Jump to content

3dsmax 7 trail 30 days

Maf

Recommended Posts

3ds max 7 napewno nie zajmuje 9płyt- chyba że z jakimiś dodatkowymi modelami .materiałami, tutorialami i pluginami ale i tak wątpię żeby to było 9 płyt. Ja wiem że max 6 jest na 1 płycie( sam program), a po instalacji na dysku i wykluczeniu plików pomocy i map zajmuje niecałe 200mb, więc ta instala 30dniowa nie jest wcale taka okrojona o możliwości :}.

wszystkie proste jak i bardziej skaplikowane kwestje sa rozwiazane w helpie ... ksiazka jest dobra w podruzy jak jest sie zdala od kompa lub gdy sobie rąbiemy render ... do bardziej zawansowanych problemow jest to forum ...

angielski w tym byznesie to podstawa ... czytajac helpa nawet szlifujemy sobie jezyk w jakis tam bardziej lub mneij znaczny sposob ...

proste ? ;)

hm ok to zeby podsumowac i zamknat temat: 30-dniowy trail maxa po zainstalowaniu helpa, i dodatkowych teksturek do sciagnieca z discreeta daje to samo co pelny max 7? chodzi mi o takiego z 1 cd:)ze bede mial CS itd?i bede mogl zrobic to wszystko co w maxie 7?:)szybka odp i zamknac temat mozna :)

Skąd można zassać tą 30 dniową wersje na dodatek Max6. Jak na złośc tylko full widze ;).

1) Czy 30 dniowa wersja ma w pełni działąjącego Mental Raya?

2) Czy rendering jest możliwy w każdej wielkości czy tylko np. do rozdziałki 800x600?

3) Może wstawia jakieś znaki wodne na całejj wielkości?

a jeszcze co do helpa do triala 3d studio max 7: jeśli dobrze pamiętam jak ściągałem tego triala to można też z tej samej strony było ściągnąć helpa i inne materiały (tutki i takie tam), jako osobny plik.