Futro Napisano 8 Luty 2005 Share Napisano 8 Luty 2005 Czesc. To pierwsza pracka jaka zamieszczam na tej stronie. Mam nadzieje, ze wam sie spodoba. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 9 Luty 2005 Share Napisano 9 Luty 2005 Fajne, fajny design robota ale nie widze kwiatka, ogolnie fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 9 Luty 2005 Share Napisano 9 Luty 2005 nie widzisz kwiatka ? to przyjrzyj się uważnie :) Bardzo mi się podoba, świetny pomysł. Witamy na forum :) Jeżeli miałbym jakieś uwagi to może do oświetlenia, jest dość niespójne i płaskie, pierwszy plan można by bardziej wyodrębnić. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 9 Luty 2005 Share Napisano 9 Luty 2005 przyjzyj sie uwaznie jak radzi vorek:D super bardzo fajny pomysl wiecej takich pomyslow na naszym forum:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 9 Luty 2005 Share Napisano 9 Luty 2005 Świtny pomysł, fajy modelling, ale tak jak już było napisane coś ze światłem jest nie tak. Jakoś spłaszcza wszystko zamiast podkreslić kształty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 9 Luty 2005 Share Napisano 9 Luty 2005 mi sie tyz podobuje, aczkolwiek troche za nahalnie tam namaziałes w pozstprod... i troche przykadruj z lewej bo sie nie trzyma.. gratuluje świetnej "pierwszej pracki na forum" (miła odmiana w tej dziedzinie prac..;) i oczywiście witam na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 9 Luty 2005 Share Napisano 9 Luty 2005 ładne, chociaż troszkę płaskie oświetlenie. modelling niespomplikowany ale w tej scenie nie potrzeba lepszego raczej efekt uzyskałeś dzięi post-produkcji. Ale to ponoć nie grzech ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 9 Luty 2005 Share Napisano 9 Luty 2005 ciekawy pomysl, chociaz mi by to sie lepiej widzialo z bardziej dyskretnym tlem. ale i tak dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 9 Luty 2005 Share Napisano 9 Luty 2005 bardzo mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sartr Napisano 9 Luty 2005 Share Napisano 9 Luty 2005 zawodowe....szczególnie płaskie oświetlenie mi sie podoba:P przyczepił bym sie do wazonu i miednicy...jakies takie niefajne.....no i coś cień miednicy i postumentu jakies to niespójne....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 10 Luty 2005 Share Napisano 10 Luty 2005 Jakoś nie potrafię się do końca przekonać do tej pracy. Pomysł - owszem TAK, wykonanie - tak sobie. Kolory i nastrój wydaje się być wyraźnie zmatowiony - może to i dobrze, choć trochę "życia" by się przydało. Np. materiał tytułowego "kwiatka" jest tak neutralny, że niemal zlewa się z tłem. Poza tym ta arkadka z tyłu mogła by stanowić swego rodzaju obramowanie całej sylwetki - łącznie z głową. Wówczas lepiej by się wyeksponował. W moim opdczuciu - ogólnie pozytywnie, ale brakuje jeszcze tego ostatniego szlifu - może tak to podsumuję:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 10 Luty 2005 Share Napisano 10 Luty 2005 Jakoś nie potrafię się do końca przekonać do tej pracy. Pomysł - owszem TAK, wykonanie - tak sobie. Kolory i nastrój wydaje się być wyraźnie zmatowiony - może to i dobrze, choć trochę "życia" by się przydało. Np. materiał tytułowego "kwiatka" jest tak neutralny, że niemal zlewa się z tłem. Poza tym ta arkadka z tyłu mogła by stanowić swego rodzaju obramowanie całej sylwetki - łącznie z głową. Wówczas lepiej by się wyeksponował. W moim opdczuciu - ogólnie pozytywnie, ale brakuje jeszcze tego ostatniego szlifu - może tak to podsumuję:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Futro Napisano 13 Luty 2005 Autor Share Napisano 13 Luty 2005 Dzieki za wszystkie komentarze, ciesze sie, ze ogolna opinia jest pozytywna:) rzeczywiscie oswietlenie jest plaskie i niespojne, to wynik dzialan w photoshopie.Chcialem uzyskac efekt posredni miedzy 3d a 2d..mozliwe, ze niedokonca mi sie ta sztuka udala;D co do kadru, to za nic w swiecie nie miala byc renesansowa kompozycja! powinienem byl odrazu napisac jakie bylo zamierzenie, w kazdej kolejnej pracy bede to robil. pozdrawiam;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 13 Luty 2005 Share Napisano 13 Luty 2005 eee tam, tak gadacie oświetlenie właśnie jest jak najbardziej ok, przypomina mi stare muzea ze starymi obrazami, podkreśla ono (światło) charakter pracy PS.Narazie se tylko patrze bo prubuje dopiero zamieścić moją pracke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość raminez Napisano 24 Luty 2005 Share Napisano 24 Luty 2005 rewelacja..pomysl naprawde siwetny ...tak myslalem jak go nazwac ..WIEM ..elektrofuturonatura...wiem ze jestem nienormalny ..ale musialem to powiedziec ..takie na mnie odczucie wywarlo...naprawde orginalna pracka...no moze ta pusta miske albo zlikwidowal bym albo umiescil bym tam pare drutow ..na znak uschnietej roslinki(elekto)...pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 25 Luty 2005 Share Napisano 25 Luty 2005 bardzo mi się podoba .......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 25 Luty 2005 Share Napisano 25 Luty 2005 fajnie sobie wymysliles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek.skibinski Napisano 1 Marzec 2005 Share Napisano 1 Marzec 2005 Model, oświetlenie, pomysł = DOBRY ARTYSTA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 1 Marzec 2005 Share Napisano 1 Marzec 2005 Cytat: Originally Posted by SCORPI bardzo mi się podoba .......... ?? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 1 Marzec 2005 Share Napisano 1 Marzec 2005 Bardzo miła odmiana :), podoba się ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi