Salay Napisano 17 Grudzień 2004 Napisano 17 Grudzień 2004 Cze ludzie zrobiłem go z nudów. To jest kutafo boyowy...czyli banan który wchodzi i zabija wasze członki i zamienia sie w waszego bywalca...obezwładnia wasze mózgi a dzięki swojemu IQ 200 może kontrolować twoje ciało i robić co chce...uważajcie na niego. Komentarze bardzo mile czasami widziane...
Piotr Dobosz Napisano 17 Grudzień 2004 Napisano 17 Grudzień 2004 a co to za pomaranczowa smuga nad kutafonem?
Marcin Napisano 17 Grudzień 2004 Napisano 17 Grudzień 2004 to jest złośc Piotrze ;] przeczytaj regulamin i popraw nazwe tematu ... praca mowi sama za siebie ;]
Salay Napisano 17 Grudzień 2004 Autor Napisano 17 Grudzień 2004 ale to nie jest scena!!! to jest postać...kutafon boyowy przecież a nie scena
Marcin Napisano 17 Grudzień 2004 Napisano 17 Grudzień 2004 http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=2595
spoon Napisano 17 Grudzień 2004 Napisano 17 Grudzień 2004 heh...czasami z nudów różne rzeczy powstają...
Kulki Napisano 17 Grudzień 2004 Napisano 17 Grudzień 2004 Salay zycze Ci zeby w Ciebe ten kulfon wstapil (IQ)
Salvator Napisano 17 Grudzień 2004 Napisano 17 Grudzień 2004 prymitywizm tej pracy ... no nie ma słów. jak wyżej, może ma też talent w cg.
Salay Napisano 17 Grudzień 2004 Autor Napisano 17 Grudzień 2004 ludzie co wy...nudziło mi sie w 5 minut zrobiłem tą prace...
Leru Napisano 17 Grudzień 2004 Napisano 17 Grudzień 2004 Salay -> zmień temat na zgodny z regulaminem http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43
Kulki Napisano 17 Grudzień 2004 Napisano 17 Grudzień 2004 Salay spoko nie zamiezam nikogo potepiac tylko dlatego ze zrobil taka czy inna prace, zreszta ta nie jest taka zla na 10 zot okiem;) a z tym IQ mialem tylko na mysli... zebu Ci obnizyl z 400 do 200IQ;) i zmien ten temat bo przestane w Ciebie wierzyc.
Damian Napisano 17 Grudzień 2004 Napisano 17 Grudzień 2004 guzik nas obchodzi czy to kutafon czy telefon czy banan, temat ma być poprawny. co do pracy to no koments, skoro zrobiles w 5 minut i swiadom jestes "poziomu" zarowno technicznego jak i samego tematu, to po jakiego kutafona wstawiasz to do galerji? jakiej krytyki oczekujesz? jezeli chcesz podyskutować o tej odkrytej przez ciebie chorobie wenerycznej to zapraszam na onet.
Salay Napisano 18 Grudzień 2004 Autor Napisano 18 Grudzień 2004 guzik nas obchodzi czy to kutafon czy telefon czy banan, temat ma być poprawny. co do pracy to no koments, skoro zrobiles w 5 minut i swiadom jestes "poziomu" zarowno technicznego jak i samego tematu, to po jakiego kutafona wstawiasz to do galerji? jakiej krytyki oczekujesz? jezeli chcesz podyskutować o tej odkrytej przez ciebie chorobie wenerycznej to zapraszam na onet. [/quote=Salay] No to ok wziąłem sobie do serca twoje pogróżki teraz zrobie coś normalnego tylko niech ja sie dowiem jak operować Brazilem...bo mam pokój tylko nie wiem jak go zrenderować...taa....
Traitor Napisano 18 Grudzień 2004 Napisano 18 Grudzień 2004 [/quote=Salay] No to ok wziąłem sobie do serca twoje pogróżki teraz zrobie coś normalnego tylko niech ja sie dowiem jak operować Brazilem...bo mam pokój tylko nie wiem jak go zrenderować...taa.... Kazdy traktuje brazila jak lekarstwo na niedoskonalosci techniczne. Mysle, ze powinienes popracowac najpierw na zwyklym scanline i podszkolic poziom zanim zaczniesz uzywac renderow z wyzszej szafki. Ostatnio mialem tego przyklad, kolega nie potrafil dobrze oswietlic sceny zwyklym swiatlem a zabral sie za vraya. Tego wynikiem bylo narzekanie, ze komp mu nie wydala aby postawic wiecej niz jedno swiatlo, a jak juz postawi to i tak kaszana a tyle czasu mu to liczylo.
