Jump to content

Postać 2d: Goblin też człowiek...

Amrun

Recommended Posts

• Replies 26
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

... włosów nie dlaczego? poprostu tu chodziło bardziej o bryłę twarzy niz szczegoły takie jak włosy ;)... no ale juz koniec, nie bedę zameczał wprawkami, pracka powstała, myslę że osiągnąłem co chciałem i w chwili obecnej wyżej wa... nie podskoczę ;) refków nie było, prócz tego co tutaj... niom taaadaaa: Goblin też człowiek...

ex_38_mordka_gobl_blady.jpg

pzdr...

dzudzu: dzieki...

Tiger1313 : "narazie ostatnie twoje pracki kraza wokol tego samego tematu"... hmmm no po to ten wątek był ;)... ale spoko już gotowe, w sumie jestem zadowolony, narazie gębami nie będę męczył... ;>

misiekhc: "goblin jakby byl kopia poprzedniej twarzy"... eeee...no jasne że tak, najpierw mial byc elf czy cuś takiego z dziwną miną ale jak widać wybrałem sobie za trudne światło od dołu i pozostał na etapie speedu, a tu "przemodelowałem" trochę tą twarz i jest; co do szczegółów anatomicznych... hmmm to jest goblin ;]

pzdr...

Dopiero ten ostatni ma przemyślane światło... i nawet mi się podoba. Ale zachęcam do jescze odważniejszego podejścia do tematu światła... i do deformacji.. jeśli chcesz trochę pójść w karykaturkę i powyginać im rysy to zrób to odważnie... niech te gęby będą naprawdę krzywe i dobrze oświetlone... trzymam kciuki! :D