ReflectVision Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 a mnie sie oponki podobaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyrion Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Kedzior - to co zaznaczyłeś tak ma byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 1 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2005 dzieki wszystkim :) wiem ze krzywo mimo ze robilem go od poczatku to i tak wiele bledow jest strasznie szybko sie zdobywa nowa wiedze i maniery przez co te poczatkowe elementy (maska, bok, nadkole) są krzywe wczesniej tego nie wiedizalem a teraz tragedia no ale juz tak zostanie spoiler bedzie ok poprawie to co kedzior zaznaczyles to gi, jak pogrubie tam karoserie to to zniknie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 dla mnie bomba ...swietny modelik...a napewno bedzie lepszy:D...wierze w ciebie a wiara czyni cuda...widac ze rhino jest ci nie obcy...i znasz sie na rzeczy...tylko czemu tak długo od niego odpoczywałes?...bo z tego co pamietam chyba nie dawno odkopałes watek:p...pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 11 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2005 no i mam problem :) pierwsze nurbsowe lusterko eh lepszej fotki nie mam wiec jak macie cos bardziejszego to wkleic prosze nie wiem zabardzo jak do niego podejsc, tą podstawe czyli ten trujkat w rogu szyby juz mam.. lusterko raz zrobilem ale nie wylgadalo jak to od lancera :D na tym zdjeciu widac po lewej na lusterku tkie ciemniejsze mmiejsce.. nie wiem czy to odbicie auta czy lusterko jest tak dziwnie sciete.. a jak je bede laczyc z tym co je laczy z autem, to najpierw bryle lusterka, potem tego wystajacego cycka i kombinowac z fillettem na laczeniu, czy odrazu starac sie krzywymi wyznaczyc taki ksztalt? byloby lepiej qr jakby byla jakas dobra fota.. help pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 2 Październik 2005 Autor Share Napisano 2 Październik 2005 leeeci jak farba z nosa HEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE :D :D :D :D ;) ;) ;) ;) :o:o:o:o ciezko spasowac te chore swiatla w nurbsach ale idzie jako tako pokazuje tylko ze nie zostawilem lancera ;) nom zrobilem jeszcze to lusterko nieszczesne ale brzydko to nie pokaze bo musze od nowa zrobic elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 ja przegrywam - ty wymiatasz ;) ale faktycznie nie wyszlo cos spasowanie tych wszystkich elementow :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 przy światłach to troche żeś skopał ale mam nadzieje że to jeszcze poprawisz - dziwnie wpasowane - i to sie najbardziej rzuca w oczy - trzymasz sie proporcji bo jakoś dziwnie wyszło - pokaz z frontu screena. qba - no nie wiem czy tak przegrywasz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 qba, nie bądź taki skromny ;) Kome... hmm... czekam na updaty :P pozdro joł elo 360 gt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 3 Październik 2005 Autor Share Napisano 3 Październik 2005 spoko spoko, to bez klosza i uszczelki :> dzieki dzisiaj moze skoncze swiatlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 3 Październik 2005 Autor Share Napisano 3 Październik 2005 no to tyle zdazylem, ogolnie jestem z niego mocno zadowolony :> stwierdzilem ze nie ma sensu robic filetow o srednicy 0.5 mm wiec zostawie z takimi krawedziami, jeszcze tylko kierunki do zrobienia i gotowe pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 będe obiektywny pomimo tego że mnie nielubisz :] - wspaniała robota - odrazu jakoś groźniej wygląda :) qba strzeż się :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 nie mam czego się strzec , bo jestem z gory na straconej pozycji ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 4 Październik 2005 Autor Share Napisano 4 Październik 2005 hindus, chyba glupi jestes ;) thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 4 Październik 2005 Share Napisano 4 Październik 2005 wiem kome żartowałem chciałem sprawdzić czy przeczytasz posta ;) powiedz tak wg ciebie ile ci zostało do końca ? masz już klosze na lampy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 4 Październik 2005 Autor Share Napisano 4 Październik 2005 klosze mam, zostaly tylnie swiatla, wyciecie rowkow, filety, wycieraczki, grille, wnetrze prowizorka no i jakas scena do tego duzo testow szejderow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 4 Październik 2005 Share Napisano 4 Październik 2005 kome go go go;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 4 Październik 2005 Share Napisano 4 Październik 2005 Czyli już kończysz praktycznie;) Ale naprawdę piękna robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 4 Październik 2005 Share Napisano 4 Październik 2005 Nom... Faktycznie. Kurczę aż się nie moge doczekać, kiedy ja dojdę do takiego poziomu. Pozdrawiam i życzę powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 30 Październik 2005 Autor Share Napisano 30 Październik 2005 takie 'cos' ze niby ciagle cos dlubie przy lancerq.. rhino mnie skutecznie od siebie odstrasza swoimi ulomnosciami ;) najprawdopodobniej sie pozmieniaja materialy ale tak naprawde to bedzie mozna je utsawic dopiero jak bede mial scene gotowa pozdraiwam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonsterDream Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 Zaj.......... Widać że się znasz ;] Na lepsze już chyba nie zmienisz. A ja mam problemy z chromem LOL Ten chrom to nic przy tym :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 ladnie ladnie choc ciebie to napewno nie satysfakcjonuje to jak na probne materialy to dobrze sie prezentuje...swoja droga to rhino cie jednak musi skutecznie odstraszac bo ten model to juz w wipie gosci huhu i jeszcze troche:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 Ladne, ale ja sie bede podniecac gdy zobacze swiatlo razem z maska z fajnym lakierem. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 30 Październik 2005 Autor Share Napisano 30 Październik 2005 dzieki wielkie.. tego mi bylo trzeba ;) RA - co do lakieru to jesli wyjdzie, bedzie dla was mila niespodzianka :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 Kome jesjteś dla mnie wzorem :) Niedość, że modelowanie idzie Ci gładko, to i nakładanie materiałów to nie problem :) Bardzo fajnie wyszło :) Powodzenia i trzymam kciiuki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 no no ja myśle że materiały tych świateł są świetne model równiez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 modelik fajny ale materiały skopane imo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 no to ja podziękuję bardzo ale wysiadam ... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moona Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 tu widze mnostwo kolegow od spraw technicznych ... emm to ja bede wyraz artystyczny ^^ ...jak narazie mi sie podoba ale czy 'fabulous' to powiem jak zobacze calosc :))) pozdrawiam. ps>> kome i ty mowiles ze dlugosc mojego watku jest 'nieprzyzwoita', to w takim razie jaka jest twojego?:)) az wszystkiego czytac nie dam rady ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 1 Listopad 2005 Share Napisano 1 Listopad 2005 .....Po 2 godzinach męk z nosorożcem stwierdziłem ze jestem za głupi, tym bardziej podziwiam. Jak ty to robisz kurna....no nic...nie znam sie na swiatłach samochodowych, lakierach, nurbsach itp gupotach:D wiesz ja tylko metal...duzo grubego metalu...ale podoba mi sie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 1 Listopad 2005 Share Napisano 1 Listopad 2005 Siemka Kome no przyznam ze swiatleka mi sie podobaja :) ciekawe materialy ci wyszly , choc chyba troche za za za ... :) ogolnie powiem tak samochodzik wyglada bardzo ladnie gratuluje udanej potycznik z nosorozcem i dobrniecia do tegoz etapu . Pozostaje mi czekaj na kolejne updaty . Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-=S3B=- Napisano 1 Listopad 2005 Share Napisano 1 Listopad 2005 Bardzo ladne lampy (super wykonczenie wnetrza lamp i shaderek). Autko tez ekstra. Czekamy na wiecej:) Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 21 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2005 hi :) coś mnie natchło i troszkę podłubałem, głównie tył, malutkie fileciki.. lusterka chyba od nowa zrobię.. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 21 Grudzień 2005 Share Napisano 21 Grudzień 2005 musisz mnie dobijac ? ale doczepie sie do swiatel i lusterek :D nie wygladaja dobrze :P :) :pokłony: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 21 Grudzień 2005 Share Napisano 21 Grudzień 2005 no ladnie ladnie...masz umiejetnosci nie da sie ukryc:D...tyl jak dla mnie jest piekny...ale doczepic sie nie bijcie ale musze przodu....cos mi tam nielezy kolo swiatla przedniego...nie wiem czy za mocno z lewej strony nie wchodzi ono na zderzak...i to miejsce laczenia przedniego zderzaka z przednim nadkolem a mianowicie ta szpara troche za bardzo sie unosi moim zdaniem:p...no i ostatnia rzecz to ten element co jest po srodku auta na boku na dole:D...troche za abrdzo odstaje z jednej strony....no to w sumie wszytko ...po za tym bardzo przyjemny dla oka modelik ps.dorzucam fote bedzie ci latwiej zobaczyc to o czym pisalem:p http://www.plop.ru/site/cars/Mitsubishi%20Lancer%20EVO8/bb.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 22 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2005 tak tak oczywiście macie racje ale nie udało mi się tego uniknąć :D i tak jestem bardzo zadowolony chociaż jakby model nie miał takich bugów to bym to wszystko zamieszczał z czystym sumieniem :) qba - do których świateł? tylnie na 100% sa ok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 22 Grudzień 2005 Share Napisano 22 Grudzień 2005 no jak tylnie sa dobre to chodzi mi o przednie :P cos nie tak z soczewkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 22 Grudzień 2005 Share Napisano 22 Grudzień 2005 Bardzo mi się podoba... Nie mam żadnych uwag... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 22 Grudzień 2005 Share Napisano 22 Grudzień 2005 to jest w rhino prawda, :) fajnie wyglada tylko nie podoba mi sie miejsce kolo lampy tak odstaje od zderzaka i nie podobaja mi sie laczenia "zchamferowanych" (tu to chyba zfiletowanych) krawedzi wszystko zaznacze pozniej bo wiem ze nie kumasz tego co tu gadam :D modelik piekniusi aha bedziesz robil wnetrze ?? napewno pisales ale juz mi sie skleroza zaczyna odzywac..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 22 Grudzień 2005 Share Napisano 22 Grudzień 2005 niezapomnij wykroić drzwi źją ;] model ...czysty taki no :) ładny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 22 Grudzień 2005 Share Napisano 22 Grudzień 2005 ładnie ładnie :) tylko popraw to co zaznaczyłem będziesz robił wnętrze ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 22 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2005 więc tak ten przód i nadkole to improwizacja była i mi też się tam nie podoba.. qba nie wiem co z tymi światłami, pokaż jakąś referkę i powiec co jest nie tak. wnętrze będzie ale proste. javor, to z tyłu nie wiem co to jest bo model jest równy, a to z przodu to na światle przez irr mape a na masce tam jeszcze filleta nie ma. pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 22 Grudzień 2005 Share Napisano 22 Grudzień 2005 bardzo pięknie Ci idzie, lampa jest cudna jak reszta szaderków będzie na tym poziomie to nie mam pytań. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 23 Grudzień 2005 Share Napisano 23 Grudzień 2005 http://img476.imageshack.us/img476/4235/18up.jpg za bardzo masz schowane te swiatla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 23 Grudzień 2005 Share Napisano 23 Grudzień 2005 a to to jeszcze ujdzie:D...ale wyporstuj je tam jak mozesz z lewej ich strony jak wczesniej pisalem...bo sie w oczy niestety rzuca:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi