :] [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeZik Napisano 19 Kwiecień 2003 Share Napisano 19 Kwiecień 2003 lewa moshe być ale tam prawa jest o wiele za duza :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 19 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2003 Nezik chodzi Ci o prawa patrzac na render czy prawa jako jego reke czyli lewa ( qrde ale zamotalem :D ) pzodro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 19 Kwiecień 2003 Share Napisano 19 Kwiecień 2003 dobze zrobiles ta reke caly model ci fajowo wyszed..wes jeszcze moze na dole dodaj jakies babelki tak jest na rysunku ,jak chcesz[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAIN Napisano 20 Kwiecień 2003 Share Napisano 20 Kwiecień 2003 Podoba mi się twój modelik:):D A tak na marginesie to ile siedzisz już w maxie? Zdrowych,wesołych i pogodnych Świąt Wielkanocnych oraz bogatego zajączka! KAIN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharp Napisano 20 Kwiecień 2003 Share Napisano 20 Kwiecień 2003 Świetny model! Nie schszań tylko tekstur a będzie naprawdę wspaniale!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeZik Napisano 20 Kwiecień 2003 Share Napisano 20 Kwiecień 2003 chodzi mi o jego prawą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeZik Napisano 20 Kwiecień 2003 Share Napisano 20 Kwiecień 2003 No w sumie ta ręka jest dusha ale nie aż tak wiem ze będziesz jeszcze później wszystko układał ale moshe przez to wydaje sie taka wielka bo jest daleko od ciała a na obrazku jest blisko i jego lewa ręka jest blizej przy ciele. A pozatym wydaje mi sie ze na tym obrazku postac ta wygląda jak by była wychudzona i znużona a u CIebie jest dość masywna oi dobshe umięśniona ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 20 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2003 hmm..Nezik zoabcze co sie da jescze z tym fantem zronbic... Kain-hmm tak na powaznie sie wziolem za maxa od hmm pol roku A co do texturek...to zobacyzmy co z tego wyjdzie :)...dzisiaj pierwszy update z texturka:] pzodro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeZik Napisano 20 Kwiecień 2003 Share Napisano 20 Kwiecień 2003 a jaką kcesz dać scenerie? czy wogóle jej nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 20 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2003 Nezik-sceneri nie dam bo jest zabroniona..ma byc tylko sama postac.... a teraz udapte...male poprawki...tylko musze jescdze poprawic szyje oraz ten kabelek na rece :D dopeiro to zauwazylem jak wyrenderowalem heh...i chyba zmienie ta forme blotnisa bo cos mi sie nie poddoba... pzodro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeZik Napisano 20 Kwiecień 2003 Share Napisano 20 Kwiecień 2003 Wiesz przeczytałem właśnieregulamin bitwy i wiem ze nie moshna robic sceneri ale zawsze moshesz sobie zrobic zeby lepiej wyglądało tak wiesz dla bajeru :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robczan Napisano 20 Kwiecień 2003 Share Napisano 20 Kwiecień 2003 pablo : model jest niezly. oprocz rąk ... one naprawde jakos nie sa przekonujace. takie krzywe i wogule. porpacuj nad nimi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 20 Kwiecień 2003 Share Napisano 20 Kwiecień 2003 wiesz co.. wydaje mi sie ze grzywka niepotrzebnie podniesiona do gory u nasady, lepiej zeby odrazu spadala, będzie naturalniej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 21 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2003 Robczan-postaram sie jescze je poprawic Dawid-hmmm ale tak jest na rysunku...a ja sie go 3mam pzodro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeZik Napisano 21 Kwiecień 2003 Share Napisano 21 Kwiecień 2003 nie no ręce nie są takie złe poprawisz kilka szczegółow i bedzie spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 21 Kwiecień 2003 Share Napisano 21 Kwiecień 2003 Czuć ciężar w prawej ręce jakby była spuchnięta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 21 Kwiecień 2003 Share Napisano 21 Kwiecień 2003 Witam! Jak dla mnie chopek jest fajny tylko w porownaniu do orginalu to wydaje mi sie ze jest jakby caly jakos lepiej zbudowany (wszystko wydaje mi sie szersze) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeZik Napisano 21 Kwiecień 2003 Share Napisano 21 Kwiecień 2003 no mówiłem jest bardziej przypakowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 21 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2003 no wlasnie z tym mam klopty...jesli uda mi sie to poprawic to to zrobie... pzodro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pabloos_ Napisano 21 Kwiecień 2003 Share Napisano 21 Kwiecień 2003 Pablo pisałeś wyżej ze coś ci nie leży ta dolna część, że chcesz ją na błotko zamienić... a myślałeś nad lodem ?? taka zamarznięta do połowy postać, takie płynne przejście - mi sie wydaje że wyglądało by to niesamowicie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 21 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2003 tez dobry pomysl :)..pomysle nad tym....tylko teraz mam BIG PROBLEM :((([pomocy]....siedzialem sobie na kompie w maxie....ok 3 h... i potem polazlem na dwor....wracam za 2 h i wchodze do pokoju i czuc sama spalenizne....wacham sprezt i chyba cos smierdzi z puchy....wlaczam maxa na 10min i zonk komp sie resetuje....co jest?:(:(:(:(:(:(:(([pomocy][pomocy] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pabloos_ Napisano 21 Kwiecień 2003 Share Napisano 21 Kwiecień 2003 a wiatraki/wentylatory sprawne wszystkie ??? na karcie graficznej/procku... może sie którys wyłączył i teraz jak zaczniesz mocnej obciążać sprzęt to sie resetuje od temp. ( podejżewam ze nie masz procesora Athlon... :) :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 21 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2003 wiatrak glowny od puszki chodzi ale nie wiem jak przy procku i kartcie bo neistety mam gwarancje :(((....a procka mam PIII 733 [pomocy]:( i jelsi by mialo cos z wiatraczkiem dziac...to dlaczego smierdzi?;(:( :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pabloos_ Napisano 21 Kwiecień 2003 Share Napisano 21 Kwiecień 2003 PIII, wogóle Intele mają to do siebie że chodzą nawet jak sie zepsuje procesor ( w przeciwienstwie do athlonów bo te sie palą odrazu :)). Możliwe jest że spalił sie jakimś cudem sam wiatrak... bo jeżeli by się spaliła jakaś część od kompa to on by ci sie wcale nie odpalał. Na twoim miejscu bym go nie ruszał wcale i zawiózł do serwisu. Gwarancja jest wiec nie masz sie czym przejmować ( poza stratą czasu... ) Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pabloos_ Napisano 21 Kwiecień 2003 Share Napisano 21 Kwiecień 2003 oczywiscie chodziło mi o to że chodzą nawet jak sie zespuje wentylator a nie procesor :P sorka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 21 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2003 ale czy chodza stabilnie czy sie komp bedzie resetowal?:(:(:(: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pabloos_ Napisano 21 Kwiecień 2003 Share Napisano 21 Kwiecień 2003 no nie wiem jaka tam masz płyte główną ale prawdopodobnie będzie jakies zabiezpieczenie ( ABSII na przykład ) że jeżeli procesor osiągnie jakąś tam temperature to sie wyłączy wszystko( np 70 C ). A jak zaczynasz pracować w maxie to przecież proc pracuje... Bo w sumie innej możliwości nie widze że ci sie sam komp wyłącza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeZik Napisano 21 Kwiecień 2003 Share Napisano 21 Kwiecień 2003 cosik czuje ze czas częstej aktualizacji postaci minął i nie prędko powróci buuuu :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andy Napisano 21 Kwiecień 2003 Share Napisano 21 Kwiecień 2003 Sciągnij sobie mbprobe\'a. (podaje temp. procesora i zasilacza). Ewentualnie poszukaj temp. w biosie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 21 Kwiecień 2003 Share Napisano 21 Kwiecień 2003 A zresteuje sie tez jak odpalisz maxa i nic nie bedziesz robil??? Kiedyś mialem zwalony wiatrak na procku (athlona mam wiec nie wiem czy tak samo sie zachowuje jak pIII) i jak odpalalem maxa to dzialal dosyc dlugo, dopiero jak włączyłem rendering jakiś to po osiagniecu 58 stopini resetowal sie od razu. Wiatrak oczywiscie nie wysiadl do konca bo cos tam szumial ale jakos przywolno. Jak go wymienilem na nowego to problem znikną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 22 Kwiecień 2003 Share Napisano 22 Kwiecień 2003 Pablo takie żeczy się zdażają...ale jak już padł Ci wiatrak...to możesz przerobić cały układ chłodzenia procka i karty graficznej...na np: ciekły azot...a jak nie mash tyle chajsu to przynajmniej na wode :D Ja że ucze się w szkole dla elektriników..:D zrobiłem sobie tuning chłodzenia(watrakami ofcourse) i temp. procka sięga mi najwyżej do 30 \'C :D a jaka wydanjność i to P4 jest :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 22 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2003 Phantom...chetnie bym przerobil tak...ale wiesz mam jescze gwarancje i plomby..wiec nic z tego...dzisiaj jade do erwisu..zobzcymy co powiedza....dzieki za rady.. pzodr[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kora Napisano 22 Kwiecień 2003 Share Napisano 22 Kwiecień 2003 ja wroce do modelu- jest super. ta grzywka faktycznie moglaby opadac zamiast sterczec jak nazelowana ale jest naprawde genialnie. i lapska tez sa super.[piwo] pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 22 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2003 Kora:P....co ja moge ze taa grzywka wlasnie taka jest na rysunku:P...3mam sie go i tyle:P...heh ale dzieki za komentarz....3maj sie pozdr[piwo][soczek] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 22 Kwiecień 2003 Share Napisano 22 Kwiecień 2003 coraz fajniejszy ten model :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 22 Kwiecień 2003 Share Napisano 22 Kwiecień 2003 Model jest superandzki zaskoczony sie czuje po kazdym przeglądnięciu i nowym updejcie ,, jaaa powaznie , jedno co moge powiedziec co spójz na reke jego prawą i ocen ją sobie jakoś , spójz jak wyglada daj jej hmm zrób cos z nią bo jest gładka i prosta chodzi mi o dłon miło by było jak miła by jakies zmarszczki hmm wiesz oco mi chodzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 22 Kwiecień 2003 Share Napisano 22 Kwiecień 2003 Pablo, a mógłbyś ustawić swoją postać bokiem?.......jak już kompuetr Ci na to pozwoli. :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 22 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2003 Sid te zmarszczki zalatwi texturka:].. Pazzi-..jak zrobie kompa to spoko :) pozdr[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarCon Napisano 22 Kwiecień 2003 Share Napisano 22 Kwiecień 2003 samoistne resetowanie kompa to nic innego jak płyta głowna ja to miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarCon Napisano 22 Kwiecień 2003 Share Napisano 22 Kwiecień 2003 samoistne resetowanie kompa to nic innego jak płyta głowna ja to miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 22 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2003 czyli co sie cos na niej prezpalilo? mozesz jasniej...bo mam juz progs do mierzenia temp. procka i mam tak srednio 42-46 stopni....i nawewt przy 42 mi sie resetuje...co jest?:(:(:(: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 22 Kwiecień 2003 Share Napisano 22 Kwiecień 2003 Pablo a jakich pamięci używasz? ... bo mi najczęściej się resetował gdy przepaliłem pamięci i w momencie lekkigo wzrostu temperatury lub w czasie operacji GL-owych, DirectX-owych komp mi robił samoczynny reset..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 22 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2003 Mam SDRAMy 128 RAM 133 Mhz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi