Krzysiek Napisano 5 Luty 2004 Napisano 5 Luty 2004 Pozwól nam nasycić oczy wiekszą liczbą ująć i pokaż gąsienice. Pozdrawiam
sikham Napisano 7 Luty 2004 Napisano 7 Luty 2004 mam nieodpartą ochote wziąść go w łape i zrobić wrum a nie wsiąść do niego :( napis coś ci sie lustrzany zrobił ;)
kozioo Napisano 7 Luty 2004 Napisano 7 Luty 2004 IMO gąsiennice nie pasuja do reszty jeśli chodzi o texture. Są strasznie zabłocone, wyglądają na zardzewiałe. A sam czołg jest \"w miare czysty\". Potrzeba na nim więcej błota. Duuuzooo więcej. Mógłbyś sie pokusić nawet o wymodelowanie jakiś \"stalaktytów\" błotnych. To chyba tyle ode mnie.
Archangel Napisano 7 Luty 2004 Napisano 7 Luty 2004 Dla mnie model nie wyglada jak zabawka ale rzeczywiscie gasienica i kola sprawiaja wrazenie zardzewialych co zreszta zauwazyl juz kozioo. Pozdrawiam
Batou Napisano 7 Luty 2004 Napisano 7 Luty 2004 Błoto jest ciemniejsze i ma brązowawy odcień. Teraz przypomina mi to glinę a nie błoto. Popraw to koniecznie. Reszta wygląda bardzo fajnie. [soczek]
Pionier Napisano 13 Luty 2004 Autor Napisano 13 Luty 2004 uchyle roba tajemnicy, bo wciaz poprawiam textury i pracuje nad \"wtopieniem\" w tło. (duzo nie widac ;) ale... ;) ) edit taki fragment bo tyle zdazylem wyrenderowac ;D
SansSerif Napisano 13 Luty 2004 Napisano 13 Luty 2004 bardzo ladnie. ale zrobisz cos aby kola nie byly powtarzalne.
Falcrum Napisano 13 Luty 2004 Napisano 13 Luty 2004 Kurcze przez chwilę myślałem, że to fotka !! Śuper...:P Pozdr
kozioo Napisano 14 Luty 2004 Napisano 14 Luty 2004 Nie ma śladów pod gąsiennicami:P I cały pojazd powinien być troszke \"wbity w glebe\". No i to chyba koniec błędów...
Gość _Kreska_ Napisano 14 Luty 2004 Napisano 14 Luty 2004 model wyglada xtra ale chyba powinien ciut wgniatać trawke na której stoi, nie pasuje do śladów naokoło niego.
Pionier Napisano 14 Luty 2004 Autor Napisano 14 Luty 2004 wgniote go w trawe, a co do sladow :D to on cofa a nie do przodu jedzie :D ;)
Falcrum Napisano 14 Luty 2004 Napisano 14 Luty 2004 A mi się to nie podoba...JEST TAK REALISTYCZNE, ŻE AŻ NIE WYGLĄDA NA MODEL 3D...:P Powaliłeś mnie Pionier... Pozdr
kozioo Napisano 14 Luty 2004 Napisano 14 Luty 2004 No teraz już lepiej. ;) Ale brak tych śladów jest zauważalny:/
Pionier Napisano 14 Luty 2004 Autor Napisano 14 Luty 2004 Kozioo :], z przodu czy z tylu ?? z tylu nie bedzie zadnych sladow na 100%.
kozioo Napisano 14 Luty 2004 Napisano 14 Luty 2004 No to jak się cofa, to obróć mu wieze do tyłu:] IMO bezie wtedy bardziej logicznie. Chyba:] I dorzuć jeszcze takie kępki trawy wypadające spod gąsiennic. I jeszcze ... hmmmm... nie wiem co jeszcze:D
Loozack Napisano 15 Luty 2004 Napisano 15 Luty 2004 Kozioo, ty się już chyba nie masz czego czepiać :] Pionier, jedyne co ja bym zmienił to zmniejszył ten cień z tyłu pod karoserią, bo jest dzień a tam jest ciemno jak w ... :D no i wygląda to trochę nienaturalnie :) [piwo]
snakeq Napisano 15 Luty 2004 Napisano 15 Luty 2004 A niech mnie, myślałem że to fotka zwykła :D. Poprostu pracka jakich mało.;)
wiggles Napisano 15 Luty 2004 Napisano 15 Luty 2004 :o:o:o:o Pionier ty mnie ostanio zadziwiasz :) najpierw FW teraz to :o
Archangel Napisano 15 Luty 2004 Napisano 15 Luty 2004 Pionier moje zdanie juz znasz wiec nie ma co sie rozpisywac: ZAJEBISTA pracka !!!! oby wiecj było takich na forum (czytaj oby moj czolg wygladal tak ladnie :D )
Master Kiełbaster Napisano 15 Luty 2004 Napisano 15 Luty 2004 Bardzo wypasne :). Nie podoba mi się za bardzo oświetlenie (sky light by sie przydał) i wstawienie czołgu w tło(strasznie pochrępany)
Falcrum Napisano 15 Luty 2004 Napisano 15 Luty 2004 Eee tam gadacie...ja już bym nie zmienial...pracka jest kozacka na maxa [lol2]... Co do ustawienia to jest dobrze...wygląda jakby stal na pozycji do oddania strzału !!... Ja ja lubię takie klimaty...:D Pozdr
kozioo Napisano 15 Luty 2004 Napisano 15 Luty 2004 No dobra. Może się czepiam:] Ale to tylko dlatego, że chce żeby Pionier miał na swoim kocie coś naprawde fajnego. PS: Pionier, nie chciałbyś jednak zrobić rendera z lufą wycelowaną prosto w kamerkę? Tak dla testu;)
Falcrum Napisano 15 Luty 2004 Napisano 15 Luty 2004 Dołączam sie do proźby Kozia...To by bylo coś ;) Przy okazji...Kozioo jesteś już 700-set postowcem :D
Pionier Napisano 15 Luty 2004 Autor Napisano 15 Luty 2004 Witam :] > No to jak się cofa, to obróć mu wieze do tyłu IMO bezie wtedy bardziej logicznie. dorzuć jeszcze takie kępki trawy wypadające spod gąsiennic.... po 1 jak sie cofa to nie jest napisane ze lufe musi miec skierowana do tylu. po 2 czolg cofna i stoi wiec nie ma latajacych kepow trawy .. Loozack, oki ale tylko troszke i to juz w galerii bedzie. Snakeq, wiggles i Archangel dzieki, fajnie ze sie podoba. Master Kiełbaster, jest sky light, bedzie jasniej tak jak wspomnialem wyzej. \"strasznie pochrępany\" nie bardzo rozumiem, napisz jasniej. Falcrum, > Co do ustawienia to jest dobrze...wygląda jakby stal na pozycji do oddania strzału Nooooo wlasnie tak ma byc !! Dzieki Falcrum ze ta sprawe wyjasnil wszystkim :] Kozioo :] :] render z przodu ....no moze moze. I glupie pytanie na koniec: Wyglada dosc realnie/przyzwoicie zeby dac do do galerii?? (juz z poprawkami) I test: amatorka / dosc realnie / fota - zaznacz poprawna odp :D Tymczasem thx za komeno !! :cool:
kozioo Napisano 15 Luty 2004 Napisano 15 Luty 2004 dość realnie/fota - ciężko wybrać:] ten żołnierz mi troszke nie pasuje na wieży. Ale IMO nadaje sie do galerii.
Loozack Napisano 15 Luty 2004 Napisano 15 Luty 2004 no co ty, Pionier... zrób od nowa :P;) [piwo] P.S. dawaj do galerii a nie się pytasz !! :>
Pionier Napisano 15 Luty 2004 Autor Napisano 15 Luty 2004 jak da rade to jutro a jak nie to za 2 dni :) Pisac jeszcze co sie nie podoba to jak sie uda poprawie, a nie w galeri bedziecie pisac :) Pozdro
Pionier Napisano 16 Luty 2004 Autor Napisano 16 Luty 2004 :) AA 1:1 bylo ustawione, dzis lub jutro zrobie z 2:3 i powinno pomoc.
Master Kiełbaster Napisano 16 Luty 2004 Napisano 16 Luty 2004 AAA :) Wyglądał jak by był w PS wstawiany w tło.
Pionier Napisano 16 Luty 2004 Autor Napisano 16 Luty 2004 zapraszam do dzialu GALERIA > http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=9209 Pzdro
Filip Napisano 21 Luty 2004 Napisano 21 Luty 2004 Chyba żartujecie.Najpierw go dopracuj scenę i to mocno ,a potem myśl o galeri.Przecierz temu modelowi daleko do doskonałości.Popraw światło ,tło, żołnierz jest nie do przyjęcia i stop go bardziej z otoczeniem.Poza tym model od strony technicznej jest naprawdę dobry-wygląda bardzo profesjonalnie.
Pionier Napisano 21 Luty 2004 Autor Napisano 21 Luty 2004 Originally posted by Filip żołnierz jest nie do przyjęcia i stop go bardziej z otoczeniem. [lol2][lol2][lol2][lol2] zolnierz to tlo wiec juz go bardziej nie wtopie. Pozatym prace uwazam za zakonczona.
Archangel Napisano 21 Luty 2004 Napisano 21 Luty 2004 oj Filip Filip nawet nie wiem co napisac takiej glupoty juz dawno nie czytalem....
snakeq Napisano 21 Luty 2004 Napisano 21 Luty 2004 Prosze o skasowanie tego posta, błąd przy wysyłaniu;)
Filip Napisano 22 Luty 2004 Napisano 22 Luty 2004 Głupoty to wy mu wypisujecie pisząc \"super moodel\",\"Pięknie zrobiony\" itd.Widać amatorszczyznę w tym czołgu co tu dużo gdać koledzy.Moim zdaniem powinienneś cos pokombinować DOF.
Pionier Napisano 22 Luty 2004 Autor Napisano 22 Luty 2004 Filip, przeczytaj swoje 2 odpowiedzi i sam wyciagnij wnioski. Przeczytaj je uwaznie, bardzo uwaznie. Przeczysz sam sobie czlowieku(?)...i jak mam z Toba powaznie gadac? :mad:
kozioo Napisano 22 Luty 2004 Napisano 22 Luty 2004 Filipku - powiedz dokładnie co wg ciebie jest amatorszczyzną. Bo ja jestem ciekaw.
Rekomendowane odpowiedzi