pomiot Napisano 24 Lipiec 2005 Share Napisano 24 Lipiec 2005 hehe jednak poddałes się presji otoczenia i kontynuujesz.. i jest super a będzie pewnie jeszcze lepiej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 24 Lipiec 2005 Share Napisano 24 Lipiec 2005 nie poddales sie, prawdziwy z Ciebie mezczyzna:D no to ja dalej bede czekal sobie na soczysty tyleczek...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 24 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2005 thx pomiot lol, co to jest soczysty tyłeczek? zarzuć refką ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 24 Lipiec 2005 Share Napisano 24 Lipiec 2005 sorry empeck ale nie mogłem się powstrzymać ;) koncepcik jak najbardziej fporzo ! pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 24 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2005 hehehehe, spoko, teraz wiem, soczek musze gdzieś dodać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 24 Lipiec 2005 Share Napisano 24 Lipiec 2005 dobrze ze Ci jaras wytlumaczyl, bo moglbys dostac bana za niewiedze:D:D to juz moge byc spokojny o przyszlosc tej pani... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sartr Napisano 24 Lipiec 2005 Share Napisano 24 Lipiec 2005 przemoc słowna czasami skutkuje:) miodzio:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 24 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2005 sartr - ;) przy tych podziałach jest dłubania :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 24 Lipiec 2005 Share Napisano 24 Lipiec 2005 słit :)))... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 24 Lipiec 2005 Share Napisano 24 Lipiec 2005 nie no rewelacja :) wcięcia w kostiumie, nakładeczki na kręgosłup, super! Dawanie siana to ściema :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 24 Lipiec 2005 Share Napisano 24 Lipiec 2005 ale bajeranckie :) podoba mi się, nawet bardzo. na razie nie ma sie nawet czego czepić jak materiały będą tak samo dobre, no to miodzio :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 24 Lipiec 2005 Share Napisano 24 Lipiec 2005 tez mi sie plecki podobaja :), btw - czesc onyx ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 24 Lipiec 2005 Share Napisano 24 Lipiec 2005 super ci idzie , tak trzymaj! powodzenia i pozdrawiam, podoba mi się kręgosłup, super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 24 Lipiec 2005 Share Napisano 24 Lipiec 2005 lipa, nie ma krwi ?? A gdzie swierze mieso?? Oj stary spadasz z poziomem ;) Dobra juz sobie ide ... po drina ;) P.S. rzeczywiscie robot ... OLEJU WIECEJ !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 26 Lipiec 2005 Share Napisano 26 Lipiec 2005 pozdro i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 26 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2005 thx wszystkim Klicek - thx! Leru - dzięki, to nie ściema, ale skoro muszę ;) skończyć to się postaram. mkk3a - z materiałami i renderem to nie wiem jak będzie bo to dla mnie wielka niewiadoma. W lowpoly się nie renderuje tylko wrzuca do enginu ;) Pionier - thx! hkropinski - thx! Por@szek - wiesz że ja nie lubię gore, wolę delikatne sugestie ;) ttaaddeekk - dzięki za refkę No i mały apdejcik. Jeszcze tylko brzuszek i zejdę niżej... potem nóżki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 26 Lipiec 2005 Share Napisano 26 Lipiec 2005 fajneee bedzie mi sie podobac gratz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 26 Lipiec 2005 Share Napisano 26 Lipiec 2005 empeck jest ql dajesz dajesz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 27 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2005 dzięki panowie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 27 Lipiec 2005 Share Napisano 27 Lipiec 2005 jeśli cała postać będzie w takim klimacie to będzie smakowity kąsek, pracuj empecku dalej i pokaż na co Cię stać, jakie to fajne umiesz robić postacie z ciekawym szczegółem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 27 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2005 Thx Mr. Smith. Postaram się, onyx konceptuje, ja modeluję, mam nadzieję że się spodoba :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 27 Lipiec 2005 Share Napisano 27 Lipiec 2005 Super to wyglada. Plecy sa rewelacyjne. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomiot Napisano 27 Lipiec 2005 Share Napisano 27 Lipiec 2005 co tu dużo gadać.. dobra robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 31 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2005 W weekend byłem pod namiotem i spaliłem się na żużel ;) Nóżka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 31 Lipiec 2005 Share Napisano 31 Lipiec 2005 no Empeck a juz mialo sie otworzyc gg i miala juz poleciec wiazanka ale naszczescie Twoje jest updejt :D:D:D a na powaznie super idzie nie ma to jak namioty mam nadzieje ze wyrwe sie z kieratu chociaz na 2 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 31 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2005 Thx Klicek :* Za dwa tygodnie jeżeli pogoda dopisze to jedziemy z powrotem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 31 Lipiec 2005 Share Napisano 31 Lipiec 2005 jedziesz jedziesz panocku, powoli cos fajnego sie wykluwa :) a co do palenia sie jak zuzel to dobrze czy zle :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sartr Napisano 31 Lipiec 2005 Share Napisano 31 Lipiec 2005 najs szuuus nie namioty tylko modelowac!!!:)))albo przynajmniej wez sobie laptopa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 31 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2005 Hatred - thx! to zależy, straciłem niestety moją wampirzą bladość :( Nie mogę się narazie na łysej górze pokazać :( sartr - thx! hehe, jeżeli miałbym kasę to wolałbym pod namiot kupić PSP niż laptopa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 31 Lipiec 2005 Share Napisano 31 Lipiec 2005 no niezla ta proteza ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman1987 Napisano 28 Sierpień 2005 Share Napisano 28 Sierpień 2005 Precyzja, precyzja i jeszcze raz precyzja... good work ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 bardzo fajnie to wyglada na ta chwile, czekam na calosc: ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 29 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2005 a ja nie mam czasu jej skonczyć :/ chlip, chlip dzięki chłopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 Zawsze mozesz zrobic z tego WIP'a i skonczyc za dwa lata. ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi