Napisano 7 Luty 200421 l mam nieodpartą ochote wziąść go w łape i zrobić wrum a nie wsiąść do niego :( napis coś ci sie lustrzany zrobił ;)
Napisano 7 Luty 200421 l IMO gąsiennice nie pasuja do reszty jeśli chodzi o texture. Są strasznie zabłocone, wyglądają na zardzewiałe. A sam czołg jest \"w miare czysty\". Potrzeba na nim więcej błota. Duuuzooo więcej. Mógłbyś sie pokusić nawet o wymodelowanie jakiś \"stalaktytów\" błotnych. To chyba tyle ode mnie.
Napisano 7 Luty 200421 l Dla mnie model nie wyglada jak zabawka ale rzeczywiscie gasienica i kola sprawiaja wrazenie zardzewialych co zreszta zauwazyl juz kozioo. Pozdrawiam
Napisano 7 Luty 200421 l Błoto jest ciemniejsze i ma brązowawy odcień. Teraz przypomina mi to glinę a nie błoto. Popraw to koniecznie. Reszta wygląda bardzo fajnie. [soczek]
Napisano 13 Luty 200421 l Autor uchyle roba tajemnicy, bo wciaz poprawiam textury i pracuje nad \"wtopieniem\" w tło. (duzo nie widac ;) ale... ;) ) edit taki fragment bo tyle zdazylem wyrenderowac ;D
Napisano 14 Luty 200421 l Nie ma śladów pod gąsiennicami:P I cały pojazd powinien być troszke \"wbity w glebe\". No i to chyba koniec błędów...
Napisano 14 Luty 200421 l model wyglada xtra ale chyba powinien ciut wgniatać trawke na której stoi, nie pasuje do śladów naokoło niego.
Napisano 14 Luty 200421 l Autor wgniote go w trawe, a co do sladow :D to on cofa a nie do przodu jedzie :D ;)
Napisano 14 Luty 200421 l A mi się to nie podoba...JEST TAK REALISTYCZNE, ŻE AŻ NIE WYGLĄDA NA MODEL 3D...:P Powaliłeś mnie Pionier... Pozdr
Napisano 14 Luty 200421 l Autor Kozioo :], z przodu czy z tylu ?? z tylu nie bedzie zadnych sladow na 100%.
Napisano 14 Luty 200421 l No to jak się cofa, to obróć mu wieze do tyłu:] IMO bezie wtedy bardziej logicznie. Chyba:] I dorzuć jeszcze takie kępki trawy wypadające spod gąsiennic. I jeszcze ... hmmmm... nie wiem co jeszcze:D
Napisano 15 Luty 200421 l Kozioo, ty się już chyba nie masz czego czepiać :] Pionier, jedyne co ja bym zmienił to zmniejszył ten cień z tyłu pod karoserią, bo jest dzień a tam jest ciemno jak w ... :D no i wygląda to trochę nienaturalnie :) [piwo]
Napisano 15 Luty 200421 l A niech mnie, myślałem że to fotka zwykła :D. Poprostu pracka jakich mało.;)
Napisano 15 Luty 200421 l Pionier moje zdanie juz znasz wiec nie ma co sie rozpisywac: ZAJEBISTA pracka !!!! oby wiecj było takich na forum (czytaj oby moj czolg wygladal tak ladnie :D )
Napisano 15 Luty 200421 l Bardzo wypasne :). Nie podoba mi się za bardzo oświetlenie (sky light by sie przydał) i wstawienie czołgu w tło(strasznie pochrępany)
Napisano 15 Luty 200421 l Eee tam gadacie...ja już bym nie zmienial...pracka jest kozacka na maxa [lol2]... Co do ustawienia to jest dobrze...wygląda jakby stal na pozycji do oddania strzału !!... Ja ja lubię takie klimaty...:D Pozdr
Napisano 15 Luty 200421 l No dobra. Może się czepiam:] Ale to tylko dlatego, że chce żeby Pionier miał na swoim kocie coś naprawde fajnego. PS: Pionier, nie chciałbyś jednak zrobić rendera z lufą wycelowaną prosto w kamerkę? Tak dla testu;)
Napisano 15 Luty 200421 l Dołączam sie do proźby Kozia...To by bylo coś ;) Przy okazji...Kozioo jesteś już 700-set postowcem :D
Napisano 15 Luty 200421 l Autor Witam :] > No to jak się cofa, to obróć mu wieze do tyłu IMO bezie wtedy bardziej logicznie. dorzuć jeszcze takie kępki trawy wypadające spod gąsiennic.... po 1 jak sie cofa to nie jest napisane ze lufe musi miec skierowana do tylu. po 2 czolg cofna i stoi wiec nie ma latajacych kepow trawy .. Loozack, oki ale tylko troszke i to juz w galerii bedzie. Snakeq, wiggles i Archangel dzieki, fajnie ze sie podoba. Master Kiełbaster, jest sky light, bedzie jasniej tak jak wspomnialem wyzej. \"strasznie pochrępany\" nie bardzo rozumiem, napisz jasniej. Falcrum, > Co do ustawienia to jest dobrze...wygląda jakby stal na pozycji do oddania strzału Nooooo wlasnie tak ma byc !! Dzieki Falcrum ze ta sprawe wyjasnil wszystkim :] Kozioo :] :] render z przodu ....no moze moze. I glupie pytanie na koniec: Wyglada dosc realnie/przyzwoicie zeby dac do do galerii?? (juz z poprawkami) I test: amatorka / dosc realnie / fota - zaznacz poprawna odp :D Tymczasem thx za komeno !! :cool:
Napisano 15 Luty 200421 l dość realnie/fota - ciężko wybrać:] ten żołnierz mi troszke nie pasuje na wieży. Ale IMO nadaje sie do galerii.
Napisano 15 Luty 200421 l no co ty, Pionier... zrób od nowa :P;) [piwo] P.S. dawaj do galerii a nie się pytasz !! :>
Napisano 15 Luty 200421 l Autor jak da rade to jutro a jak nie to za 2 dni :) Pisac jeszcze co sie nie podoba to jak sie uda poprawie, a nie w galeri bedziecie pisac :) Pozdro
Napisano 16 Luty 200421 l Autor :) AA 1:1 bylo ustawione, dzis lub jutro zrobie z 2:3 i powinno pomoc.
Napisano 16 Luty 200421 l Autor zapraszam do dzialu GALERIA > http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=9209 Pzdro
Napisano 21 Luty 200421 l Chyba żartujecie.Najpierw go dopracuj scenę i to mocno ,a potem myśl o galeri.Przecierz temu modelowi daleko do doskonałości.Popraw światło ,tło, żołnierz jest nie do przyjęcia i stop go bardziej z otoczeniem.Poza tym model od strony technicznej jest naprawdę dobry-wygląda bardzo profesjonalnie.
Napisano 21 Luty 200421 l Autor Originally posted by Filip żołnierz jest nie do przyjęcia i stop go bardziej z otoczeniem. [lol2][lol2][lol2][lol2] zolnierz to tlo wiec juz go bardziej nie wtopie. Pozatym prace uwazam za zakonczona.
Napisano 21 Luty 200421 l oj Filip Filip nawet nie wiem co napisac takiej glupoty juz dawno nie czytalem....
Napisano 22 Luty 200421 l Głupoty to wy mu wypisujecie pisząc \"super moodel\",\"Pięknie zrobiony\" itd.Widać amatorszczyznę w tym czołgu co tu dużo gdać koledzy.Moim zdaniem powinienneś cos pokombinować DOF.
Napisano 22 Luty 200421 l Autor Filip, przeczytaj swoje 2 odpowiedzi i sam wyciagnij wnioski. Przeczytaj je uwaznie, bardzo uwaznie. Przeczysz sam sobie czlowieku(?)...i jak mam z Toba powaznie gadac? :mad:
Napisano 22 Luty 200421 l Filipku - powiedz dokładnie co wg ciebie jest amatorszczyzną. Bo ja jestem ciekaw.