rowr Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 hehe Leander bo ja wiem walnol bym jakas sexistowska uwage ale ona tu czasem tez zaglada :) i znowu bic bedzie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 hehe Leander bo ja wiem walnol bym jakas sexistowska uwage ale ona tu czasem tez zaglada :) i znowu bic bedzie :D taka to by mnie mogła bić dzień i noc (hmm, znowu pewne zboczenia wychodzą...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 taka to by mnie mogła bić dzień i noc (hmm, znowu pewne zboczenia wychodzą...) hehe niop niestety mam monopol na te przyjemnosci :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asblaze Napisano 13 Kwiecień 2005 Share Napisano 13 Kwiecień 2005 rowr.... a ping-ponga w pyszczek też dostajesz? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 14 Kwiecień 2005 Share Napisano 14 Kwiecień 2005 hehe hehe hehe pinpong to pikus ale mam fajny sznurek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asblaze Napisano 14 Kwiecień 2005 Share Napisano 14 Kwiecień 2005 hmmmm.... bondage....... a japoński czy gotycki? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 14 Kwiecień 2005 Share Napisano 14 Kwiecień 2005 zalezy ktory skuteczniejszy ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 14 Kwiecień 2005 Share Napisano 14 Kwiecień 2005 japonski :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 15 Kwiecień 2005 Share Napisano 15 Kwiecień 2005 WOGOLE NIE PYTAJCIE!!!!!! :):):):) Impreza byla pod haslem kicz party, ja sie smialem od poczatku do konca ale wam wystarczy tylko ta fotka Wiecej galerii pod adresem http://www.syntetyk.pl szczgolnie impreza pod haslem Kicz party Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 15 Kwiecień 2005 Share Napisano 15 Kwiecień 2005 buhahaha no i znowu wziales Pioniera i Kulki ;] fajne futerko miszczu :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 15 Kwiecień 2005 Share Napisano 15 Kwiecień 2005 nie mam z tym Kicz-party absolutnie nic wspolnego ;) btw Marcin, calkiem przyjemne portfolio.. ;-) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 15 Kwiecień 2005 Share Napisano 15 Kwiecień 2005 Kulki nie przyszedl, ale Pionier z bratem blizniakiem przyszedl [na zdjeciu ten dalej] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 15 Kwiecień 2005 Share Napisano 15 Kwiecień 2005 kurde, chyba jestem letko w tyle, co trzeba zrobic aby obrazek załączyc???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 16 Kwiecień 2005 Share Napisano 16 Kwiecień 2005 to http://max3d.pl/forum/misc.php?do=bbcode Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 16 Kwiecień 2005 Share Napisano 16 Kwiecień 2005 Bueheheh. Kicz party r0x imo ;). Pzdr :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 16 Kwiecień 2005 Share Napisano 16 Kwiecień 2005 No to i ja dam swojąfotkę :). Czekam na komentarze. PS: Jest to fotka z mojego www :). Może później wrzuce jakąś bardziej normalną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 16 Kwiecień 2005 Share Napisano 16 Kwiecień 2005 a ja myslalem ze wygladasz tak jak w avatarze ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 16 Kwiecień 2005 Share Napisano 16 Kwiecień 2005 nielot007 --->>> a Ty wygladasz jak na avatarze ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 16 Kwiecień 2005 Share Napisano 16 Kwiecień 2005 hehehhe :> a to ja z moja kochana niunia dzisiaj po slubie mojej mamy: i razem :D :D ps. illy masz naprawde fajne futro :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 16 Kwiecień 2005 Share Napisano 16 Kwiecień 2005 Oj kome... pozadrościć tylko... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 16 Kwiecień 2005 Share Napisano 16 Kwiecień 2005 Kome- Kurna czym ty się golisz? :| Nawet po depilacji nie osiągnął bym tak głębokiego efektu pupci niemowlaka.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirty Napisano 16 Kwiecień 2005 Share Napisano 16 Kwiecień 2005 heh kome, panna wyglada na pare lat starsza siostre ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 16 Kwiecień 2005 Share Napisano 16 Kwiecień 2005 poprostu niewiele mi tam rosnie :> jakos daje sobie rade ;) heh kome, panna wyglada na pare lat starsza siostre hiehs :D to przez harakteryzacje i takie tam :P te baby to potrafia sie zmieniac.. jedne sie postarzaja inne odmladzaja.. ech :P po co to komu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 17 Kwiecień 2005 Share Napisano 17 Kwiecień 2005 Kome, po prostu ciesz się póki możesz, potem zaczną ci się sypać "bonusy" od "kochanych osóbek". Niemówiąc już o "przebudzeniu piżmaka" jeśli się troszkę zapomnisz (z pomocą deadline etc.) :)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 17 Kwiecień 2005 Share Napisano 17 Kwiecień 2005 Kome- Kurna czym ty się golisz? :| Nawet po depilacji nie osiągnął bym tak głębokiego efektu pupci niemowlaka.... dołączam się do pytania... lol... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 17 Kwiecień 2005 Share Napisano 17 Kwiecień 2005 Kome, po prostu ciesz się póki możesz, potem zaczną ci się sypać "bonusy" od "kochanych osóbek". Niemówiąc już o "przebudzeniu piżmaka" jeśli się troszkę zapomnisz (z pomocą deadline etc.) no widzisz nic nie rozumiem z twojego posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 17 Kwiecień 2005 Share Napisano 17 Kwiecień 2005 ok powiem wam bo moze wy nie wiecie jak sie golic: 1.najpierw smaruje sobie buzke pianka do golenia gillette w żelu takom o 2. potem pod wlos jezdze sobie maszynkom po obszarach gdzie pojawia sie zarost, o taką: 3.potem wodą zmywam resztki pianki i nakladam balsam po goleniu BOND ale fotki nie znalazlem sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 17 Kwiecień 2005 Share Napisano 17 Kwiecień 2005 eeee kryptoreklama ???:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 17 Kwiecień 2005 Share Napisano 17 Kwiecień 2005 nie ;) próba pomocy zagubionym kolegom Gothamowi i Empeckowi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 17 Kwiecień 2005 Share Napisano 17 Kwiecień 2005 Buehehe. Kome nakrec jeszcze video-tutka ;). Ale ty i tak sie golisz brzytwa, przyznaj sie :>! Joke ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 19 Kwiecień 2005 Share Napisano 19 Kwiecień 2005 sierpem zapewne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano 19 Kwiecień 2005 Share Napisano 19 Kwiecień 2005 Kome, po prostu ciesz się póki możesz, potem zaczną ci się sypać "bonusy" od "kochanych osóbek". Niemówiąc już o "przebudzeniu piżmaka" jeśli się troszkę zapomnisz (z pomocą deadline etc.) :)... "przebudzenie piżmaka" -....eee, a szototakiego ? Bo ja jedynie z kontekstu domyślać się mogę :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 19 Kwiecień 2005 Share Napisano 19 Kwiecień 2005 W tym wieku to ja tez moglem sie golic nozem do smarowania masla. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukovsky Napisano 19 Kwiecień 2005 Share Napisano 19 Kwiecień 2005 Hehe, to może ja też coś wygrzebę z archiwów. Trochę to będzie jak grom z jasnego nieba, bo nie jestem postacią popularną na tym forum, mało piszę a i dziedzina funkcji moich pracek mieści się w przedziale zamkniętym od 0 do 0 ;) By the way, Loozack'a to kojarzę chyba nawet z tzw. Real'a ;) Mieszkam w Łodzi k/Zgierza i mam nieodparte wrażenie, że gdzieś już tego człowieka widziałem :) Ogólnie fajne towarzystwo na tym forum, od 9 siedzę w pracy, jest 10:11 i nie robiłem nic więcej tylko czytałem i przeglądałem i nadziwić się nie mogłem jak bardzo różnorodny jest ten świat :) Obejrzę sobie dzisiaj w domu Genesis i może Mikrokosmos jeszcze raz ;) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 19 Kwiecień 2005 Share Napisano 19 Kwiecień 2005 bukovsky: z takimi oczami to go wszedzie poznasz [patrz kilka stron wczesniej] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 Hyhy. Wrzucam foteczke z wczorajszej 18-stki na ktorej bylem. Na fotce jestem z solenizantka :) EDIT: Uhhh jeszcze jedno ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 Nono fajne poly :D i ten LookAt constraint w oczach... Lt.Knysha jakich modyfikatorów użyłeś?! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 Cloth'a zeby szybciej sciagnac ;) no i pozatym wdziecznego napoju [przezroczystego] w butli o pojemnosci 0,75l ^^'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 knysza chyba czesto ostatnio masz 18-stki sadzac po oczach :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 Kome masz racje ;). Ostatnio co tydzien. Moja watroba... ^^'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
curka Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 no widze,ze niektorym to sie powodzi.brunetki, blondynki, w dodatku 18stki :] ladnie ladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SimeN Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 Tez chce zaistniec w tym watku :P Wrzucam swoja fotke, duzo z niej nie wynika, ale musze najpierw zbadac opinie publiczna... bo ja wstydliwy jestem :D fota z wypadu do czech, luty tego roku :) kiedy robiona... nie udalo mi sie ustalic ;] http://www.pmail.pl/~simen/SmN3.JPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 no widze,ze niektorym to sie powodzi.brunetki, blondynki, w dodatku 18stki :] ladnie ladnie Buehehehe xD. curka popatrz na mnie i sobie szczerze odpowiedz - czy ja moge miec powodzenie u kobiet? =] EDIT: SimeN - no ladnie, ladnie hehe ;). Chyba nie pamietales wiele z tego wyjazdu, heee ;)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 knysza znajdziesz ta jedyna, tak samo jak ja :D niezle z ciebie ziółko :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SimeN Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 Lt.Knysha> Oj zmeczony bylem ;] w dodatku nie mam jeszcze 18 :> pije w mniejszych ilosciach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 (...) By the way, Loozack'a to kojarzę chyba nawet z tzw. Real'a ;) Mieszkam w Łodzi k/Zgierza i mam nieodparte wrażenie, że gdzieś już tego człowieka widziałem :) (...) no prosze jaki ten świat mały, pokarz swoją fotke, może też cie skojarzę :D (chociaż w Realu to ja ostatni raz byłem chyba z rok temu) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 25 Kwiecień 2005 Share Napisano 25 Kwiecień 2005 Dobra misie. Pora zapodać respektu. Oto z kim będziecie mieli doczynienia jeśli niebędziecie przestrzegać REGULAMINU ;) To jestem ja z przed ... kilku ładnych lat. Proszę zwrócić uwagę na romantycznie rozwiany szal w kratę i czapeczkę z daszkiem kryjącą starannie wygoloną łysinkę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Kwiecień 2005 Share Napisano 25 Kwiecień 2005 Batou ah ten dresik ;P ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 25 Kwiecień 2005 Share Napisano 25 Kwiecień 2005 Wlasnie chcialem napisac ze Batou jest dresiarzem, zwola kumpli i rozdadza banany, albo wyrwie sztachete z pomostu ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
curka Napisano 25 Kwiecień 2005 Share Napisano 25 Kwiecień 2005 wyrwie sztachete i nas wszystkich poustawia ;) hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi