Napisano 27 Luty 200520 l -inspracja "trio z bellevile" -model ..kilka wieczorow.... -texturka kilka podwieczorkow.... pozdrawiam
Napisano 27 Luty 200520 l Hej Grynio:) Fajniutki domek, bardzo chetnie bym go zobaczyl w pelnej kompozycji podobnych budowli w wieczorowym klimacie:) Moze sie skusisz dorobic reszte?:) Pozdrowka
Napisano 27 Luty 200520 l Czy ja jeszcze mogę poprosić o texturesheet? Domek milusi, aż przyjemnie spojrzeć, wygląda imho lepiej niż domki np z Spellforce, dołączam się do posta Traitora o więcej domków ;)
Napisano 27 Luty 200520 l mnie tez sie podoba, fajny klimacik :) tak kolorowo jak w pierwszych settlersach :), texturka pierwsza klasa! do czego przyczepic bym sie mogl to do dachowek na geometrii ze neipotrzebne, ale nie ebde sie czepial :) oups :) bardzo fajny!
Napisano 28 Luty 200520 l wyglada swietnie, gratulacje. tez sie musze zabrac za lowpoly. robiles to do jakiejs konkretnej gry, czy dla treningu?
Napisano 28 Luty 200520 l Musze przyznac ze i mnie sie podoba, szczegolnie dobor koloruf jak i nie liniowosc geometrii. Jedyna rzecz ktora mi nie odpowiada to proporcje na texturze(wielkosc cegly w miejscu gdzie odlamal sie tynk do np, okiennic) sadze ze powinienes zwrocic wieksza uwage na takie rzeczy, a napewno bedzie lepiej. Textura, nawet jak na 512 jest to dosc bardzo rozmyte. Sadze ze blad polega na tym ze wykorzystujesz rozne fragmenty textury do "tych samych elementuf". Nie rozumiesz , oki juz tlumacze. Na dach wystarczylby jeden fragment dachu, ale za to wiekszy i ... bach odrazu lepsza jakosc. Pozdrufka
Napisano 2 Marzec 200520 l Bardzo fajny sam bym chętnie w coś z takim domkiem pograł. Texturka świetna tylko okiennice mi nie pasza ale jest ok
Napisano 3 Marzec 200520 l bardzo ladnie sie perentuje i super klimacik tego domku taki kreskowkowy pozdro
Napisano 20 Marzec 200519 l Fajny domek jednak zwroc uwage na laczenie fagmentow textur bo widac laczenia np. nad najnizszym oknem i pod dachem...cale miasto wygladalo by ciekawie ;)
Napisano 31 Marzec 200519 l respect!! model troszkę kojarzy mi się z warcraftem III. piękna robota :)