Napisano Wczoraj o 09:20 1 dn Hej,przez ostatnio rok od 29. listopada prowadziłem animowany dziennik,codziennie rysowałem jedną scenę z jednego dniaPO CO???więc to miał być urodzinowy prezentNa razie do sieci wrzucam tylko zwiastun bo kilka osób doradziło mi, że może warto najpierw wysyłać to na festiwale, a jednak internetowa premiera przekreśla kilka ważniejszych. Trochę technicznych ciekawostek dla forumowiczów, to całość trwa niecałe pół godziny (około 2 minuty na miesiąc), rysowałem to wszystko tradycyjnie na papierze tanim długopisem i flamastrami. Nie używałem ctrl+z więc wszystko szło z ręki za pierwszym razem, to też z powodu, żeby się wyrobić bo poświęcałem na to jakieś 2-3 godziny codziennie- to może tłumaczyć koślawość ilustracji. Dlatego też zdecydowałem się na papier bo jednak więcej wybacza.Ogólnie nie polecam, to był ciężki rok i pierwszy i ostatni raz zdecydowałem się na taki projekt!Pozwolę sobie tutaj informować jeśli będą odbywały się jakieś pokazy albo jak już wrzucę całość na yt.Tymczasem jeszcze kilka gifów z filmu:
Napisano Wczoraj o 09:31 1 dn wow, podziwiam konsekwencję, świetnie to wygląda. Trzymam kciuki za festiwale!
Napisano Wczoraj o 10:38 1 dn O stary. Również podziwiem - 3h dziennie na ten projekt. Brzmi jak horror ale za to wygląda kozacko. Masz fajny styl rysunku i animacji. Powodzenia i czekam na wicej :)
Napisano Wczoraj o 11:00 1 dn Ło panie. To jest zajebistość najwyższych lotów. W dzisiejszych czasach dodatkowy bonus +1000.Wygląda genialnie, animacja z charakterem. Konsekwencja w działaniu, poza moim zasięgiem. Efekt fenomenalny.Chętnie zobaczę całość, jak już zgarniesz parę nagród!