Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Hej,
przez ostatnio rok od 29. listopada prowadziłem animowany dziennik,
codziennie rysowałem jedną scenę z jednego dnia

PO CO???

więc to miał być urodzinowy prezent

Na razie do sieci wrzucam tylko zwiastun bo kilka osób doradziło mi, że może warto najpierw wysyłać to na festiwale, a jednak internetowa premiera przekreśla kilka ważniejszych.
Trochę technicznych ciekawostek dla forumowiczów, to całość trwa niecałe pół godziny (około 2 minuty na miesiąc), rysowałem to wszystko tradycyjnie na papierze tanim długopisem i flamastrami. Nie używałem ctrl+z więc wszystko szło z ręki za pierwszym razem, to też z powodu, żeby się wyrobić bo poświęcałem na to jakieś 2-3 godziny codziennie- to może tłumaczyć koślawość ilustracji. Dlatego też zdecydowałem się na papier bo jednak więcej wybacza.
Ogólnie nie polecam, to był ciężki rok i pierwszy i ostatni raz zdecydowałem się na taki projekt!

Pozwolę sobie tutaj informować jeśli będą odbywały się jakieś pokazy albo jak już wrzucę całość na yt.
Tymczasem jeszcze kilka gifów z filmu:
gru01_szuraki.gifkociaczkowo.gif

peka glowa.gifbauwanek.gif

wrz04_aquare.gif

pociag w smogu.gif

PiL.gif

6lat.gif

trailer_tytul.gif

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 230
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ło panie. To jest zajebistość najwyższych lotów. W dzisiejszych czasach dodatkowy bonus +1000. Wygląda genialnie, animacja z charakterem. Konsekwencja w działaniu, poza moim zasięgiem. Efekt fenomenal

• wow, podziwiam konsekwencję, świetnie to wygląda. Trzymam kciuki za festiwale!

• wow, będzie zaglądane

Posted Images

Napisano

wow, podziwiam konsekwencję, świetnie to wygląda. Trzymam kciuki za festiwale!

Napisano

O stary. Również podziwiem - 3h dziennie na ten projekt. Brzmi jak horror ale za to wygląda kozacko. Masz fajny styl rysunku i animacji. Powodzenia i czekam na wicej :)

Napisano

Ło panie. To jest zajebistość najwyższych lotów. W dzisiejszych czasach dodatkowy bonus +1000.

Wygląda genialnie, animacja z charakterem. Konsekwencja w działaniu, poza moim zasięgiem. Efekt fenomenalny.

Chętnie zobaczę całość, jak już zgarniesz parę nagród!