grynio Napisano 27 Luty 2005 Share Napisano 27 Luty 2005 -inspracja "trio z bellevile" -model ..kilka wieczorow.... -texturka kilka podwieczorkow.... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 27 Luty 2005 Share Napisano 27 Luty 2005 Hej Grynio:) Fajniutki domek, bardzo chetnie bym go zobaczyl w pelnej kompozycji podobnych budowli w wieczorowym klimacie:) Moze sie skusisz dorobic reszte?:) Pozdrowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 27 Luty 2005 Share Napisano 27 Luty 2005 Czy ja jeszcze mogę poprosić o texturesheet? Domek milusi, aż przyjemnie spojrzeć, wygląda imho lepiej niż domki np z Spellforce, dołączam się do posta Traitora o więcej domków ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 27 Luty 2005 Share Napisano 27 Luty 2005 mnie tez sie podoba, fajny klimacik :) tak kolorowo jak w pierwszych settlersach :), texturka pierwsza klasa! do czego przyczepic bym sie mogl to do dachowek na geometrii ze neipotrzebne, ale nie ebde sie czepial :) oups :) bardzo fajny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 27 Luty 2005 Share Napisano 27 Luty 2005 dawaj całe miasto, super domeczek, z klimatem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grynio Napisano 27 Luty 2005 Autor Share Napisano 27 Luty 2005 jak bedzie czas , beda nastepne domki , dzieki za dobre slowa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w!e8 Napisano 28 Luty 2005 Share Napisano 28 Luty 2005 domek milusi, texturka fajna(zwłasza podobają mi sie kolory) Pozdro w!e8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 28 Luty 2005 Share Napisano 28 Luty 2005 wyglada swietnie, gratulacje. tez sie musze zabrac za lowpoly. robiles to do jakiejs konkretnej gry, czy dla treningu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 28 Luty 2005 Share Napisano 28 Luty 2005 Musze przyznac ze i mnie sie podoba, szczegolnie dobor koloruf jak i nie liniowosc geometrii. Jedyna rzecz ktora mi nie odpowiada to proporcje na texturze(wielkosc cegly w miejscu gdzie odlamal sie tynk do np, okiennic) sadze ze powinienes zwrocic wieksza uwage na takie rzeczy, a napewno bedzie lepiej. Textura, nawet jak na 512 jest to dosc bardzo rozmyte. Sadze ze blad polega na tym ze wykorzystujesz rozne fragmenty textury do "tych samych elementuf". Nie rozumiesz , oki juz tlumacze. Na dach wystarczylby jeden fragment dachu, ale za to wiekszy i ... bach odrazu lepsza jakosc. Pozdrufka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 1 Marzec 2005 Share Napisano 1 Marzec 2005 piekna sprawa !!! jak dlamnie bomba wykonanie texturka gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
y2d Napisano 1 Marzec 2005 Share Napisano 1 Marzec 2005 dobre! az sam moze sobie zrobie jakis domek. dobry klimat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 2 Marzec 2005 Share Napisano 2 Marzec 2005 Bardzo fajny sam bym chętnie w coś z takim domkiem pograł. Texturka świetna tylko okiennice mi nie pasza ale jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 3 Marzec 2005 Share Napisano 3 Marzec 2005 , stary bardzo ladnie, wsytko gites, ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 3 Marzec 2005 Share Napisano 3 Marzec 2005 bardzo ladnie sie perentuje i super klimacik tego domku taki kreskowkowy pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fira Napisano 8 Marzec 2005 Share Napisano 8 Marzec 2005 Podoba mi się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaggeM Napisano 20 Marzec 2005 Share Napisano 20 Marzec 2005 Fajny domek jednak zwroc uwage na laczenie fagmentow textur bo widac laczenia np. nad najnizszym oknem i pod dachem...cale miasto wygladalo by ciekawie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort Napisano 31 Marzec 2005 Share Napisano 31 Marzec 2005 respect!! model troszkę kojarzy mi się z warcraftem III. piękna robota :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi