Kryniu Napisano 22 Grudzień 2004 Share Napisano 22 Grudzień 2004 Poprostu Pasikonik...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 22 Grudzień 2004 Share Napisano 22 Grudzień 2004 pasi mi konik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Burnet Napisano 22 Grudzień 2004 Share Napisano 22 Grudzień 2004 wow fajowe mnie sie podoba a skad miales taka teksturke ? a czym render ? tak na marginesie skad tak dokladniej jestes moze sie okaze ze Ty sasiad z za sciany hyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 22 Grudzień 2004 Share Napisano 22 Grudzień 2004 bardzo fajne odczucia :) super pasi pasi konik ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Im@ginner Napisano 22 Grudzień 2004 Share Napisano 22 Grudzień 2004 superaste :D jakieś info, soft, siatki, renderery? bo aż chce sie czytać o takiej pracy... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 22 Grudzień 2004 Share Napisano 22 Grudzień 2004 powiem że super, świetne tekstury i świetny dof Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 22 Grudzień 2004 Share Napisano 22 Grudzień 2004 Rekomendacja na glownej stronie jak nic:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryniu Napisano 22 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2004 pasikonik wyrenderowany w brazilu, teksturki rysowaqne recznie w Photoshopie wloski na nim poczatkowo byly w shaghair ale nie chcialo mi to dzialac z dof'em brazila wiec zrobilem scatterem model wlosa kilka razy dla uzyskania roznych dlugosci wloskow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 22 Grudzień 2004 Share Napisano 22 Grudzień 2004 WYPASikonik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 22 Grudzień 2004 Share Napisano 22 Grudzień 2004 wow, realistyczny 8-) tylko że troche SPASIkonik :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 Super efekt, piękny DoF i teksturki, nie ma się czego czepić :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość HUSKY Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 basikonik :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 bardzo mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dom_in Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 NO no..... JESTEM POD WRAZENIEM. Mnie tez ten Konik Pasi Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dobosz Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 super poprostu swietnie to wyglada:):) gratulacje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gallanodel Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 Bardzo fajne teksturki. Robią wrażenie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 Hrycu a tak wogole gdybys zrobil z tego mala anime typu ruszanie czulkami lub podobnie skromne ruchy to bys sie nie napracowal a moglo by to ciekawie wygladac. potem tylko kompa zostaw na pare dzionkow i nockow, i masz miodzio;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 bardzo ladna pracka :) zarzuc siateczkami, potem tylko kompa zostaw na pare dzionkow i nockow, i masz miodzio;) hihi ja kiedys przez 3 dni renderowalem filmik,a pozniej okazalo sie, ze ustawilem zle cos w configu, i mi tylko pierwsza klatka byla -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 Dla mnie mistrzostwo. Może kadr ciut za ciasny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olej Napisano 24 Grudzień 2004 Share Napisano 24 Grudzień 2004 Może kadr ciut za ciasny.I bardzo dobrze ze ciasny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 24 Grudzień 2004 Share Napisano 24 Grudzień 2004 Ja bym nawet wy-pasik-onik powiedzial :) Wprawdzie czasy kiedy bieglaem po łące i łapałem pasikoniki dawno minely, ale pamietam ze takie wielgachne zielone pasikoniki byly bardziej gladkie, za to za cholere nie pamietam jak wygladaly te ciut mniejsze, wiec sie nie czepiam :) Praca super, chyba musze zaczac dogadywac sie z ludzmi z krakowa moze sie czegos naucze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 25 Grudzień 2004 Share Napisano 25 Grudzień 2004 piękna robota chcemy więcej takich :) pozdr giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Webmaster Napisano 25 Grudzień 2004 Share Napisano 25 Grudzień 2004 superrrrrrrrrrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 25 Grudzień 2004 Share Napisano 25 Grudzień 2004 fajnie wygląda , ale nie ma w nim zycia..... np. na gałązce na której siedzi jest, a sam pan pasi :D, troche za mało żywy ... może trochę połysku...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAIRAM Napisano 25 Grudzień 2004 Share Napisano 25 Grudzień 2004 No chłopie żeś se sprawił prezencik na gwiazdkę, dawno juz nikt nie mial tak pozytywnych komentarzy co do pracki WYYYYYYYYYYYYYYYPAS!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 25 Grudzień 2004 Share Napisano 25 Grudzień 2004 Pasi.. aczkolwiek nie do końca... daj coś jaskrawego w głębi (jakiś mały fragment), żeby mona było poczuć ten dystans do tła.. Ale tak poza tym jeste nieźle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acre117 Napisano 25 Grudzień 2004 Share Napisano 25 Grudzień 2004 Mógłbyś powiedzieć jakiego softu używałeś i ile Ci siem to renderowalo:D:D?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryniu Napisano 27 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2004 Witam wszystkich po swietach. Dzieki za komentarze. Jak znajde chwilke to podesle te siateczki i moze poprawie ten polysk na koniku. Z tego co widzialem na zdjeciach to sa rozne pasikoniki jedne baardzo polyskliwe inne wrecz matowe i ja wlasnie na matowym sie wzorowalem. Jezeli chodzi o soft to max5 z brazilem. aaa render dokladnie nie pamietam ile trwal wiec nie bede klamal :)) ale pamietam ze antialiasing byl niski wiec poprawialem w photoszkopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 27 Grudzień 2004 Share Napisano 27 Grudzień 2004 bardzo ładne, dobre teksturki, oświetlenie no po prostu pięknie :D tylko mogłbym sie przyczepić do gałązki, na której siedzi - jakos tak nienaturalnie, zbyt regularnie jest pofalowana, ale poza tym naprawde wspaniały obrazek! no i czekamy na siatki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonKichot Napisano 27 Grudzień 2004 Share Napisano 27 Grudzień 2004 moim zdaniem bardzo dobra grafika nie widze tu żadnych błędów, oświetlenie kolorystyka ujęcie textury obiekty wszystko gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 27 Grudzień 2004 Share Napisano 27 Grudzień 2004 Bardzo ładny owadzik, podoba mi się wszystko modeling, teksturki i sam rendering. Jest wypasiony ten pasikonik na maksa! Czy mógłbyś zapodać siateczkę? dzięki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryniu Napisano 28 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2004 siateczka : aaa porozlaczalem czesci pasikonika gdyz troche zaciemnialo to siatke ( glowka i tulow skrzydelka byly modelowane osobno) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 28 Grudzień 2004 Share Napisano 28 Grudzień 2004 dzięki Hrycu bardzo mi się podoba twoja praca, w niwdługim czasie też zamieżam wykonać jakiegoś owada na łonie natury; mikro jest piękne Siateczka dużo mi pomogła, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
graf_zero Napisano 29 Grudzień 2004 Share Napisano 29 Grudzień 2004 bardzo ladna pracka:) siatka prosta, ale dzieki bardzo ladnym teksturom bardzo przekonywujaca. Glowna atrakcja obrazka spelnia swoje zadania:) przyczepilbym sie tylko do kopozycji- rozmycie galazki na pierwszym planie (przed owadem) jest jak na moj gust za mocne i wyglada raczej na blura z photoshopa niz na dof'a (jesli mam racje to chociaz naloz na blura maske gradientowa z wydluzonym efektem przejscia albo poprostu przy zaznaczaniu gałazki ustaw wieksze wtapianie). Poza tym jesli chodzi o tlo to przydaloby sie moze pare wyostrzonych elementow, moze jeden jakis bardziej kontrastowy dla przelamania wszrchobecnej zieleni (kwiatek jakis, pajeczyna, albo jakikolwiek inny kolorowy duperelek:) Mozna by tez ewentualnie nieco inaczej wykadrowac obrazek, np. tak zeby uzyskac efekt panoramiczny- wtedy zielone tlo by tak bardzo nie przeszkadzalo (nie byloby go tak duzo:) No tyle, jesli chodzi o czepianie sie drugo- i trzecioplanowych szczegolow:) bo sam konik jest pierwsza klasa:P pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryniu Napisano 29 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2004 jezeli chodzi o galazke na pierwszym planie to nie galazka tylko lisci ktory jest bardzo blisko kamery przez co tak bardzo rozmazany Dof robiony byl brazilem, tylko lekko go photoszopie poprawilem ale jego wielkosc nie zostala zmieniona. Jezeli chodzi o kadr mozna by bylo go zmienic ale prace uwazam za skonczona i nie bede juz do niej wracal. Dzieki za wskazowki. wezme je pod uwage w kolejnej pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkln83 Napisano 22 Styczeń 2005 Share Napisano 22 Styczeń 2005 Nic dodać nic ująć! GRATULACJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość raminez Napisano 23 Styczeń 2005 Share Napisano 23 Styczeń 2005 wykonanie bije pooczach swoja dokladnosia i zadbanie o detale ..pomysl , przyroda oby jak najdluzej byla z nami....pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radus_Keles Napisano 24 Styczeń 2005 Share Napisano 24 Styczeń 2005 Ładny Robaczek :-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pitekkkk Napisano 24 Styczeń 2005 Share Napisano 24 Styczeń 2005 wypasiony :D ja bym nigdy nie wpadl zeby zrobic cos takiego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dom_in Napisano 26 Styczeń 2005 Share Napisano 26 Styczeń 2005 Pierwsza Klasa. Chcialbym tak umiec :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3d_kaczka Napisano 26 Styczeń 2005 Share Napisano 26 Styczeń 2005 EEEEEEEEEE no tzw. Wypas :) podoba mi się wygląda prawie jak żywy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi