Napisano 31 Marzec 200519 l Nooo ładne te forumowe dziewczyny! ale mile te forumowe chlopaki Co za piekna forumowa atmosfera :)
Napisano 31 Marzec 200519 l Taa tylko lepiej nie zaglądać do jednego z wątków w galerii 3D, żeby sobie nie psuć nerwów! :)
Napisano 1 Kwiecień 200519 l Curka,fajna z ciebie dziewczyna :) a dziekuje dziekuje :] atmosfera rzeczywiscie przemila :)
Napisano 1 Kwiecień 200519 l cura wyrazne podobienstwo z pania na avatarze :D ale jestem genjusz HE HE xO
Napisano 1 Kwiecień 200519 l bardzo ladna ta nasza Curka :), a na 2 zdjeciu wrecz piekna : D Serdecznosci Pionier.
Napisano 1 Kwiecień 200519 l wow Badyl wygladasz bodobnie jak ta osoba na awatarze ! Ale mina jakby ci sie komp zawiesil ;)
Napisano 1 Kwiecień 200519 l wszyscy są piękni otoz to !!! :) cura wyrazne podobienstwo z pania na avatarze :D nie da sie ukryc ;) no i na pewno sie jeszcze kiedys wam pokaze na jakichs innych fotkach skoro jestescie tacy mili ;) ps: i mam nadzieje,ze jednak nie marnuje sie przy komputerze... :]
Napisano 2 Kwiecień 200519 l A to ja jak zapomnialem o jedzeniu i zadymilem cale pietro w akademiku ;)
Napisano 4 Kwiecień 200519 l harry poter :D Lopss fajne partikle tylko emiter troszke niedopracowany chyba ci sie texturke robic nie kcialo :D
Napisano 5 Kwiecień 200519 l zdjecie zrobili mi w piatek, przez moment pomyslalem ze do jakiejs kartoteki moze :) nie mialem odwagi zapostowac siebie usmiechnietego przed i w czasie weekendu, wiadomo dlaczego... edit: zeby nie bylo illy ze jestem niesprawiedliwy ;)
Napisano 5 Kwiecień 200519 l zglaszam sprzeciw. Czemu Tiger1313 moze dawac zalaczniki a ja nie?? Jakas dyskryminacja sie tutaj szerzy. Powolac komisje sledcza. Lt.Knysha na przewodniczacego!!!
Napisano 7 Kwiecień 200519 l Uuu... fajnie się tu dzieje.. dawno nie zaglądałem do tego wątku. Co do drabinki - faktycznie tam lazłem :) Szkoda, że nie ma zdjęcia jak długa ta drabinka i jak wysoko się kończy.... Shader śniegu... hmm... testowaliśmy z kuzynem głębokość Sub Surface Scattering skacząc z wysokiej poręczy na twarz do głęgokiego śniegu! HAHA! :D Jak znajdę zdjęcia to pokażę...
Napisano 7 Kwiecień 200519 l Obiecane fotki :) Było nam mało.. więc dalej skakaliśmy z dachu... różnie :D Przeważnie się wbijaliśmy do pasa w ziemię... czasami, gdy się lądowało na boku, można było się mniej zakopać...:)
Napisano 7 Kwiecień 200519 l Kris_R fotki powoli jak Lander'a aż miło pooglądać :) Loozack - no jak za 4 lata będzie pełnoletnia to możesz się zgłosić ;) Ew. mam dwie inne na zbyciu.
Napisano 7 Kwiecień 200519 l Loozack - no jak za 4 lata będzie pełnoletnia to możesz się zgłosić ;) Ew. mam dwie inne na zbyciu. handel żywym towarem jak nic :) greets
Napisano 7 Kwiecień 200519 l handel żywym towarem jak nic :) Prawie jak barter ;). Kris_R - tez robilem podobne akcje z kolegami. Jednego jak sie wbil [do pasa], to nie mozna bylo wyciagnac hehe ^^'. Pzdr :D
Napisano 8 Kwiecień 200519 l a gdzie ty mieszkasz ze dzisiaj sloneczko swiecilo... u mnie caly dzien pada fajny dzieciak :D
Napisano 8 Kwiecień 200519 l taa..."elo zią"...gowniarz nawet do piaskownicy nie potrafi sie przyzwoicie ubrac, przez co lopatki nikt nie chce mu pozyczyc ;)
Napisano 9 Kwiecień 200519 l no to kupic mu glany jakies, wykosztowac sie na czarna bluze z kapturem kata wypuscic na piaskownice, zobaczysz 5minut bedzie mial wszytkie grabki, zabawki i wogole, a reszta dzieci ebdzie jak zahipnotyzowana stala w rogu :)
Napisano 9 Kwiecień 200519 l wroclaw ,"Spiż" swieyne piwo-ciezki weekend sorki za interie ale 3 serwery mi zamkneli a resztajakas kulawa :)
Napisano 9 Kwiecień 200519 l Hej. tak żebyscie o mnie nie zapomnieli ;) 72 godziny na nogach... z czego większość z głową w Maxie :) Na stanowisku roboczym.... z Majką ;) A to moja muza (kocham cie Pysia ;) Pozdrowienia :)
Napisano 9 Kwiecień 200519 l po 72 godzinach pracy wszyscy wyglądają tak samo:)kupili by Ci skąpcy wiekszy monitor:)
Napisano 10 Kwiecień 200519 l no to kupic mu glany jakies, wykosztowac sie na czarna bluze z kapturem kata wypuscic na piaskownice, zobaczysz 5minut bedzie mial wszytkie grabki, zabawki i wogole, a reszta dzieci ebdzie jak zahipnotyzowana stala w rogu Bluza adidasa, nike shoxx na nogi, dres swiecacy z 3ma paskami, gruby lancuch, ogolic na lyso, baseball do łapy, wtedy to dzieci z domu specjalnie do piaskownicy wiecej zabawek beda przynosic i pieniadze jeszcze ...troszke sie zapuscilem... Nie chcij mojej fotki zobaczyc
Napisano 10 Kwiecień 200519 l Wow Amrun ale z ciebie model marnujesz sie w grafice :P Wygladasz jak koles z reklamy antyłupiezowej :)
Napisano 10 Kwiecień 200519 l ojej asblaze ale Cie tam mecza ! moze lepiej zostac rolnikiem ? jak to mawia Jaras :D
Napisano 10 Kwiecień 200519 l asBlaze ty pod dziwnym katem masz ten monitor, to juz wiem dlaczego w tych bajkach postacie sa takie krzywe :) EDIT: Illy trza uwazac bo jeszcze ktos z opieki spolecznej przeczyta te posty i nas wykastruja tak profilaktycznie..
Napisano 10 Kwiecień 200519 l To ja sobie pokomentuje.. zdjecie zrobili mi w piatek, przez moment pomyslalem ze do jakiejs kartoteki moze :) nie mialem odwagi zapostowac siebie usmiechnietego przed i w czasie weekendu, wiadomo dlaczego... edit: zeby nie bylo illy ze jestem niesprawiedliwy ;) Tiger, niezly fotomontaz. Ale mogles zrobic sam a nie z szablonow korzystac.. Tak czy inaczej niezle wyszedles choc nastepnym razem zrob sobie zdjecie dopiero po pierwszej kawie ;)
Napisano 10 Kwiecień 200519 l w jednym poscie sie nie zmiescilem, wiec lece z nastepnym Christian Noir Stein: fajna rodzinka, mlodsze rodzenstwo to musi byc kupa radosci ;) Kris_R: Ty mi zawsze wygladales na wariata ;) A baca patrzyl przez okno i liczyl spadajaych turystow ;) Nastepnym razem nagrajcie film :) peter_muler: ten duzy pan troche wszedl Ci w kadr, ale milo Cie widziec rowr: do twarzy Ci z kolezanka :) Nie zapomnij o niej nastepnym razem i zawsze znajdz dla niej fragment kadru. Ja sie juz po prostu przyzwyczailem ;) asblaze: Wreszcie jakas prawdziwa twarz czlowieka czynu, ktory uczciwie przeharowal kilka nocy. Prowadzisz galerie obrazow Pawla Lipki? :) Amrun: uzyczylem Twojego wizerunku na potrzeby nowego template ;)