Napisano 25 Kwiecień 200519 l Dla tych gupkuf co nie fiedzom jak wyglonda balsam bont to ja zamieszczam ryzunek bo kolega kome to fajtyłapa i nie umie urzywać gogle he! A i tak btw. // Dresiorze gorą! //
Napisano 25 Kwiecień 200519 l Bo masz jakąś podróbkę pewnie, to jest balsam dla prawdziwego mężczyzny :>
Napisano 25 Kwiecień 200519 l jezeli prawdziwy meszczyzna wyglada jak ten pod balsamem to ja dziekuje, wole juz sie tanimi podrobami z targu smarowac
Napisano 25 Kwiecień 200519 l Ta, tamten faktycznie lalkowaty... ale nie patrzaj na chłopow, tylko na blasam.
Napisano 25 Kwiecień 200519 l moj ma origynalne logo BonD to moze nie jest podroba tak czy siak jezeli jest na tyle skuteczny ze koledzy Gotham i Empeck zazdroszcza to nie bede narzekac :D
Napisano 25 Kwiecień 200519 l buehehe... Batou, normalnie wymiekam. :D Ostatnio tez znalazlem takie zdjecie z podstawowki w stylowym dresiku. A najlepsze jest to, ze latalem tak po Krakowie. :P
Napisano 25 Kwiecień 200519 l RK : Smalec dobry jest do modelowania fryzurki. Tańszy od żelu a połysk daje podobny. W sam raz na disco w klubie "Supa Dance". A co do fotki... jest z przed jakiś 10 - 11 lat. Ten pan po prawej w żółty stracił portfel, potkną się i wpadł do rzeczki.. zupełnie przypadkowo. A tu kolejna fotka z tej samej wycieczki. Spójrzcie tylko na ten biceps i piorunujące spojrzenie.
Napisano 25 Kwiecień 200519 l Batou--> mialem kiedys taka sama czapeczke:P mniej wiecej w tym samym wieku:)
Napisano 26 Kwiecień 200519 l Batou - oltarzyk sobie zbuduje z Twoja fotka i zaczne sie modlic xD. Respekt! ;)
Napisano 26 Kwiecień 200519 l Batou..... jako moderator powinieneć przenieść swoje wpisy do innego wątku... " Z drugiej strony ekranu - 1994" Regulaminu nie czytałeś??? ;)
Napisano 6 Maj 200519 l skriny z nowej naszej produkcji co pojdzie w rurze 10 maja (zapraszam [ http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=15385 ] ) edit: looo! skasowalem je soebie, juz naprawiam:)
Napisano 17 Maj 200519 l misiekhc: a gdzie te skriny sa wlasciwie? Ja juz po wakacjach, to sie pochwale.
Napisano 1 Czerwiec 200519 l Lt.Knysha, a gdzie solenizantka ? ;P P.S. trochę to wygląda jakbyś miał wielką podpaske na głowie...
Napisano 1 Czerwiec 200519 l Lt.Knysha, a gdzie solenizantka ? ;P P.S. trochę to wygląda jakbyś miał wielką podpaske na głowie... Solenizantki nie ma ;). Wypchnalem ja poza kadr ;). Hmm ruskie czapki przypominaja podpaski : o? Po ruskich mozna sie wszystkiego spodziewac ;). Pzdr :)
Napisano 6 Czerwiec 200519 l występujesz w tym kostiumie na jakiś zawodach? Czy tylko w domu sobie tam amatorsko ćwiczysz :D
Napisano 6 Czerwiec 200519 l clooney.. brzyyyyyyyyyyyyyyyyyyyydal hatred.. brzyyyyyyyyyyyyyyyydal britney.. ou britney..
Napisano 7 Czerwiec 200519 l dobra tak naprawde to moj kumpel ale nie moglem sie oprzec i go tu wrzucic :) jak sam skoluje ultra S majty to zapodam zdjecie jak wyglada prawdziwy shinobi :P
Napisano 7 Czerwiec 200519 l Autor nastrój podczas wykonywania obowiązków, przygotowywania Bitwy oraz przy pojawieniu się każdego jednego nowego Bitwenika :D http://www.olsztyn.mm.pl/~leru/img_0011.jpg pozdrawiam :)
Napisano 7 Czerwiec 200519 l no i odrazu dodam : nie moglem sie powstrzymac ;] Leru juz to widzial :P
Napisano 7 Czerwiec 200519 l Fota zrobiona na odwal się aparatem rzuconym w trawę z włączonym samowyzwalaczem ;) Delektuję się muzyczką i odpoczywam po powrocie ze szkoły rowerem. Humor jak widać konkretnie do du... pupy :P
Napisano 7 Czerwiec 200519 l Autor ech Batou w środku przygordy, na jej zielonym łonie, wśród niezliczonych dźwięków relakcujących a Ty zatykasz uszy duszy ? :] Bardzo miłe zdjęcie :) (pod względem wykonania oczywiście). Marcinie -> LOL tyle mogę powiedzieć :D
Napisano 7 Czerwiec 200519 l Może tego nie widać ale siedzę kilka metrów od mostu (mostu Gdańskiego dokładnie) po którym jeżdżą tramwaje jeżdżą samochody, autobusy, rowery i chodzą ludzie. po moście stojącym tuż obok jeżdżą, co jest najgorsze, pociągi Po drugie siedzę kilkadziesiąt metrów od sporawej ulicy kilkupasmowej biegnącej wzdłuż wisły. I wreszcie po trzecie kilkadziesiąt metrów dalej komuś coś się zjarało w chałupie i przejechały 3 wozy strażackie gasić pożar. Nie zatykam uszów duszy (tzn zatykam ale to nie miejsce na zwierzenia :P ) tylko oddzielam się od "dźwięków warszawy" w godzinach szczytu :P. Fajnie że fotka się podoba. Trochę się wyczyści śmieci (niepotrzebnych miejscami prześwitów miedzy drzewami) i będzie jeszcze lepiej.
Napisano 7 Czerwiec 200519 l Leru - oj ale ty masz usmiech ;) Marcin - ;] Batou - hmm nawet ciekawe :>
Napisano 11 Czerwiec 200519 l Tak trochez mojego prywatnego życia.... niezwiązanego z komputerem ;) Weekend z przyjaciółmi. Droga na Samotnie Moja Iza :) dwie najpiękniejsze linie... kobieta na motorze :) nowy punkt widzenia w duecie Na koniec link...... asblaze w kiblu: http://www.asblaze.com/forum3d/kibel.avi ok... tak wygląda człowiek jak jest spuszczany w kiblu ;)
Napisano 12 Czerwiec 200519 l Hyhy. Fotka z mojej wczorajszej imprezy 18-stkowej :D. Juz po pasowaniu :D [jak widac dzielnie wytrzymalem pasowanie i probowalem lapac pion hehe ;)].
Napisano 12 Czerwiec 200519 l jeszcze 3 lata i Cie wpuszczą do knajpy:P...zartuje - wszystkiego najlepszego:)
Napisano 12 Czerwiec 200519 l Autor Knysha -> a to chyba w tym samym miejscu co "koleżanka" miała swoją 18stkę co ? :]