und3r Napisano 13 Grudzień 2004 Napisano 13 Grudzień 2004 Witajcie po dlugim niepobycie i zaniedbaniu. Wczoraj zacząłem modelować swoją narzeczoną używając zdjęć referencyjnych. Niestety tego wam pokazać nie mogę z paru przyczyn. 1) Nie jest to forum o nagościach 2) Zabiła by mnie jakbym pokazał jej zdjęcia bez makijażu :D 3) Patrz punkt 2 lecz zamiast makijażu wstaw ubranie. Oki więc to co zrobiłem. Kilka etapów. Tu widzicie pierwsze podejścia do okolic oka. Metoda splinowa. Rozwinięcie tego samego motywu idąc dalej tą metodą. Po całej nocy zabaw z dopieszczaniem kształtów i prac w photoshopie przy uv. Taki efekt uzyskałem. Zaraz dodam nogi. ... Ale jak mówiłem na początku ... założe majtki. :)
Pepe99 Napisano 14 Grudzień 2004 Napisano 14 Grudzień 2004 Zapowiada się ciekawie. Narzeczona nie ma nic przeciwko sesji zdjęciowej na forum ?? :P
sbx Napisano 14 Grudzień 2004 Napisano 14 Grudzień 2004 a cialo bedzie prawdziwe czy wyidealizowane ? :) moze lepiej sie ochajtaj zanim skonczysz ? ;-) oczywiscie zartuje :)
und3r Napisano 14 Grudzień 2004 Autor Napisano 14 Grudzień 2004 Cialo i wszystko bedzie takie jakie jest. A co ... ja tam dumny jestem :) Początek nóg.
Piterus_123 Napisano 14 Grudzień 2004 Napisano 14 Grudzień 2004 jak dlamnie super slicznie nalozone texturki
und3r Napisano 14 Grudzień 2004 Autor Napisano 14 Grudzień 2004 Dzięki. Staram się. Wiecie mam sędzinę nad głową :>
zipper Napisano 14 Grudzień 2004 Napisano 14 Grudzień 2004 jak narazie gratuluje modelu ... i narzeczonej oczywiscie ;) pozdro
Yansen Napisano 14 Grudzień 2004 Napisano 14 Grudzień 2004 Te majtki to jednak zbytnia ekstrawagancja ... tylko dodatkowe vertexy - sciągnąć -będzie się szybciej renderowac :-P
und3r Napisano 14 Grudzień 2004 Autor Napisano 14 Grudzień 2004 Wiem ze majtki sa .. flah!.. ale to byl szybki extrude wertexow z ciala by zasłonić oczywiste :) Ma narzeczona mowi ze tak sie przykladam, ze ma nadzieje ze wszystkiego nie sfotografuje i nie wymodeluje :>
Marcin Y Napisano 14 Grudzień 2004 Napisano 14 Grudzień 2004 Po całej nocy zabaw z dopieszczaniem kształtów [...] Taki efekt uzyskałem. ^^ hehe fajneee ;))
greg_jg Napisano 14 Grudzień 2004 Napisano 14 Grudzień 2004 Proporcje chyba nie te? ale nie wiem, nie widziałem ;)
RK Napisano 14 Grudzień 2004 Napisano 14 Grudzień 2004 Oczy chyba trochę zbyt regularne (u większości ludzi kąciki opadają w dół. Nogi- pyszne ale majtasy wyglądają tak jak rajstopy dzieciaka którego się ciągnie za nie do góry żeby dobrze wlazły. Daj może czarny kwadracik ? Będzie neutralniej ;) (trudno cokolwiek komentować mając jedynki zagrożone wybiciem)
<LM!> Napisano 14 Grudzień 2004 Napisano 14 Grudzień 2004 Eee no powiesiłeś ją na majtkach;) buahahaha Dokładnie tak bym to ujął :]
und3r Napisano 14 Grudzień 2004 Autor Napisano 14 Grudzień 2004 gdzie ona ma biodra? Ufol nie każdy jaest tak piękny jak Ty.
und3r Napisano 15 Grudzień 2004 Autor Napisano 15 Grudzień 2004 Oki wyjaśniam co macie tu przed sobą. 1) Dodalem mesha wlosow bo slyszałem za sobą "nie chcę być łysa" 2) Mesh głowy jest jescze nie połączony z resztą ciała bo jeszcze robię dłonie. to mi spowolni kompa. 3) Po wieszaniu na majtkach postanowiłem radykalniej postąpić i walnąłem spódniczkę. 4) Zgodnie z życzeniami... czarny pas na piersiach.
inespew Napisano 15 Grudzień 2004 Napisano 15 Grudzień 2004 A co odstaje w miejscu gdzie zaznaczyłem czerwonym kółeczkiem ?? :D A tak poważnie to bardzo mi sie podoba. Powinieneś pokazać jakieś zdjęcie "oryginału" :) abyśmy mieli jakieś porównanie. POZDRO ....
und3r Napisano 15 Grudzień 2004 Autor Napisano 15 Grudzień 2004 Chciałbym ale są to zdjątka referencyjne, które nie są do pokazania. Postaram się skombinować jakieś normalne i tu wkleić. A to co zanaczyłeś hmmm nie wiem ... widać, że reactor se nie poradził do końca z materiałem :)
uncle Napisano 15 Grudzień 2004 Napisano 15 Grudzień 2004 ale stopy to sa strasznie dziwne O_o, szczerze to wyglodaja jak wyciosane z drewna;)
und3r Napisano 15 Grudzień 2004 Autor Napisano 15 Grudzień 2004 uncle- bo będzie na obcasach stała i pomodelowałem tak by napięte były od ciężaru :)
zipper Napisano 15 Grudzień 2004 Napisano 15 Grudzień 2004 narzeczona twa wyglada na strasznie smutna :( buuu opowiedz Jej jakis dowcip ... niech sie usmiechnie ... taka ladna a taka smutna ... ;) pozdrawiam
und3r Napisano 15 Grudzień 2004 Autor Napisano 15 Grudzień 2004 Informacja ogólna: Większe updaty będą dopiero po weekendzie. W sobotę wracam z Belgii do Polski i musze się popakować i takie tam więc przepraszam niecierpliwych. Dziś dam jeszcze update twarzy z innego profilu ...
reVis Napisano 15 Grudzień 2004 Napisano 15 Grudzień 2004 Nie mogę się już doczekać... A gdzie jest pępek? :)
und3r Napisano 15 Grudzień 2004 Autor Napisano 15 Grudzień 2004 Ukryty pod warstwą sukienki ... akurat na skraju....
Salvator Napisano 15 Grudzień 2004 Napisano 15 Grudzień 2004 hmm poszedłeś na łatwiznę z tą sukienką ... szkoda Ci 5 minut na zrobienie samemu ;] połataj też bugi w siatce na i pod ramieniem. ale to tylko zwykła dawka zadrości ;]
Pionier Napisano 15 Grudzień 2004 Napisano 15 Grudzień 2004 bardzo mi sie podoba:). Texturka tez fajnie wyglada, pozstaje mi tylko czekac na kolejne rendery i.... cieszy me oko, bo jest co ogladac:). Pozdrawiam & powodzenia Pionier
Piotr Dobosz Napisano 15 Grudzień 2004 Napisano 15 Grudzień 2004 mi sie tez starsznie podoba zazdrosze Ci talentu kiedys probowalem tez wymodelowac twarz i wyszla gorzej niz tragicznie nawet mojemu pieskowi wstydzilem sie ja pokazac:) pozdrawiam
und3r Napisano 15 Grudzień 2004 Autor Napisano 15 Grudzień 2004 Połatam ... ale tylko dla siebie .. bo chcę to mieć w ideale zachowane :D a sukienka to wiesz ... by zasłonić to i owo :) Tak samo włosy ... to prowizorka... dostawałem cięgi, że taka łysa i naga jest na forum :) Oto ostatni przed poniedziałkiem update.
und3r Napisano 15 Grudzień 2004 Autor Napisano 15 Grudzień 2004 Jakby się kto pytał o to jest za kreska na oku to uprzedzę i powiem, że to szkła kontaktowe:) A same oczy jeszcze nie są zcentrowane odpowiednio ... ale to kwestia przesunięć ... ale ten komp mi odmawia już pracy na tylu vertexach więc czekam na powrót do kraju.
und3r Napisano 15 Grudzień 2004 Autor Napisano 15 Grudzień 2004 Ogólnie chcę podziękować za zainteresowanie. Wiem, że nie jest to ani auto ani arch... co sie cieszy najwiekszym zainteresowaniem ostatnio ... Dla mnie to coś personalnego. Ona o tym nie wie ale będzie bohaterką główną shorta co zaczynam robić.
KLICEK Napisano 15 Grudzień 2004 Napisano 15 Grudzień 2004 oczka troche bez zycia , bardzo podobaja mi sie usteczka ale chyba za bardzo przyciemniles z boku dziwnie wyglada. edit : Ogólnie chcę podziękować za zainteresowanie. Wiem, że nie jest to ani auto ani arch... co sie cieszy najwiekszym zainteresowaniem ostatnio ... Dla mnie to coś personalnego. Ona o tym nie wie ale będzie bohaterką główną shorta co zaczynam robić. i Bogu dzieki bo juz sie robilo nudno na forum , wychodzac z zalozenia ze nie wchodze w topic z samochodami do poki nie jest w rekomendacjach edit2 : Shorta powiadasz ? dawaj siatki i to raz :))
und3r Napisano 15 Grudzień 2004 Autor Napisano 15 Grudzień 2004 Hehe usta są jej więc sam nie wiem komu za to dziękować :)
und3r Napisano 15 Grudzień 2004 Autor Napisano 15 Grudzień 2004 Ogólnie to niebawem zrobię włoski na twarzy ... te różne przy oczach ... rzęsy i brwi ... jakoś by zamknąc część twarzową... no i poprawię mapę ust. Bo rzeczywiscie wyjechała poza same usta.
Pionier Napisano 15 Grudzień 2004 Napisano 15 Grudzień 2004 ...zamyslona i piekna jak Liv Tyler w LOTR:)! z tego ujecia.
KLICEK Napisano 15 Grudzień 2004 Napisano 15 Grudzień 2004 Hehe usta są jej więc sam nie wiem komu za to dziękować :) moze matce naturze ? ;)
Ania Napisano 15 Grudzień 2004 Napisano 15 Grudzień 2004 lepiej tesciowej. ladny model. tylko wydaje mi sie ze glowe zrobiles ciut za duza.
krem Napisano 26 Grudzień 2004 Napisano 26 Grudzień 2004 co z ta narzeczona? az tak sie Jej model nie podobal ze Ci zabronila sie do kompa dotykac? :P czekam na update'y!!
und3r Napisano 27 Grudzień 2004 Autor Napisano 27 Grudzień 2004 Heh... wiecie jak to jest .. :) Święta, szał zakupów. Dziś się zabieram dalej do roboty.
Kolakao Napisano 25 Luty 2005 Napisano 25 Luty 2005 no tak sie zabrales do tej roboty ze az efektow nie widac...
Piotr Dobosz Napisano 25 Luty 2005 Napisano 25 Luty 2005 takie usta ma dokladnie Brittany Murphy ona jest piekna:)
Rekomendowane odpowiedzi