MF Napisano 20 Marzec 2005 Napisano 20 Marzec 2005 Pajenczyna musi byc ciensza... To raz, dwa to za duzy Dof dales (ale dobrze ze chociaz jest(dziala)) Daj wiekszy polysk dla zolnierzykow i brakuje mi pod tym lozkiem ... jakiejs skarpety :D To tyle, pozdrawiam...
RK Napisano 21 Marzec 2005 Napisano 21 Marzec 2005 Co do pajęczyny- ja dałbym ją gdzieś między misia a deskę- tam będzie trochę w cieniu i nie będzie raziło że ciut grubsza, za to pająk jakoś tu nie leży... Wygląda bardzo realistycznie- kciuki w górę. PS: Może puszkę po Heinekenie i kiepy na pierwszy plan ?
MF Napisano 21 Marzec 2005 Napisano 21 Marzec 2005 Tak RK swietny pomysl, jeszcze opaowanie po DUREXie ;)... pozdro
giorgione Napisano 27 Marzec 2005 Napisano 27 Marzec 2005 nom już prawie jak zdjęcie - ładnie wyszło pozdr giorgione
kozioo Napisano 3 Kwiecień 2005 Autor Napisano 3 Kwiecień 2005 giorgione - thx, szkoda tylko, ze w oryginalnym zamysle nie miało byc jak zdjęcie ;) taki malutki update. Zmiany są baardzoo malutkie:) Myslicie ze warto cos jeszcze wrzucać pod łozko? Na pewno dojdzie kilka rzeczy "na zewnątrz". Mysle, ze mimo, ze będą praktycznie niewidoczne, troche powinny dodać charaktetu pracy.
Polik Napisano 3 Kwiecień 2005 Napisano 3 Kwiecień 2005 o ja ciez pierdzielesz :) ! rzeczywiscie jak zdjecie!!! very good! musze ci szczerze pogratulowac, dopiesciles ta pracke na maxa! ostatnio jak ja widzialem to byla taka sztuczna i bez klimatu a teraz. nic dodac nic ujac! szakunec!!!
buczer Napisano 4 Kwiecień 2005 Napisano 4 Kwiecień 2005 swietne, imho zielony kolor na pudełku grysie sie z reszta obrazka
snakeq Napisano 5 Kwiecień 2005 Napisano 5 Kwiecień 2005 Pracka ma według ma według mnie wielkie perspektywy na rozwój :P Stawiam na kilmat a tutaj jest super, sam pomysł też mi się podoba.
Leru Napisano 7 Kwiecień 2005 Napisano 7 Kwiecień 2005 drogi kozioo, scenka fajna (nawet bardzo bardzo fajna :>)ale ręka wygląda galaretowato, wnioskuję o zrobienie czegoś z nią ;)
kozioo Napisano 9 Kwiecień 2005 Autor Napisano 9 Kwiecień 2005 "Coś" zrobione, tylko nie wiem, czy to lepiej wygląda niz przedtem ;) Kilka poprawek i nowych obiektow...
kozioo Napisano 9 Kwiecień 2005 Autor Napisano 9 Kwiecień 2005 to wszystko wina salvatora:> on mi tak kazał, zaraz przeniose rączke spowrotem w lewo ;) i jest
Pawelkos Napisano 10 Kwiecień 2005 Napisano 10 Kwiecień 2005 Wydaje mi sie ze z ta reka przesynieta blizej srodka wyglada lepiej, moze przesun ten monopol tez troche w lewo zeby byl lepiej widoczny pozdro
kozioo Napisano 10 Kwiecień 2005 Autor Napisano 10 Kwiecień 2005 niestety, monopoly nie da sie przesunąc bez ruszania reszty obiektow - leżą dość ciasno. Dzisiaj troszke pogrzałem procesor - po 4 godzinach max wypluł coś takiego... http://members.lycos.co.uk/kozioo/zapomniane_1600.jpg ja chce xeona:/ albo ze 2 najlepiej... edit - coś takiego, tyle, że w rozdziałce 2000x800 - na potrzeby forum troszke zmniejszylem ;)
Tinek Napisano 10 Kwiecień 2005 Napisano 10 Kwiecień 2005 ...ciekawy pomysł... ...dobre wykonanie... ...powodzenia życzę...
Salvator Napisano 10 Kwiecień 2005 Napisano 10 Kwiecień 2005 kozioo - co skarżysz :> no i gdzie ta ręka :P szybciej by było renderować z zbufferem i dodawać dof'a w jakimś programie do postprodukcji. będę teraz wredny - jakim cudem zmieścił ci się pionowo monopol pod łóżkiem? ;] tylko nie mów że to wersja mobilna :D no i gdzie ta ręka :P
kozioo Napisano 11 Kwiecień 2005 Autor Napisano 11 Kwiecień 2005 Ręka jest, plansze już przewróciłem :] Chyba nie jest najgorzej http://members.lycos.co.uk/kozioo/s1.jpg A teraz przerwa az do weekendu ;)
Obywatel Napisano 15 Kwiecień 2005 Napisano 15 Kwiecień 2005 Prze motyw ;] Klimatyczne co tu duzo gadac widac ze przemyslany temat :-)
kozioo Napisano 17 Kwiecień 2005 Autor Napisano 17 Kwiecień 2005 Przerwa sie przedłuzyła, praktycznie 0 zmian (jedynie desaturacja). Czas na małe podsumowanie: forgotten places : forsaken childhood Old things are often put into places, that can barely see the light of the sun. After some time these small depots become kind of small worlds. Forgotten worlds, that can only be seen by few. So... do You know what You keep under Your bed? ;) WERSJA HIRES edit *to nie jest finalny render - ostateczna wersja bedzie w lepszej jakosci ;) Te są tylko do pierwszego podsumowania. *programiki: 3dsmax7, PS, Vray
kozioo Napisano 24 Kwiecień 2005 Autor Napisano 24 Kwiecień 2005 Chyba jeden z ostatnich renderkow. Ja już straciłem pomysły na zmiany - jesli ktoś coś widzi niech da znać. Jeśli propozycji nie będzie to postaram się wyrenderowac obrazek w lepszej jakości. Jeżeli nie zdąze to ten jest finałowy ;) http://members.lycos.co.uk/kozioo/f1200.jpg
Simple_man Napisano 24 Kwiecień 2005 Napisano 24 Kwiecień 2005 Ja bym zrobił coś z tym volumem. dziwnie się patrzy na te cienie voluma, które sąniemal równoległe do skosu desk pod wyrkiem. Ale bardzo podoba mi się klimat jest bardzo spokojny i bezpieczny. NICE.
polka dot Napisano 24 Kwiecień 2005 Napisano 24 Kwiecień 2005 qrde czemu wczesniej tego nie widzialem ;) bardzo fajny koncept i wykonanie rowniez ;) podoba mi sie
Gość arek)net Napisano 29 Kwiecień 2005 Napisano 29 Kwiecień 2005 Bardzo mi się podoba ! Z pomysłem i bez zbędnego nadęcia .
tomeg Napisano 29 Kwiecień 2005 Napisano 29 Kwiecień 2005 super pomysł i wykonanie tylko dlaczego tam tak teatralnie wszystko poukładane,bardziej pasowałby mi bałagan,jakiś papierek po czekoladzie ,ogryzek,itp:)
kozioo Napisano 30 Kwiecień 2005 Autor Napisano 30 Kwiecień 2005 zapomniane miejsca: dziecięcy, zapomniany świat Zabawki szybko się nudzą. Porzucamy je w różnych miejscach i zapominamy o nich. Z czasem te miejsca stają się małymi światami. Zapomnianymi światami, o których istnieniu wiedzą nieliczni. A czy Ty wiesz, co trzymasz pod łozkiem? ;) ================================ forgotten places : forsaken childhood Old things are often put into places, that can barely see the light of the sun. After some time these small depots become kind of small worlds. Forgotten worlds, that can only be seen by few. So... do You know what You keep under Your bed? ;) wersja 1200x480 Dzięki za wszystkie komentarze (zarówno na forum jak i na privie), miło się walczyło, szkoda że to już koniec :) pozdrawiam, kozioo
KoMic Napisano 30 Kwiecień 2005 Napisano 30 Kwiecień 2005 Gratulacje piekna praca, bardzo ladna, choc dla mnie troszeczke daduzy blur jest na 1 planie, ciut mniej by sie przydalo tego rozycia,,,, ale pozatym wypas,,, tylko pozazdroscic: ]
neosim Napisano 22 Maj 2005 Napisano 22 Maj 2005 kozioo byłeś moim faworytem w bitwie. :) za Klimat. Nie miałem wątpliwości, czy profesjonalne jury to dostrzeze. Gratuluje statuetki. Gdzie ją postawisz? :)
kozioo Napisano 22 Maj 2005 Autor Napisano 22 Maj 2005 dzięki :) a gdzie postawie statuetke... hmm... przetopie i sprzedam na czarnym rynku :>
Rekomendowane odpowiedzi