Skocz do zawartości

The Vertex Podcast: Marcin Klicki o digital sculptingu i karierze w CD Projekt Red

Featured Replies

Napisano

Pojawił się ciekawy wywiad z Marcinem Klickim, Senior Character Artist w CD Projekt Red, znanym ze swojej pracy nad Cyberpunk 2077 i Wiedźminem. W podcaście The Vertex Podcast, Klicki opowiada o swojej drodze od samouka do profesjonalisty w branży.

W tym odcinku dowiecie się:

• Jak Marcin odkrył swoją pasję do digital sculpting i projektowania postaci.

• Kluczowe elementy, które odróżniają "dobry" sculpt od "świetnego".

• Jak efektywnie korzystać z referencji, nie tracąc oryginalności.

• Najczęstsze błędy popełniane przez początkujących artystów i jak ich unikać.

Obowiązkowy dla character artistów, pełen praktycznych porad i kreatywnych spostrzeżeń.

Zobacz cały news

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 72
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Napisano

Pisalem w innym watku - napisze i tu. Super wywiad, ujal mnie luz i wzajemne porozumienie Klicka i Yash. Od razu przyjemniej sie slucha jak wywiad przeprowadza ktos, kto sam praktykuje omawiany temat i wie o co w tym wszystkim chodzi. Goraco polecam - swietnie sie sluchalo, poza dosc typowymi pada kilka nieszablonowych pytan. Calosc bez typowego dla niektorych wywiadow nadecia i udawanego zainteresowania. Az wydal mi sie za krotki ten wywiad :)

Napisano

Wysłucham na pewno.

Zaintrygował mnie tytuł "Inside the mind of..." ale nie widzę nigdzie 18+ wiec to chyba click bait :)

Edytowane przez michalo