Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 203
  • Wyświetleń 22,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

mam nieodpartą ochote wziąść go w łape i zrobić wrum a nie wsiąść do niego :(

napis coś ci sie lustrzany zrobił ;)

Napisano

IMO gąsiennice nie pasuja do reszty jeśli chodzi o texture. Są strasznie zabłocone, wyglądają na zardzewiałe. A sam czołg jest \"w miare czysty\". Potrzeba na nim więcej błota. Duuuzooo więcej. Mógłbyś sie pokusić nawet o wymodelowanie jakiś \"stalaktytów\" błotnych. To chyba tyle ode mnie.

Napisano

Dla mnie model nie wyglada jak zabawka ale rzeczywiscie gasienica i kola sprawiaja wrazenie zardzewialych co zreszta zauwazyl juz kozioo.

Pozdrawiam

Napisano

Błoto jest ciemniejsze i ma brązowawy odcień. Teraz przypomina mi to glinę a nie błoto. Popraw to koniecznie. Reszta wygląda bardzo fajnie.

[soczek]

Napisano
  • Autor

uchyle roba tajemnicy, bo wciaz poprawiam textury i pracuje nad \"wtopieniem\" w tło.

(duzo nie widac ;) ale... ;) )

edit

taki fragment bo tyle zdazylem wyrenderowac ;D

Napisano

Nie ma śladów pod gąsiennicami:P I cały pojazd powinien być troszke \"wbity w glebe\". No i to chyba koniec błędów...

Napisano

model wyglada xtra ale chyba powinien ciut wgniatać trawke na której stoi, nie pasuje do śladów naokoło niego.

Napisano

A mi się to nie podoba...JEST TAK REALISTYCZNE, ŻE AŻ NIE WYGLĄDA NA MODEL 3D...:P

Powaliłeś mnie Pionier...

Pozdr

Napisano

No to jak się cofa, to obróć mu wieze do tyłu:] IMO bezie wtedy bardziej logicznie. Chyba:] I dorzuć jeszcze takie kępki trawy wypadające spod gąsiennic. I jeszcze ... hmmmm... nie wiem co jeszcze:D

Napisano

Kozioo, ty się już chyba nie masz czego czepiać :]

Pionier, jedyne co ja bym zmienił to zmniejszył ten cień z tyłu pod karoserią, bo jest dzień a tam jest ciemno jak w ... :D no i wygląda to trochę nienaturalnie :)

[piwo]

Napisano

A niech mnie, myślałem że to fotka zwykła :D. Poprostu pracka jakich mało.;)

Napisano

Pionier moje zdanie juz znasz wiec nie ma co sie rozpisywac:

ZAJEBISTA pracka !!!! oby wiecj było takich na forum (czytaj oby moj czolg wygladal tak ladnie :D )

Napisano

Eee tam gadacie...ja już bym nie zmienial...pracka jest kozacka na maxa [lol2]...

Co do ustawienia to jest dobrze...wygląda jakby stal na pozycji do oddania strzału !!...

Ja ja lubię takie klimaty...:D

Pozdr

Napisano

No dobra. Może się czepiam:] Ale to tylko dlatego, że chce żeby Pionier miał na swoim kocie coś naprawde fajnego.

PS: Pionier, nie chciałbyś jednak zrobić rendera z lufą wycelowaną prosto w kamerkę? Tak dla testu;)

Napisano

Dołączam sie do proźby Kozia...To by bylo coś ;)

Przy okazji...Kozioo jesteś już 700-set postowcem :D

Napisano
  • Autor

Witam :]

> No to jak się cofa, to obróć mu wieze do tyłu IMO bezie wtedy bardziej logicznie. dorzuć jeszcze takie kępki trawy wypadające spod gąsiennic....

po 1 jak sie cofa to nie jest napisane ze lufe musi miec skierowana do tylu.

po 2 czolg cofna i stoi wiec nie ma latajacych kepow trawy ..

Loozack, oki ale tylko troszke i to juz w galerii bedzie.

Snakeq, wiggles i Archangel dzieki, fajnie ze sie podoba.

Master Kiełbaster, jest sky light, bedzie jasniej tak jak wspomnialem wyzej. \"strasznie pochrępany\" nie bardzo rozumiem, napisz jasniej.

Falcrum,

> Co do ustawienia to jest dobrze...wygląda jakby stal na pozycji do oddania strzału

Nooooo wlasnie tak ma byc !! Dzieki Falcrum ze ta sprawe wyjasnil wszystkim :]

Kozioo :] :] render z przodu ....no moze moze.

I glupie pytanie na koniec:

Wyglada dosc realnie/przyzwoicie zeby dac do do galerii?? (juz z poprawkami)

I test:

amatorka / dosc realnie / fota - zaznacz poprawna odp :D

Tymczasem thx za komeno !!

:cool:

Napisano

dość realnie/fota - ciężko wybrać:] ten żołnierz mi troszke nie pasuje na wieży. Ale IMO nadaje sie do galerii.

Napisano

no co ty, Pionier... zrób od nowa :P;)

[piwo]

P.S. dawaj do galerii a nie się pytasz !! :>

Napisano
  • Autor

jak da rade to jutro a jak nie to za 2 dni :)

Pisac jeszcze co sie nie podoba to jak sie uda poprawie, a nie w galeri bedziecie pisac :)

Pozdro

Napisano

Chyba żartujecie.Najpierw go dopracuj scenę i to mocno ,a potem myśl o galeri.Przecierz temu modelowi daleko do doskonałości.Popraw światło ,tło, żołnierz jest nie do przyjęcia i stop go bardziej z otoczeniem.Poza tym model od strony technicznej jest naprawdę dobry-wygląda bardzo profesjonalnie.

Napisano
  • Autor
Originally posted by Filip

żołnierz jest nie do przyjęcia i stop go bardziej z otoczeniem.

[lol2][lol2][lol2][lol2] zolnierz to tlo wiec juz go bardziej nie wtopie. Pozatym prace uwazam za zakonczona.

Napisano

Głupoty to wy mu wypisujecie pisząc \"super moodel\",\"Pięknie zrobiony\" itd.Widać amatorszczyznę w tym czołgu co tu dużo gdać koledzy.Moim zdaniem powinienneś cos pokombinować DOF.

Napisano
  • Autor

Filip, przeczytaj swoje 2 odpowiedzi i sam wyciagnij wnioski. Przeczytaj je uwaznie, bardzo uwaznie. Przeczysz sam sobie czlowieku(?)...i jak mam z Toba powaznie gadac? :mad:

Napisano

Filipku - powiedz dokładnie co wg ciebie jest amatorszczyzną. Bo ja jestem ciekaw.