Arseny Gutov Napisano 25 Styczeń 2005 Share Napisano 25 Styczeń 2005 Modeled in 3DsMAX. rendered with brazil rs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edi Napisano 25 Styczeń 2005 Share Napisano 25 Styczeń 2005 Świetny render. Jestem pod wrażeniem. Chyba nie mam się czego przyczepić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duck Napisano 26 Styczeń 2005 Share Napisano 26 Styczeń 2005 daje rade :) jak dla mnie troszkę za duży dof. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 26 Styczeń 2005 Share Napisano 26 Styczeń 2005 Great work!!;] It's so realistic! Very nice!;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 26 Styczeń 2005 Share Napisano 26 Styczeń 2005 Great and super-realistic as always:) Nice to see you again:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki Luki Napisano 26 Styczeń 2005 Share Napisano 26 Styczeń 2005 nice model, but too much DOF/blur. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vellkan Napisano 26 Styczeń 2005 Share Napisano 26 Styczeń 2005 Super, bardzo fajne ujęcie.. Jednak ja bym trochę wyostrzył pole gdzie jest tarcza zegarka, żeny napisay były widoczne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sartr Napisano 26 Styczeń 2005 Share Napisano 26 Styczeń 2005 almost perfect! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prabab Napisano 26 Styczeń 2005 Share Napisano 26 Styczeń 2005 it looks very realistic. model&render is almost perfect. from me u have got 9,5/10 (because it isn't so hard to make clock ;)). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 27 Styczeń 2005 Share Napisano 27 Styczeń 2005 i love those specular blooms, nice render too :) could you tell us something about materials ? I`d take a bet that most of us would like to know the secret of nice looking metal parts. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajrusx Napisano 27 Styczeń 2005 Share Napisano 27 Styczeń 2005 a takie se Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zden Napisano 27 Styczeń 2005 Share Napisano 27 Styczeń 2005 Bardzo mi się podoba. Są prace które można w nieskończoność poprawiać, zmieniać i to jest taka właśnie praca. Mi się podoba tak jak jest. Oby tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radus_Keles Napisano 27 Styczeń 2005 Share Napisano 27 Styczeń 2005 Świetna praca pokaż jej siake to będzie cool!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radus_Keles Napisano 27 Styczeń 2005 Share Napisano 27 Styczeń 2005 pokaż siatke nie siake... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 27 Styczeń 2005 Share Napisano 27 Styczeń 2005 Very nice depth of field and glow, I like your work :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 27 Styczeń 2005 Share Napisano 27 Styczeń 2005 Hmm whole thing looks where nice and realistic but this depth thing, in my opinion in some cases is just a efect to covere the modeling errors which probobe you dont have so is just not working for me, but undoubtle you have some skills. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 27 Styczeń 2005 Share Napisano 27 Styczeń 2005 Na ja, ganz schön. Gefällt mir. Aber der Hintergrund ist bisschen zu dunkel und mit dof hast du übertrieben (das Bild ist zu verschwommen). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 27 Styczeń 2005 Share Napisano 27 Styczeń 2005 no toroche to rozmycie(albo jakos tak) za duzo przestrzeni rozmywa bo takto to do nieczego sie nie doczepie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 27 Styczeń 2005 Share Napisano 27 Styczeń 2005 excelent rendering, there's a lot of many good things... can you tell us something about getting excelent and realistic render's like your ? I think the blur is making work not this what I want to see,but imo it's very great work ;) can show wire and render without blurr ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 27 Styczeń 2005 Share Napisano 27 Styczeń 2005 nom bardzo realistyczny pozdr giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 27 Styczeń 2005 Share Napisano 27 Styczeń 2005 its perfect 4me ...except DOF... greets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 27 Styczeń 2005 Share Napisano 27 Styczeń 2005 as always it is very realistic work! could you do for us some "making of"?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isso Napisano 27 Styczeń 2005 Share Napisano 27 Styczeń 2005 oh :D nice work! - i can`t speak englisch :P :P :P but is realy good work! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 27 Styczeń 2005 Share Napisano 27 Styczeń 2005 mi sie podoba, DOF mi nie przeszkadza, wrecz przeciwnie. Pozdrawiam Pionier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blopy Napisano 27 Styczeń 2005 Share Napisano 27 Styczeń 2005 poor one. it's a question of taste though i don't like it at all. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sartr Napisano 28 Styczeń 2005 Share Napisano 28 Styczeń 2005 Heyyyyy, Arseny - daj że co o shaderach albo jaki making off - az tak to to dobre nie jest zebysmy sie zamkneli z wrazenia!!:))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dobosz Napisano 28 Styczeń 2005 Share Napisano 28 Styczeń 2005 super pracka naprawde swietna robota:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferdkowaty Napisano 28 Styczeń 2005 Share Napisano 28 Styczeń 2005 No no fajna ta pracka bardzo rzeczywista.Podoba mi sie ale jednak blur troszeczke za duzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość HUSKY Napisano 29 Styczeń 2005 Share Napisano 29 Styczeń 2005 hm very good work and excelent render brasil? are you sure? ;) show grids please. and tell me how you made shader and this very realstick metal. wow I like it. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wooka Napisano 29 Styczeń 2005 Share Napisano 29 Styczeń 2005 NIe wiem czy pisac po polsu czy po jakiemu bo widze tu rozbierznosc ale napisze po angielsku, bedzie bardziej uniwersalnie.. So... There is only one word I can say about your work... Excellent!!! It's a really good work. It's also a fact that the DOF is a little bit to high, but I think that gives a more realistic look to your work., becouse there is no perfect photography.. Gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 30 Styczeń 2005 Share Napisano 30 Styczeń 2005 No ja też napiszę uniwersalnie bo i tak nie odpowie: nom - bardzo ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 1 Luty 2005 Share Napisano 1 Luty 2005 Jak ladnie zrbione zdjcie. Za realizm daje chyba szuche z plusem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faun Napisano 2 Luty 2005 Share Napisano 2 Luty 2005 Nie wiem czemu, ale śmieszą mnie te Wasze: "nice work, great work";) Pozdr. Faun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gheed Napisano 2 Luty 2005 Share Napisano 2 Luty 2005 Ja też nie wiem dlaczego Ciebie śmieszą. Praca w 100% zasługuje na takie komentarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 2 Luty 2005 Share Napisano 2 Luty 2005 dobre, ale to wszystko :(. Good, but that's all :( . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość HUSKY Napisano 3 Luty 2005 Share Napisano 3 Luty 2005 jak cie cos smieszy to zostaw to dla siebie!!!!!!!!!!!!!!! ja bardzo bym chciał zobaczyc wiecej pracek tego pana jak ktos ma linka do jego stronki to mile widziane. poszukam jeszcze go na cg moze bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gheed Napisano 3 Luty 2005 Share Napisano 3 Luty 2005 Nie rozumiem.... http://sjp.pwn.pl/slowo.php?co= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi