Baton Napisano 24 Luty 2005 Share Napisano 24 Luty 2005 Tak sobie zaczolem modelowac lokomotywe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Van dArc Napisano 24 Luty 2005 Share Napisano 24 Luty 2005 narazie mi to nie przypomina lokomotywy, ale model ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczupal Napisano 24 Luty 2005 Share Napisano 24 Luty 2005 mi to bombe przypomina nie wiem dlaczego :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SimeN Napisano 24 Luty 2005 Share Napisano 24 Luty 2005 ...albo lufe od jakiegos dziala ;] ach szalona tworczosc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moon73 Napisano 24 Luty 2005 Share Napisano 24 Luty 2005 Witam, lokomotywy parowe to wdzięczny temat. Sądząc po proporcjach kotła nie będzie zbyt duża, ale trudno ocenić dokładniej przy takiej perspektywie, jaki to będzie typ ? Jestem ciekaw jak szczegółowo zamierzasz ją wykonać. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 25 Luty 2005 Autor Share Napisano 25 Luty 2005 Moze sie wydawac za duzy ten kociol gdyz plane jest za wysoko. Co do samego obiektu to nie wzoruje sie na konkretnym modelu, bedzie to raczej zlepek roznych zdjec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeg Napisano 25 Luty 2005 Share Napisano 25 Luty 2005 no,no może bedziemy sie uzupełniać:)walczę w podobnym temacie.lokomotywka to nie taka łatwa sprawa.naprawdę życze ci powodzenia i wytrwałości.Będę uwaznie cię śledził.:)Jakby co to wal na GG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 25 Luty 2005 Autor Share Napisano 25 Luty 2005 Taki maly postep... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumpy Napisano 25 Luty 2005 Share Napisano 25 Luty 2005 Nie jest źle. Teraz bardziej przypomina lokomotywę. Powodzenia życzę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 26 Luty 2005 Share Napisano 26 Luty 2005 rażą ostre krawędzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeg Napisano 26 Luty 2005 Share Napisano 26 Luty 2005 zacznij robic podstawowe elementy,detale zostaw sobie na koniec (zwłaszcza srubki i nity). będzie ich tyle że ,z wielu bedziesz rezygnował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 26 Luty 2005 Autor Share Napisano 26 Luty 2005 Badyl, aka Drakul :) -> raza poniewaz jeszcze nie chamferowalem zadnych krawedzi. Tomeg -> w sumie to racja, na razie te nity sa tak prowizorycznie i tak bede musial je zmienic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 26 Luty 2005 Share Napisano 26 Luty 2005 a to się nie czepiam więc :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 26 Luty 2005 Autor Share Napisano 26 Luty 2005 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 27 Luty 2005 Share Napisano 27 Luty 2005 hehe nie wiem czemu ale podoba mi sie ten bojler na dole- mala rzecz a cieszy. Zgadzam sie z Badylem i mam nadzieje ze poprawisz te krawedzi:d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 27 Luty 2005 Share Napisano 27 Luty 2005 >? po co po wukonaniu kilku kwadratow od razu wrzucasz to na forum >?, nie lepiej zrobic calosc i wtedy ?> nie kapuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumpy Napisano 27 Luty 2005 Share Napisano 27 Luty 2005 Kurt -> to jest WiP. Nie chodzi o to aby pokazać od razu skończoną pracę. Lokomotywa to niełatwy obiekt, dlatego prace nie mogą się wydłużać. Ja jestem zwolennikiem częstych update'ów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prabab Napisano 27 Luty 2005 Share Napisano 27 Luty 2005 Teraz nei wygląda jak rękojeść lightsabera przynajmniej :D... Model typu "tekstury zaważą nad tym, czy będzie ładnie czy nie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 27 Luty 2005 Share Napisano 27 Luty 2005 ambitny temat, dużo detali :) Pamiętaj tylko że w rzeczywistości krawędzie nie są ostre jak brzytwa Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 27 Luty 2005 Autor Share Napisano 27 Luty 2005 Prabab -> o ile dotrwam do textur :) Vorek -> pamietam o tym, ale na razie nie bawic w zmiekczanie gdyz latwiej mi sie tak modeluje i poly count mniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeg Napisano 28 Luty 2005 Share Napisano 28 Luty 2005 co to za gadanie "o ile dotrwam" ma byc zrobiona i już.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 28 Luty 2005 Autor Share Napisano 28 Luty 2005 Update. Jeszcze sporo pracy przy kolach :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczupal Napisano 28 Luty 2005 Share Napisano 28 Luty 2005 zeby to tylko przy kolach :P spoko pracka na ogol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 1 Marzec 2005 Autor Share Napisano 1 Marzec 2005 Maly postep :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Marzec 2005 Share Napisano 1 Marzec 2005 ladne, bardzo ladne mi sie bardzo podoba czekam na wiecej i wiecej i wiecej DETALI:) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuback Napisano 1 Marzec 2005 Share Napisano 1 Marzec 2005 coś czuje ,że ktoś nie dotrwa do końca albo mu sie komp zawiesi .... nieżle jest , ale nie zatrzymuj sie i skończ to , potraktuj to w pewnym rodzaju jak test pozdrawiam/ kuback Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 1 Marzec 2005 Share Napisano 1 Marzec 2005 No, no prezentuje się coraz ładniej :D Powodzenia w dalszej pracy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 1 Marzec 2005 Share Napisano 1 Marzec 2005 nonono, coraz bardziej przypominano to lokomotywe, moim zadniem wiecej powinno byc hydrauliki. Lubie pracki ze szczegolami, powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 4 Marzec 2005 Autor Share Napisano 4 Marzec 2005 Update, teraz widze ze jeszcze sporo do poprawy :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoSMakeR Napisano 4 Marzec 2005 Share Napisano 4 Marzec 2005 no sporo ale wazne ze ciagle idziesz do przodu podobaja mi sie niektore elementy oby na koncu cala lokomotywka byla ladna :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jens Napisano 4 Marzec 2005 Share Napisano 4 Marzec 2005 widze ze calosc bedzie dopieszczona na ostatni guzik :) a propo guzika... byla taka bajka "kupa guzik" i tam taka wlasnie lokomotywa jezdzili :P pokaz fotke z ktorej robisz tego loka... jest to jakis konkretny model czy tylko spontan? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 4 Marzec 2005 Autor Share Napisano 4 Marzec 2005 Spontan, opieram sie na masie znalezionych fotek w sieci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 4 Marzec 2005 Share Napisano 4 Marzec 2005 coraz przyjemniejsze wrazenie sprawia oby tak dalej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuback Napisano 5 Marzec 2005 Share Napisano 5 Marzec 2005 Dobrze dobrze , oby tak dalej ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 18 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2005 Taki malutki update, ktorym wracam do modelowania mojej lokomotywy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz2244 Napisano 18 Lipiec 2005 Share Napisano 18 Lipiec 2005 Witaj witaj juz balem sie ze zapomniales o skonczeniu tak pieknego modelu jaki zaprezentowales nam kilka miesiecy temu :P. czekam na kolejny update... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 12 Listopad 2005 Share Napisano 12 Listopad 2005 Ładne. Widzę, że się postarałeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 12 Listopad 2005 Share Napisano 12 Listopad 2005 bardzo ladnie ci to wychodzi czekam na dalsze update-y :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makbol Napisano 12 Listopad 2005 Share Napisano 12 Listopad 2005 no no super ale ciekawe jak pojdzie Ci z teskturkami :). Bedzie jakies doatkowe otoczenie do tej lokomotywy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 12 Listopad 2005 Share Napisano 12 Listopad 2005 przez te 4 miechy od ostatniego update'u projekt albo upadl albo zostal skonczony... chyba ze to projekt kilkuletni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi