Napisano 10 Kwiecień 200519 l hehe Leander bo ja wiem walnol bym jakas sexistowska uwage ale ona tu czasem tez zaglada :) i znowu bic bedzie :D
Napisano 10 Kwiecień 200519 l hehe Leander bo ja wiem walnol bym jakas sexistowska uwage ale ona tu czasem tez zaglada :) i znowu bic bedzie :D taka to by mnie mogła bić dzień i noc (hmm, znowu pewne zboczenia wychodzą...)
Napisano 10 Kwiecień 200519 l taka to by mnie mogła bić dzień i noc (hmm, znowu pewne zboczenia wychodzą...) hehe niop niestety mam monopol na te przyjemnosci :D
Napisano 15 Kwiecień 200519 l WOGOLE NIE PYTAJCIE!!!!!! :):):):) Impreza byla pod haslem kicz party, ja sie smialem od poczatku do konca ale wam wystarczy tylko ta fotka Wiecej galerii pod adresem http://www.syntetyk.pl szczgolnie impreza pod haslem Kicz party
Napisano 15 Kwiecień 200519 l buhahaha no i znowu wziales Pioniera i Kulki ;] fajne futerko miszczu :>
Napisano 15 Kwiecień 200519 l nie mam z tym Kicz-party absolutnie nic wspolnego ;) btw Marcin, calkiem przyjemne portfolio.. ;-) Pozdrawiam
Napisano 15 Kwiecień 200519 l Kulki nie przyszedl, ale Pionier z bratem blizniakiem przyszedl [na zdjeciu ten dalej]
Napisano 15 Kwiecień 200519 l kurde, chyba jestem letko w tyle, co trzeba zrobic aby obrazek załączyc????
Napisano 16 Kwiecień 200519 l No to i ja dam swojąfotkę :). Czekam na komentarze. PS: Jest to fotka z mojego www :). Może później wrzuce jakąś bardziej normalną
Napisano 16 Kwiecień 200519 l hehehhe :> a to ja z moja kochana niunia dzisiaj po slubie mojej mamy: i razem :D :D ps. illy masz naprawde fajne futro :>
Napisano 16 Kwiecień 200519 l Kome- Kurna czym ty się golisz? :| Nawet po depilacji nie osiągnął bym tak głębokiego efektu pupci niemowlaka....
Napisano 16 Kwiecień 200519 l poprostu niewiele mi tam rosnie :> jakos daje sobie rade ;) heh kome, panna wyglada na pare lat starsza siostre hiehs :D to przez harakteryzacje i takie tam :P te baby to potrafia sie zmieniac.. jedne sie postarzaja inne odmladzaja.. ech :P po co to komu ;)
Napisano 17 Kwiecień 200519 l Kome, po prostu ciesz się póki możesz, potem zaczną ci się sypać "bonusy" od "kochanych osóbek". Niemówiąc już o "przebudzeniu piżmaka" jeśli się troszkę zapomnisz (z pomocą deadline etc.) :)...
Napisano 17 Kwiecień 200519 l Kome- Kurna czym ty się golisz? :| Nawet po depilacji nie osiągnął bym tak głębokiego efektu pupci niemowlaka.... dołączam się do pytania... lol...
Napisano 17 Kwiecień 200519 l Kome, po prostu ciesz się póki możesz, potem zaczną ci się sypać "bonusy" od "kochanych osóbek". Niemówiąc już o "przebudzeniu piżmaka" jeśli się troszkę zapomnisz (z pomocą deadline etc.) no widzisz nic nie rozumiem z twojego posta
Napisano 17 Kwiecień 200519 l ok powiem wam bo moze wy nie wiecie jak sie golic: 1.najpierw smaruje sobie buzke pianka do golenia gillette w żelu takom o 2. potem pod wlos jezdze sobie maszynkom po obszarach gdzie pojawia sie zarost, o taką: 3.potem wodą zmywam resztki pianki i nakladam balsam po goleniu BOND ale fotki nie znalazlem sorry
Napisano 17 Kwiecień 200519 l Buehehe. Kome nakrec jeszcze video-tutka ;). Ale ty i tak sie golisz brzytwa, przyznaj sie :>! Joke ;).
Napisano 19 Kwiecień 200519 l Kome, po prostu ciesz się póki możesz, potem zaczną ci się sypać "bonusy" od "kochanych osóbek". Niemówiąc już o "przebudzeniu piżmaka" jeśli się troszkę zapomnisz (z pomocą deadline etc.) :)... "przebudzenie piżmaka" -....eee, a szototakiego ? Bo ja jedynie z kontekstu domyślać się mogę :]
Napisano 19 Kwiecień 200519 l Hehe, to może ja też coś wygrzebę z archiwów. Trochę to będzie jak grom z jasnego nieba, bo nie jestem postacią popularną na tym forum, mało piszę a i dziedzina funkcji moich pracek mieści się w przedziale zamkniętym od 0 do 0 ;) By the way, Loozack'a to kojarzę chyba nawet z tzw. Real'a ;) Mieszkam w Łodzi k/Zgierza i mam nieodparte wrażenie, że gdzieś już tego człowieka widziałem :) Ogólnie fajne towarzystwo na tym forum, od 9 siedzę w pracy, jest 10:11 i nie robiłem nic więcej tylko czytałem i przeglądałem i nadziwić się nie mogłem jak bardzo różnorodny jest ten świat :) Obejrzę sobie dzisiaj w domu Genesis i może Mikrokosmos jeszcze raz ;) Pozdro
Napisano 19 Kwiecień 200519 l bukovsky: z takimi oczami to go wszedzie poznasz [patrz kilka stron wczesniej]
Napisano 24 Kwiecień 200519 l Hyhy. Wrzucam foteczke z wczorajszej 18-stki na ktorej bylem. Na fotce jestem z solenizantka :) EDIT: Uhhh jeszcze jedno ;)
Napisano 24 Kwiecień 200519 l Nono fajne poly :D i ten LookAt constraint w oczach... Lt.Knysha jakich modyfikatorów użyłeś?! ;)
Napisano 24 Kwiecień 200519 l Cloth'a zeby szybciej sciagnac ;) no i pozatym wdziecznego napoju [przezroczystego] w butli o pojemnosci 0,75l ^^'.
Napisano 24 Kwiecień 200519 l no widze,ze niektorym to sie powodzi.brunetki, blondynki, w dodatku 18stki :] ladnie ladnie
Napisano 24 Kwiecień 200519 l Tez chce zaistniec w tym watku :P Wrzucam swoja fotke, duzo z niej nie wynika, ale musze najpierw zbadac opinie publiczna... bo ja wstydliwy jestem :D fota z wypadu do czech, luty tego roku :) kiedy robiona... nie udalo mi sie ustalic ;] http://www.pmail.pl/~simen/SmN3.JPG
Napisano 24 Kwiecień 200519 l no widze,ze niektorym to sie powodzi.brunetki, blondynki, w dodatku 18stki :] ladnie ladnie Buehehehe xD. curka popatrz na mnie i sobie szczerze odpowiedz - czy ja moge miec powodzenie u kobiet? =] EDIT: SimeN - no ladnie, ladnie hehe ;). Chyba nie pamietales wiele z tego wyjazdu, heee ;)?
Napisano 24 Kwiecień 200519 l knysza znajdziesz ta jedyna, tak samo jak ja :D niezle z ciebie ziółko :P
Napisano 24 Kwiecień 200519 l Lt.Knysha> Oj zmeczony bylem ;] w dodatku nie mam jeszcze 18 :> pije w mniejszych ilosciach :D
Napisano 24 Kwiecień 200519 l (...) By the way, Loozack'a to kojarzę chyba nawet z tzw. Real'a ;) Mieszkam w Łodzi k/Zgierza i mam nieodparte wrażenie, że gdzieś już tego człowieka widziałem :) (...) no prosze jaki ten świat mały, pokarz swoją fotke, może też cie skojarzę :D (chociaż w Realu to ja ostatni raz byłem chyba z rok temu) pozdrawiam
Napisano 25 Kwiecień 200519 l Dobra misie. Pora zapodać respektu. Oto z kim będziecie mieli doczynienia jeśli niebędziecie przestrzegać REGULAMINU ;) To jestem ja z przed ... kilku ładnych lat. Proszę zwrócić uwagę na romantycznie rozwiany szal w kratę i czapeczkę z daszkiem kryjącą starannie wygoloną łysinkę ;)
Napisano 25 Kwiecień 200519 l Wlasnie chcialem napisac ze Batou jest dresiarzem, zwola kumpli i rozdadza banany, albo wyrwie sztachete z pomostu ;p