Napisano Wczoraj o 07:40 1 dn Pojawił się ciekawy wywiad z Marcinem Klickim, Senior Character Artist w CD Projekt Red, znanym ze swojej pracy nad Cyberpunk 2077 i Wiedźminem. W podcaście The Vertex Podcast, Klicki opowiada o swojej drodze od samouka do profesjonalisty w branży.W tym odcinku dowiecie się:Jak Marcin odkrył swoją pasję do digital sculpting i projektowania postaci.Kluczowe elementy, które odróżniają "dobry" sculpt od "świetnego".Jak efektywnie korzystać z referencji, nie tracąc oryginalności.Najczęstsze błędy popełniane przez początkujących artystów i jak ich unikać.Obowiązkowy dla character artistów, pełen praktycznych porad i kreatywnych spostrzeżeń. Zobacz cały news
Napisano 22 godziny temu22 godz Pisalem w innym watku - napisze i tu. Super wywiad, ujal mnie luz i wzajemne porozumienie Klicka i Yash. Od razu przyjemniej sie slucha jak wywiad przeprowadza ktos, kto sam praktykuje omawiany temat i wie o co w tym wszystkim chodzi. Goraco polecam - swietnie sie sluchalo, poza dosc typowymi pada kilka nieszablonowych pytan. Calosc bez typowego dla niektorych wywiadow nadecia i udawanego zainteresowania. Az wydal mi sie za krotki ten wywiad :)
Napisano 22 godziny temu22 godz Autists... :P Małcin klika xD Edytowane 22 godziny temu22 godz przez Sebazx6r
Napisano 22 godziny temu22 godz Wysłucham na pewno.Zaintrygował mnie tytuł "Inside the mind of..." ale nie widzę nigdzie 18+ wiec to chyba click bait :) Edytowane 22 godziny temu22 godz przez michalo