Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zaczęło się daaawno temu. Właśnie nadeszła pora na przedstawienie wersji końcowej.

Na razie nie mogę się dostać na mój server więc musicie poczekać na lepszą jakość.

Pozdrawiam Bacry

• Odpowiedzi 18
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Wspaniala praca, wszystko wyglada znakomicie, tylko to niebo to po prawej to troche za niebjeskie, na mysli mam ze ten image to ma przypominac wieczor albo noc.

Pozatym to pieknie...

Czy mozesz dac znac co uzyles na ten DYM no i ten WYBUCH??

Narazie.

Napisano

Ach to światło, czyli lepiej wyglądało z mniejszym natężeniem światła kierunkowego a większym otaczającym. Chyba masz rację. Może jak znajdę jeszcze czas przeliczę na nowo :(

Napisano
Z całym szacunkiem dla włożonego ogromu pracy ALE spójż o ile bardziej realistyczne / naturalne oświetlenie jest w jednym z poprzednich Twoich widoków:

http://www.max3d.pl/forum/attachment.php?attachmentid=7187

Wersja finalna zupełnie mnie nie przekonuje - zdrowo przekombinowałeś, najbardziej z kontrastem i cukierkową barwą - moim zdaniem:\

Pozdrawiam

Zgadzam sie, ale... gleba na 1 planie Ci fajnie wyszla:)

Napisano

Niby jest dobrze, ale moje odczucia można opisać jednym słowem - "niedosyt" ;) Ta scena ma duzy potencjał, który wg mnie wykorzystałeś tylko częsciowo.

Napisano

OOO teraz dopiero zauważyłem. :))

No pięknie Bacry - cieszę się że ten projekt nie zginął i dotrwałeś do końca. Za sam ogrom włożonej pracy masz ode mnie 5 stars :) Jednak tak jak Mareg zauważył - oświetlenie mogło by być lepsze :)

pozdro

Napisano

Pierwszy plan zdecydowanie niedoswietlony. Gubia sie wszystkie szczegoly. Uwage przykuwaja nieistotne elementy, ktore sa jasniejsze od wazniejszego obiektu. Dzieje sie np. tak z pojazdem i dymem, oraz z niebem i budynkiem. Z cieniow w scenie wynika, ze slonce znajduje sie po lewej stronie, a tam niebo jest ciemniejsze. To chyba nie jest tak jak powinno byc ;-) Przy swiatlach przy wjezdzie sciana wyglada dziwnie - mozliwe ze to zamierzony efekt cieplego powietrza. Troche to nieczytelne.

Swietnie wyglada wybuch - efektowny i dynamiczny. Z tego co pamietam pojazd tez prezentowal sie b. dobrze, tyle ze tego tutaj nie widac.

Ekspozycja i jeszcze raz ekspozycja. Nie zostawiaj tego tak, zachecam do podrasowania tego obrazka :-)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności