illy Napisano 31 Marzec 2005 Share Napisano 31 Marzec 2005 Nooo ładne te forumowe dziewczyny! ale mile te forumowe chlopaki Co za piekna forumowa atmosfera :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 31 Marzec 2005 Share Napisano 31 Marzec 2005 Taa tylko lepiej nie zaglądać do jednego z wątków w galerii 3D, żeby sobie nie psuć nerwów! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarCon Napisano 31 Marzec 2005 Share Napisano 31 Marzec 2005 Curka,fajna z ciebie dziewczyna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
curka Napisano 1 Kwiecień 2005 Share Napisano 1 Kwiecień 2005 Curka,fajna z ciebie dziewczyna :) a dziekuje dziekuje :] atmosfera rzeczywiscie przemila :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg_jg Napisano 1 Kwiecień 2005 Share Napisano 1 Kwiecień 2005 Marnujesz się przy komputerze;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 1 Kwiecień 2005 Share Napisano 1 Kwiecień 2005 cura wyrazne podobienstwo z pania na avatarze :D ale jestem genjusz HE HE xO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 1 Kwiecień 2005 Share Napisano 1 Kwiecień 2005 bardzo ladna ta nasza Curka :), a na 2 zdjeciu wrecz piekna : D Serdecznosci Pionier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 1 Kwiecień 2005 Share Napisano 1 Kwiecień 2005 curka: daj wiecej dla porownania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 1 Kwiecień 2005 Share Napisano 1 Kwiecień 2005 wszyscy są piękni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 1 Kwiecień 2005 Share Napisano 1 Kwiecień 2005 wow Badyl wygladasz bodobnie jak ta osoba na awatarze ! Ale mina jakby ci sie komp zawiesil ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sartr Napisano 1 Kwiecień 2005 Share Napisano 1 Kwiecień 2005 Harry Poter?:)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
curka Napisano 1 Kwiecień 2005 Share Napisano 1 Kwiecień 2005 wszyscy są piękni otoz to !!! :) cura wyrazne podobienstwo z pania na avatarze :D nie da sie ukryc ;) no i na pewno sie jeszcze kiedys wam pokaze na jakichs innych fotkach skoro jestescie tacy mili ;) ps: i mam nadzieje,ze jednak nie marnuje sie przy komputerze... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 Harry Poter?:)))) ożesz!!!! :[ :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lopss Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 A to ja jak zapomnialem o jedzeniu i zadymilem cale pietro w akademiku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 4 Kwiecień 2005 Share Napisano 4 Kwiecień 2005 harry poter :D Lopss fajne partikle tylko emiter troszke niedopracowany chyba ci sie texturke robic nie kcialo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 5 Kwiecień 2005 Share Napisano 5 Kwiecień 2005 zdjecie zrobili mi w piatek, przez moment pomyslalem ze do jakiejs kartoteki moze :) nie mialem odwagi zapostowac siebie usmiechnietego przed i w czasie weekendu, wiadomo dlaczego... edit: zeby nie bylo illy ze jestem niesprawiedliwy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 5 Kwiecień 2005 Share Napisano 5 Kwiecień 2005 handsome! =* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 5 Kwiecień 2005 Share Napisano 5 Kwiecień 2005 zglaszam sprzeciw. Czemu Tiger1313 moze dawac zalaczniki a ja nie?? Jakas dyskryminacja sie tutaj szerzy. Powolac komisje sledcza. Lt.Knysha na przewodniczacego!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christian Noir Stein Napisano 5 Kwiecień 2005 Share Napisano 5 Kwiecień 2005 Podczas relaksu od pracy z rodzeństwem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 Christian, fajna siostra ci się modeluje ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 fajna siostra ci się modeluje ;) hehehe:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 Uuu... fajnie się tu dzieje.. dawno nie zaglądałem do tego wątku. Co do drabinki - faktycznie tam lazłem :) Szkoda, że nie ma zdjęcia jak długa ta drabinka i jak wysoko się kończy.... Shader śniegu... hmm... testowaliśmy z kuzynem głębokość Sub Surface Scattering skacząc z wysokiej poręczy na twarz do głęgokiego śniegu! HAHA! :D Jak znajdę zdjęcia to pokażę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 Obiecane fotki :) Było nam mało.. więc dalej skakaliśmy z dachu... różnie :D Przeważnie się wbijaliśmy do pasa w ziemię... czasami, gdy się lądowało na boku, można było się mniej zakopać...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christian Noir Stein Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 Kris_R fotki powoli jak Lander'a aż miło pooglądać :) Loozack - no jak za 4 lata będzie pełnoletnia to możesz się zgłosić ;) Ew. mam dwie inne na zbyciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 Loozack - no jak za 4 lata będzie pełnoletnia to możesz się zgłosić ;) Ew. mam dwie inne na zbyciu. handel żywym towarem jak nic :) greets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 Kris_R macie szczęście że nikt grabi w tym śniegu nie zostawił :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 handel żywym towarem jak nic :) Prawie jak barter ;). Kris_R - tez robilem podobne akcje z kolegami. Jednego jak sie wbil [do pasa], to nie mozna bylo wyciagnac hehe ^^'. Pzdr :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 8 Kwiecień 2005 Share Napisano 8 Kwiecień 2005 to ja tez sie dorzuce :) jesienna fota z dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 8 Kwiecień 2005 Share Napisano 8 Kwiecień 2005 aaaaale bąbel .