Baton Napisano 18 Grudzień 2004 Napisano 18 Grudzień 2004 Traitor: dokladnie popieram twoja wypowiedz, dlatego na razie odstawilem brazila, vraya i inne renderki na bok :)
Salay Napisano 18 Grudzień 2004 Autor Napisano 18 Grudzień 2004 Kazdy traktuje brazila jak lekarstwo na niedoskonalosci techniczne. Mysle, ze powinienes popracowac najpierw na zwyklym scanline i podszkolic poziom zanim zaczniesz uzywac renderow z wyzszej szafki. Ostatnio mialem tego przyklad, kolega nie potrafil dobrze oswietlic sceny zwyklym swiatlem a zabral sie za vraya. Tego wynikiem bylo narzekanie, ze komp mu nie wydala aby postawic wiecej niz jedno swiatlo, a jak juz postawi to i tak kaszana a tyle czasu mu to liczylo. no to ok to biore sie za robienie telefonu Motorola V-300
Kulki Napisano 18 Grudzień 2004 Napisano 18 Grudzień 2004 co wy tak z tymi renderami. lepszy render nie oznacza leprzego efektu a taki sam. bo to troche tak jak np. z farbami olejnymi sa trudniejsze od powiedzmy kredek ale mozna nimi zrobic to czego w zyciu kredkami nie namazajesz pod warunkiem, ze dluuugo sie tego uczysz - mam nadzieje, ze wyrazam sie dosc niejasno:) a brazl wcale nie jest taki wypasiony bo widze ze sie jakis mit brazila robi.
Ania Napisano 18 Grudzień 2004 Napisano 18 Grudzień 2004 ja mysle, ze glowna wada tej pracy jest, ze gdybys tego nie napisal, nie bylo by widac ze to kutafon. jestem zdania ze na pracy graficznej powinno byc widac co to jest, bez czytania jakichs dodatkowych tekstow. bo to tam mi ani /kut*** mod edit: Aniu takie słowa z ust kobiety!?/ ani banana nie przypomina. a ze poziom techniczny nie jest najwyzszy, to inna sprawa, chociaz uwazam ze jak jest dobry pomysl na scene, to wykonanie nie musi byc jakies ekstra (oczywiscie lepiej jak jest). tylko powinno byc widziec o co chodzi.
Gość HUSKY Napisano 18 Grudzień 2004 Napisano 18 Grudzień 2004 jak tobie sie tak nudzi to strasznie z............. zycie masz ponudz sie troszke dłuzej i zrób pracke na która da sie patrzyc bo od tej oczy bola
misiold Napisano 15 Luty 2005 Napisano 15 Luty 2005 bleee brazil no co wyyy przecie to daje taki sam efekt jak mental rey a jest z 100 razy trudniejsz a prack człowieku coś ty musiałeś być mooooocno niewyspany.
KaeMS Napisano 15 Luty 2005 Napisano 15 Luty 2005 Rany , nie wiem co wziales zanim to zrobiles , ale ja tez tego chce. Technicznie poziom ponizej dna ( jeszcze troche a dno by sie oberwalo ) ale albo jestem przepracowany albo pomysl jest dobry .
curka Napisano 15 Luty 2005 Napisano 15 Luty 2005 kulki trafiles w sedno (z tym IQ w sensie) :) a praca do mnie nie trafia zupelnie... i zupelnie nie smiechowa ani nie smieszna,ale moze ja juz stara jestem... ;]
streaker Napisano 15 Luty 2005 Napisano 15 Luty 2005 dno, dno, dno, nic wiecej mi sie nie chce pisac o tej pracy...
JohnZi Napisano 15 Luty 2005 Napisano 15 Luty 2005 Mam kumpla, ktory lubi kutafony:D Pracka mi sie ogolnie nie podoba
zipper Napisano 26 Luty 2005 Napisano 26 Luty 2005 mam nadzieje ze jak wreszcie uporam sie z exportem moich projektow to wzbudza conajmniej takie poruszenie w galerii ohahahaha :) oze nie koniecznie az tak negatywne ... :) ".czyli banan który wchodzi i zabija wasze członki i zamienia sie w waszego bywalca...obezwładnia wasze mózgi a dzięki swojemu IQ 200 może kontrolować twoje ciało i robić co chce...uważajcie na niego." - by salay Salay : musisz sie liczyc z tym ze jak bedziesz chcial przerazajacej wiekszosci forumowiczow odebrac ich meskosc i zagoscic w miejscach gdzie owa meskosc bywa to spotkasz sie z agresja ogółu ... pozdro ... co do pracy to juz nic do dodania nie mam po tym co napisala reszta ;]
Ufol Napisano 5 Marzec 2005 Napisano 5 Marzec 2005 ŁŁŁAAAAAAA! HAhahsaahaha bajerny kutafonik :P jakbyś nad nim popracował to by ci wyszła nawet fajna scenka
Rekomendowane odpowiedzi