Amrun Napisano 24 Styczeń 2005 Napisano 24 Styczeń 2005 Ja sobie nadal mordki dziubię różniste, więc pracek będzie przybywać... 5h łuff...trochę krzywy, wiem : pzdr...
Cpt.Obvious Napisano 24 Styczeń 2005 Napisano 24 Styczeń 2005 duzo dobre, szczególnie kolorki, kojarzy mi sie z expose'owym mafiozo James Briana Jonsa. milutka praca :)
Seo000 Napisano 24 Styczeń 2005 Napisano 24 Styczeń 2005 Nie zajmuję się 2d a jednak mi łyso :D Fajny gość.
Remedy Napisano 25 Styczeń 2005 Napisano 25 Styczeń 2005 Widzę, że jeszcze muszę duuuużo ćwiczyć. Właśnie se babeczke robię ale duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo jeszcze do poprawienia mi zostało... Fajne!
Morbid Karbid Napisano 25 Styczeń 2005 Napisano 25 Styczeń 2005 nienaturalne brwi, źle się układają przy końcówkach. Wygląda trochę jak Marlon Brando w "Dniu apokalipsy".
Edi Napisano 25 Styczeń 2005 Napisano 25 Styczeń 2005 5h... no wg. mnie to... brawo! Pracka ma swój klimat.
Kooba Napisano 25 Styczeń 2005 Napisano 25 Styczeń 2005 oj tak tak - podoba się i to bardzo -choć delikatnie skosiłeś go w lewo (ale zauważyłem że każdy - no prawie każdy w którąś stronę kosi prace).
biglebowsky Napisano 25 Styczeń 2005 Napisano 25 Styczeń 2005 No calkiem, calkiem sympatyczniusia morda.
buczer Napisano 25 Styczeń 2005 Napisano 25 Styczeń 2005 imho troche za bardzo nasycone kolory ale i tak jest git ;)
Wert Napisano 25 Styczeń 2005 Napisano 25 Styczeń 2005 nie podoba mi się. oczy się wylewają, dolna warga za mocna, i broda wystaje strasznie po prawej. ale i tak jestem twoim fanem :)
dom_in Napisano 25 Styczeń 2005 Napisano 25 Styczeń 2005 ja sie na 2D nie znam za bardzo, ale to co widze mi sie podoba ;) Pozdro i pracuj dalej. Masz talencior
Amrun Napisano 26 Styczeń 2005 Autor Napisano 26 Styczeń 2005 dziekować... ;) tym razem bardziej..hmm... no inaczej w każdym bądź razie, nie całkiem udane swiatło... :/ pzdr...
dzudzu Napisano 26 Styczeń 2005 Napisano 26 Styczeń 2005 twarz ma fajną bryłę, ale brwi i włosy kaszanisz; do pierwszej facjaty mam te same zarzuty (no .. moze z wyjątkiem włosów :]); ogólnie jedank spoko gęby.
Drakula Napisano 26 Styczeń 2005 Napisano 26 Styczeń 2005 Amrun, nie masz czasem jakichs tutoriali zwiazanych z rysowaniem twarzy ? Zaczalem tworzyc pewien portrecik, na ktorym bardzo mi zalezy i chcialbym, zeby wsio bylo w nim jak najbardziej dopieszczone :)
SAIRAM Napisano 26 Styczeń 2005 Napisano 26 Styczeń 2005 Bardzo fajne twarzyczki, chyba je juz dzies widzialem........(no tak przeciez ten drugi pan to nasz facet od matmy:) Oby tak dalej,(teraz zrob panią od polaka:))
Ania Napisano 26 Styczeń 2005 Napisano 26 Styczeń 2005 usta zbyt kobieco wygladaja, szczegolnie w pierwszej twarzy jest troche pedalowato, no i wlosow chyba nie lubisz robic? ale oprocz tego bardzo ladne prace, czekam na wiecej.
Amrun Napisano 26 Styczeń 2005 Autor Napisano 26 Styczeń 2005 ... włosów nie dlaczego? poprostu tu chodziło bardziej o bryłę twarzy niz szczegoły takie jak włosy ;)... no ale juz koniec, nie bedę zameczał wprawkami, pracka powstała, myslę że osiągnąłem co chciałem i w chwili obecnej wyżej wa... nie podskoczę ;) refków nie było, prócz tego co tutaj... niom taaadaaa: Goblin też człowiek... pzdr...
Cpt.Obvious Napisano 26 Styczeń 2005 Napisano 26 Styczeń 2005 goblin spoko, poprzednia twarzyczka gorsza. narazie ostatnie twoje pracki kraza wokol tego samego tematu, wszystkie twarze sa do siebie bardzo podobne. bardzo podobaly mi sie natomias twoje wczesniejsze speedy (z zolnierzami)
misiekhc Napisano 27 Styczeń 2005 Napisano 27 Styczeń 2005 goblin jakby byl kopia poprzedniej twarzy, ten dziwny rozstaw oczu, a i dziwne dla mnie sie miejsce pomiedzy okiem a uchem (jego prawym), ale wykoannie bardzo ladne
Amrun Napisano 27 Styczeń 2005 Autor Napisano 27 Styczeń 2005 dzudzu: dzieki... Tiger1313 : "narazie ostatnie twoje pracki kraza wokol tego samego tematu"... hmmm no po to ten wątek był ;)... ale spoko już gotowe, w sumie jestem zadowolony, narazie gębami nie będę męczył... ;> misiekhc: "goblin jakby byl kopia poprzedniej twarzy"... eeee...no jasne że tak, najpierw mial byc elf czy cuś takiego z dziwną miną ale jak widać wybrałem sobie za trudne światło od dołu i pozostał na etapie speedu, a tu "przemodelowałem" trochę tą twarz i jest; co do szczegółów anatomicznych... hmmm to jest goblin ;] pzdr...
smart Napisano 27 Styczeń 2005 Napisano 27 Styczeń 2005 Goblin najlepszy,świetne kolorkii jego lewe oko mi sie podoba;)
Vorek Napisano 27 Styczeń 2005 Napisano 27 Styczeń 2005 goblin super, podoba mi się kreska i światło, mordka z charakterem :)
Kris_R Napisano 28 Styczeń 2005 Napisano 28 Styczeń 2005 Dopiero ten ostatni ma przemyślane światło... i nawet mi się podoba. Ale zachęcam do jescze odważniejszego podejścia do tematu światła... i do deformacji.. jeśli chcesz trochę pójść w karykaturkę i powyginać im rysy to zrób to odważnie... niech te gęby będą naprawdę krzywe i dobrze oświetlone... trzymam kciuki! :D
Rekomendowane odpowiedzi