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 8 Kwiecień 2005 Share Napisano 8 Kwiecień 2005 no jakby to powiedziec....rodzenstwo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 8 Kwiecień 2005 Share Napisano 8 Kwiecień 2005 łoj słodziutkie dzidzi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 8 Kwiecień 2005 Share Napisano 8 Kwiecień 2005 widze ten bagaz doswiadczen ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 8 Kwiecień 2005 Share Napisano 8 Kwiecień 2005 Hyhy, ale bluze to ma 'elo ziĄ'? xD [albo juz slepne ;)] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 8 Kwiecień 2005 Share Napisano 8 Kwiecień 2005 a gdzie ty mieszkasz ze dzisiaj sloneczko swiecilo... u mnie caly dzien pada fajny dzieciak :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 8 Kwiecień 2005 Share Napisano 8 Kwiecień 2005 taa..."elo zią"...gowniarz nawet do piaskownicy nie potrafi sie przyzwoicie ubrac, przez co lopatki nikt nie chce mu pozyczyc ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 9 Kwiecień 2005 Share Napisano 9 Kwiecień 2005 no to kupic mu glany jakies, wykosztowac sie na czarna bluze z kapturem kata wypuscic na piaskownice, zobaczysz 5minut bedzie mial wszytkie grabki, zabawki i wogole, a reszta dzieci ebdzie jak zahipnotyzowana stala w rogu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 9 Kwiecień 2005 Share Napisano 9 Kwiecień 2005 wroclaw ,"Spiż" swieyne piwo-ciezki weekend sorki za interie ale 3 serwery mi zamkneli a resztajakas kulawa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asblaze Napisano 9 Kwiecień 2005 Share Napisano 9 Kwiecień 2005 Hej. tak żebyscie o mnie nie zapomnieli ;) 72 godziny na nogach... z czego większość z głową w Maxie :) Na stanowisku roboczym.... z Majką ;) A to moja muza (kocham cie Pysia ;) Pozdrowienia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sartr Napisano 9 Kwiecień 2005 Share Napisano 9 Kwiecień 2005 po 72 godzinach pracy wszyscy wyglądają tak samo:)kupili by Ci skąpcy wiekszy monitor:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asblaze Napisano 9 Kwiecień 2005 Share Napisano 9 Kwiecień 2005 seartr ... już kupili ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 9 Kwiecień 2005 Share Napisano 9 Kwiecień 2005 muza ma fajowy sweter :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sartr Napisano 9 Kwiecień 2005 Share Napisano 9 Kwiecień 2005 asblaze:widzisz jakie mam wpływy w tykm kraju :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 9 Kwiecień 2005 Share Napisano 9 Kwiecień 2005 witam :) ...troszke sie zapuscilem...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 9 Kwiecień 2005 Share Napisano 9 Kwiecień 2005 LoL :D u mnie takie zdjęcia Z MODELAMI u fryzjera wiszą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 no to kupic mu glany jakies, wykosztowac sie na czarna bluze z kapturem kata wypuscic na piaskownice, zobaczysz 5minut bedzie mial wszytkie grabki, zabawki i wogole, a reszta dzieci ebdzie jak zahipnotyzowana stala w rogu Bluza adidasa, nike shoxx na nogi, dres swiecacy z 3ma paskami, gruby lancuch, ogolic na lyso, baseball do łapy, wtedy to dzieci z domu specjalnie do piaskownicy wiecej zabawek beda przynosic i pieniadze jeszcze ...troszke sie zapuscilem... Nie chcij mojej fotki zobaczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 Wow Amrun ale z ciebie model marnujesz sie w grafice :P Wygladasz jak koles z reklamy antyłupiezowej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 ojej asblaze ale Cie tam mecza ! moze lepiej zostac rolnikiem ? jak to mawia Jaras :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 asBlaze ty pod dziwnym katem masz ten monitor, to juz wiem dlaczego w tych bajkach postacie sa takie krzywe :) EDIT: Illy trza uwazac bo jeszcze ktos z opieki spolecznej przeczyta te posty i nas wykastruja tak profilaktycznie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 To ja sobie pokomentuje.. zdjecie zrobili mi w piatek, przez moment pomyslalem ze do jakiejs kartoteki moze :) nie mialem odwagi zapostowac siebie usmiechnietego przed i w czasie weekendu, wiadomo dlaczego... edit: zeby nie bylo illy ze jestem niesprawiedliwy ;) Tiger, niezly fotomontaz. Ale mogles zrobic sam a nie z szablonow korzystac.. Tak czy inaczej niezle wyszedles choc nastepnym razem zrob sobie zdjecie dopiero po pierwszej kawie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 w jednym poscie sie nie zmiescilem, wiec lece z nastepnym Christian Noir Stein: fajna rodzinka, mlodsze rodzenstwo to musi byc kupa radosci ;) Kris_R: Ty mi zawsze wygladales na wariata ;) A baca patrzyl przez okno i liczyl spadajaych turystow ;) Nastepnym razem nagrajcie film :) peter_muler: ten duzy pan troche wszedl Ci w kadr, ale milo Cie widziec rowr: do twarzy Ci z kolezanka :) Nie zapomnij o niej nastepnym razem i zawsze znajdz dla niej fragment kadru. Ja sie juz po prostu przyzwyczailem ;) asblaze: Wreszcie jakas prawdziwa twarz czlowieka czynu, ktory uczciwie przeharowal kilka nocy. Prowadzisz galerie obrazow Pawla Lipki? :) Amrun: uzyczylem Twojego wizerunku na potrzeby nowego template ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi